Pacquiao 889 Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Tak. 3 mapy o wielkości tej z jedynki (jedną po drugiej). Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 jest już a YT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 (edytowane) Przebijam Edytowane 15 Marca 2018 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 4 godziny temu, asax napisał: jest już a YT W coopie na pewno będzie świetne, ale samemu to będzie straszliwie nudna gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 (edytowane) A grałeś w ogóle w jedynkę? Jedynka była bez co-op'a a jakoś skusiła 4.5 mln ludzi do zakupu. Świetna gra bez względu na to czy solo czy w co-op'ie. Tym bardziej, że w solo trzeba dużo mocniej uważać, by nie zginąć, bo wtedy wiele Twojej pracy idzie na marne. Edytowane 15 Marca 2018 przez Pacquiao Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 (edytowane) Grałem i skończyłem nawet. Wciągnęła mnie niesamowicie ale wtedy był jeszcze ten BOOM na zombiaki, a sam temat nie był jeszcze tak zmielony na wszystkie sposoby. No i SoD było swego rodzaju czymś nowym. Tutaj jest kontynuacja, zombiaki moim zdaniem są już dawno passé i tak naprawdę tylko coop może sprawić, że te negatywne strony produkcji, które są bardzo widoczne grając samemu, zostaną zmniejszone do minimum. Zobaczymy, ja tam grę mam na radarze, ale nie nastawiam się na nie wiadomo co. Edytowane 15 Marca 2018 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Mógłbym się z Tobą zgodzić gdyby nie to, że w okresie od premiery pierwszej części nie wyszła ani jedna podobna gra z tak dobrą mechaniką w tych klimatach, więc to było czekanie od SoD do SoD2. Dlatego ten temat wcale nie jest wyeksploatowany. Bo to nie jest gra gdzie wychodzisz na pole tylko po to by władować 100 tyś. naboi w zombie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 13 minut temu, suteq napisał: ale samemu to będzie straszliwie nudna gra. Grałeś w jedynkę? Perma death wzmaga cisnienie pięknie, rozwój postaci, szabrowanie domów żeby znaleźć zasoby potrzebne do rozwoju bazy i wykarmienia członków obozu. Ja się zastanawiam nad tym czy nie najpierw po prostu cisnąć sam żeby potem ograć w co-opie bo wydaje mi się, że może być troche za łatwo. A dobra widzę, że pisałeś, że grałeś. Mój bład. 7 minut temu, suteq napisał: zombiaki moim zdaniem są już dawno passé Ale co zmienia to, że zombiaki wyszły z mody? Czy to spowoduje, że gra będzie nudna bo nie ma nie mody? Trochę nonsensowny zarzut. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 To był zarzut w 100% subiektywny. Cytat Ja się zastanawiam nad tym czy nie najpierw po prostu cisnąć sam żeby potem ograć w co-opie bo wydaje mi się, że może być troche za łatwo. Jak poziom trudności będzie dobrze skalowalny to będzie to dobre wyzwanie nawet w coopie. I takie coś to bardzo spoko będzie zwłaszcza, jak sam napisałeś, przy perma death adrenalina i emocje mogą być podawane w tak dużych ilościach, że nie będzie mowy o gramie nudy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 45 minut temu, suteq napisał: To był zarzut w 100% subiektywny. A no chyba, że Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 (edytowane) Jeśli dobrze zrozumiałem to ma być też osobny materiał o rozbudowie bazy, ciekawe czy jeszcze w tym tygodniu. PS. Wygląda na to, że drugie DLC to może być jednak mapa porównywalna do tych z podstawki skoro mają być nowe misje i kilka baz + tryb hordy (wcześniej myślałem, że jakaś mała lokacja tylko pod hordę): Daybreak Pack Take the fight to the zombies in this all-new game mode that introduces a new map with new siege facilities, missions and a variety of events including the challenging new “Horde” mode. Edytowane 15 Marca 2018 przez Pacquiao Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Przyznam, że trochę się zajarałem po obejrzeniu gameplayów. Takiej gierki mi brakowało. Wiadomo już jak działać będzie co-op? Ktoś będzie mógł do nas dołączyć ze swoim sprzętem przy rozpoczynaniu misji? Będzie on obejmować również swobodne zwiedzanie mapy czy tylko właśnie misje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) Inni gracze będą mogli do naszej gry dołączyć w dowolnym momencie i robić wszystko to co my. Edytowane 16 Marca 2018 przez Pacquiao Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 3 godziny temu, Lukas_AT napisał: Będzie on obejmować również swobodne zwiedzanie mapy czy tylko właśnie misje? To by było bez sensu skoro eksploracja i zbierania zasobów to główny rdzeń gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Budowanie bazy: http://m.ign.com/articles/2018/03/16/state-of-decay-2-a-deeper-look-at-the-upgraded-base-building-system-a-ign-first Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Kolejny material z IGN Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 art director najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Ten bez zęba? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Jedynka wyglądała bardzo budżetowo, tutaj gamneplay wygląda zacnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Gameplay faktycznie wygląda bardzo fajnie i miodnie, ale mimo wszystko jakiś grafików mogliby na pełny etat zatrudnić... Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 grafa w pelni pasuje, jesli miałbym narzekac na cos to design zombiakow mogłby byc bardziej mroczny, niektóre wygladaja jak z kaczora donalda Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 właśnie leci stream z nowym gameplaym Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 (edytowane) Obejrzalem caly stream z kootasem w lapie. Na pierwszy rzut oka przypomina mi to pierwsza czesc na nowym silniku ale to nic zlego biorac pod uwage ze jedynka to techniczny koszmarek. Widze rozbudowali survival i zarzadzanie baza z czego jestem najbardziej zadowolony. Trzy mapy, kazda wieksza od jedynki, poprawiony gunplay, coop na 4 osoby, kolejna mapa w dlc, noc ciemna jak smola, no koorwa wjezdza ULTIMATE EDIITON jak nic Edytowane 29 Marca 2018 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Jakie bonusy są w UE? Wiem że można grać 2 dni wcześniej ale reszta? Coś konkretnego tam dają czy pierdoły typu skórki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi