Yakubu 3 047 Opublikowano 7 lipca 2018 Opublikowano 7 lipca 2018 A wlasnie, jak zrobić zeby typ nauczył się komputerków? Jak te książki czy tam poradniki mają się nazywać? Mam już całkiem sporo różnych, a przy żadnym nie widzę żeby dawał skilla do komputrów Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 7 lipca 2018 Opublikowano 7 lipca 2018 Skill - Knowledge of Computers Ksiazka - Knowledge of Computers lapiesz pattern? Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 7 lipca 2018 Opublikowano 7 lipca 2018 hav, wejdź na slot i zobacz jego poziom. jeżeli będzie ptaszek przy wymaganiach to po skasowaniu typa może zniknąć ale to tylko na moją logikę. raczej powinno zostać bo wymogi są zazwyczaj tylko do rozbudowy. @Yakubu znajdź lamusa co ma tylko 4 podstawowe statsy, piąty to właśnie specjalizacja jak gotowanie, komputery czy mechanika. wybierz go, wybierz książkę ze schowka i X żeby się nauczył. tak wojskowego zabijakę nauczyłem ogrodnictwa i mam +1 żarcie za free. wielki nygga w mundurze a grzebie w ziemii i hoduje marchewkę 1 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 7 lipca 2018 Opublikowano 7 lipca 2018 @Colin No wlasnie chce sobie zmienic lidera na innego ale obecny ma skilla w kompach i nie za bardzo chce zeby command center mi zeszlo level nizej ale moze dzisiaj zaryzykuje Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 7 lipca 2018 Opublikowano 7 lipca 2018 5 minut temu, hav7n napisał: Skill - Knowledge of Computers Ksiazka - Knowledge of Computers lapiesz pattern? To ma sens! Myślałem, że ten skill to jest do wyboru przy wymaksowaniu tego podstawowego i się dziwilem dlaczego nie ma go przy skillu elektryka. Joo Colin, tyle to już wiedziałem Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 7 lipca 2018 Opublikowano 7 lipca 2018 a to spoczko, wybacz za tutorial dla noobów hav, raz się żyje, ryzykuj. najwyżej kogoś innego wytresujesz a 1 outpost to nie dramat. mi został tylko warlord i koniec. ta gra cholernie uzależnia. szkoda tylko że nowa społeczność osadziła się dolinie bo średnio lubię tę mapkę ale to już pójdzie na luzaku mając wodę i prąd za free. skupię się tylko na uzbrojeniu i kasowaniu serduszek wośpu. 1 Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 7 lipca 2018 Opublikowano 7 lipca 2018 Imho Zostanie tak jak jest. Tak samo jak budynek lidera nie znika jak ten zginie. 1 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 7 lipca 2018 Opublikowano 7 lipca 2018 jezeli budynek lidera nie znika po smierci to pewnie wszystko zostanie Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 8 lipca 2018 Opublikowano 8 lipca 2018 ok colin mial racje, plecaki lepiej trzymac w vanie, te z ziemi po jakims jednym dniu zaczęły znikac xd Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 9 lipca 2018 Opublikowano 9 lipca 2018 (edytowane) Wczoraj sesja do 1 w nocy i wszystkie serca na mapie wyczyszczone Po skończeniu legacy questa mogę wybrać trzy osoby z mojego community I tak - jeżeli w tej trójce będzie mój obecny lider to czy w nowym community też z automatu postać będzie liderem? Mam teraz niezłe doyebana babke i warto by było ja brać ze sobą dalej ale jest ona moim liderem i jeżeli będę musiał ją wyyebac z community aby nominować kogoś innego to lipa. @Colin @Pacquiao Co do mojego poprzedniego pytania to można wywalić z community kolesia z konkretnym skillem i budynki zostają. Nawet zostało mi 7 osób w bazie na 8 i ciągle wszystko cacy. Edytowane 9 lipca 2018 przez hav7n 1 Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 9 lipca 2018 Opublikowano 9 lipca 2018 dobrze wiedzieć w razie czego. mój mechanik jest humorzasty więc jeśli zbuduję autoshop to będę miał haka na gnojka a propos tego gościa. ostatnio jak grałem to wdał się w bójkę z jakąś laską w bazie, z tym że typ był cały czas ze mną w trakcie wyprawy na miasto. pierdzielony opanował bilokację. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 9 lipca 2018 Opublikowano 9 lipca 2018 ja wczoraj musialem wstac od konsoli, wiec wyszedłem do dasha wracam do gierki i przywitalem sie z nagrobkiem :F dobrze ze laska była slaba ale po loot trzeba jechac na drugi koniec mapy 1 Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 9 lipca 2018 Opublikowano 9 lipca 2018 W SoD2 gra się w ogóle nie pauzuje, więc trzeba zamykać. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 lipca 2018 Opublikowano 9 lipca 2018 (edytowane) 4 minuty temu, Pacquiao napisał: W SoD2 gra się w ogóle nie pauzuje, więc trzeba zamykać. Wcale nie, wystarczy wyłączyć pada Cytat Game now pauses when controller becomes disconnected during single-player sessions Edytowane 9 lipca 2018 przez _Be_ Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 9 lipca 2018 Opublikowano 9 lipca 2018 pauzuje normalnie jeśli ustawisz tryb gry na offline Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 9 lipca 2018 Opublikowano 9 lipca 2018 1 minutę temu, _Be_ napisał: Wcale nie, wystarczy wyłączyć pada Rocket science Level Stuff XD Cytuj
Gość Opublikowano 9 lipca 2018 Opublikowano 9 lipca 2018 No gram z ziomkiem i za rozbudowę bazy, eliminacje siedlisk plagi dostaje tylko ja jako host. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 10 lipca 2018 Opublikowano 10 lipca 2018 no bo to jest twoja baza a nie jego Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 10 lipca 2018 Opublikowano 10 lipca 2018 Co ten zasiłek na wyspach robi z ludźmi Cytuj
Gość Opublikowano 10 lipca 2018 Opublikowano 10 lipca 2018 (edytowane) To ujowo, baza powinna być wspólna, a co-op oddzielnym trybem, gdzie kilku graczy ma wspólnego sejwa i razem reze nieumarłych i sądzi kapustę w ogródku. Albo chociaż acziki powinny wpadać wszystkim w danej sesji. Anyways, przyejemna gierka, ot nieco rozbudowana i poprawiona jedynka w lepszej, choć wciąż kiepskiej grafice (gram na KoXie). Edytowane 10 lipca 2018 przez Gość Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 12 lipca 2018 Opublikowano 12 lipca 2018 Rzadki widok Game zapomniało mi steelbooka wysłać, dojdzie osobną paczką. 1 1 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 12 lipca 2018 Opublikowano 12 lipca 2018 a mowia ze na xboxa nie ma gier Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi