Nie pamiętasz hasła?
Przez Gość DonSterydo 13 czerwca 2016 w Xbox One
127
89
87
42
Pacquiao 127 odpowiedzi
kermit 89 odpowiedzi
hav7n 87 odpowiedzi
ASX 42 odpowiedzi
16 maja 2018
ammo - amunicja base - baza zombie - zombi food - jedzenie tu macie moje spolszczenie które wystarczy do skończenia gry
24 maja 2018
Nie ma to jak wybrać się na questa w swoim najlepszym aucie na drugi koniec mapy w środku nocy. Auto naprawione, zatankowane i wjechałem na barierkę tak że samochód się zablokował Trochę słabo bo z b
22 maja 2018
Kolejny mindfuck serwują zieloni bracia! Nie powiem, początek sprawiał wrażenie rozpoczęcia całkiem ciekawej przygody, po 10 minutach byłem w stanie dać ocenę 7 blantmanów w skali na 10! Przez chwile
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.
× Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie
Dozwolonych jest tylko 75 emoji.
× Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik
× Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor
× Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.
Rekomendowane odpowiedzi