Opublikowano 31 stycznia 20187 l U mnie to samo. Pudełko z grą przyniosę w zębach w dniu premiery. Jak sobie pomyślę, że ma być bardziej rozbudowane zarządzanie bazą i społecznością + będą trzy różne lokacje każda o obszarze porównywalnym do tej z jedynki, to aż mi się ciepło robi
Opublikowano 1 lutego 20187 l 1 godzinę temu, hav7n napisał: Czekam na nowe info i date premiery jak poyebany + 1 PUBG , SoD2 , SoT i dla mnie w tym roku ( no moze RDR2 ^^) może nic więcej nie wyjść.
Opublikowano 6 lutego 20187 l 3 godziny temu, S(pipi)ix napisał: no ale kermit weź na PC Przecież i tak pogramy XBOX - PC to nie stejplejszon
Opublikowano 25 lutego 20187 l Wiele sklepów obniżyło cene za preorder do 40 dolarów i wygląda na to, że nie jest to jakaś zorganizowana pomyłka cenowa. Możemy się więc spodziewać ceny na pułapie 140 zł, dobra informacja
Opublikowano 26 lutego 20187 l Na żadne 3xA nie liczyłem, ale po jedynce (która dzisiaj trąci już nieco niskim budżetem) spodziewam się czegoś o wiele bardziej dopracowanego. Oby nie skończyło się na średniaczki ze zmarnowanym potencjałem.
Opublikowano 26 lutego 20187 l 10 godzin temu, asax napisał: Wiele sklepów obniżyło cene za preorder do 40 dolarów i wygląda na to, że nie jest to jakaś zorganizowana pomyłka cenowa. Możemy się więc spodziewać ceny na pułapie 140 zł, dobra informacja Dobra wiadomość, ale dokładnie takiej właśnie ceny się spodziewałem. Będzie grane na premierę. Mam nadzieję, że potwierdzenie ceny przez dystrybutora = rychłym ujawnieniem daty premiery (i jakimś nowym trailerem).
Opublikowano 27 lutego 20187 l Cena na amazon uk juz £42 funty. Zaden inny sklep w UK nie obnizyl ceny do 25 jak to bylo wczesniej na amazonie. W USA tez nie widzialem nic ponizej 60$. Nie wiem co sie odyebalo ale wychodzi na to ze to bedzie pelnoprawny tytul za pelnoprawne pieniazki 30zl miesiecznie
Opublikowano 27 lutego 20187 l Nieźle Microsoft buduje napięcie i trzyma nas do końca w niepewności. Balansując pomiędzy tytułem AAA za 60 dolców, a jakimś budżetowym goownem za 40 Edytowane 27 lutego 20187 l przez asax
Opublikowano 27 lutego 20187 l Nie wczytywałem się, ale wygląda na ten sam silnik, mnie irytuje ten styl graficzny.