Skocz do zawartości

State of Decay 2

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie to samo. Pudełko z grą przyniosę w zębach w dniu premiery. Jak sobie pomyślę, że ma być bardziej rozbudowane zarządzanie bazą i społecznością + będą trzy różne lokacje każda o obszarze porównywalnym do tej z jedynki, to aż mi się ciepło robi :)

Opublikowano
1 godzinę temu, hav7n napisał:

Czekam na nowe info i date premiery jak poyebany

+ 1

PUBG , SoD2 , SoT i dla mnie w tym roku ( no moze RDR2 ^^) może nic więcej nie wyjść. 

Opublikowano
3 godziny temu, S(pipi)ix napisał:

no ale kermit weź na PC :/ 

Przecież i tak pogramy XBOX - PC to nie stejplejszon :lapka:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiele sklepów obniżyło cene za preorder do 40 dolarów i wygląda na to, że nie jest to jakaś zorganizowana pomyłka cenowa. 

Możemy się więc spodziewać ceny na pułapie 140 zł, dobra informacja 

Opublikowano
10 godzin temu, asax napisał:

Wiele sklepów obniżyło cene za preorder do 40 dolarów i wygląda na to, że nie jest to jakaś zorganizowana pomyłka cenowa. 

Możemy się więc spodziewać ceny na pułapie 140 zł, dobra informacja 

Dobra wiadomość, ale dokładnie takiej właśnie ceny się spodziewałem. Będzie grane na premierę. Mam nadzieję, że potwierdzenie ceny przez dystrybutora = rychłym ujawnieniem daty premiery (i jakimś nowym trailerem).

Opublikowano

Cena na amazon uk juz £42 funty. Zaden inny sklep w UK nie obnizyl ceny do 25 jak to bylo wczesniej na amazonie. W USA tez nie widzialem nic ponizej 60$. Nie wiem co sie odyebalo ale wychodzi na to ze to bedzie pelnoprawny tytul za pelnoprawne pieniazki  30zl miesiecznie :xboss:

Opublikowano (edytowane)

Nieźle Microsoft buduje napięcie i trzyma nas do końca w niepewności. Balansując pomiędzy tytułem AAA za 60 dolców, a jakimś budżetowym goownem  za 40 :obama: 

Edytowane przez asax
Opublikowano

Za tę grafike dawać 60 dolarów to jak pluć graczom w ryj!