Skocz do zawartości

State of Decay 2

Featured Replies

Opublikowano

U mnie to samo. Pudełko z grą przyniosę w zębach w dniu premiery. Jak sobie pomyślę, że ma być bardziej rozbudowane zarządzanie bazą i społecznością + będą trzy różne lokacje każda o obszarze porównywalnym do tej z jedynki, to aż mi się ciepło robi :)

• Odpowiedzi 700
  • Wyświetleń 100,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ammo - amunicja base - baza zombie - zombi food - jedzenie   tu macie moje spolszczenie które wystarczy do skończenia gry

• Nie ma to jak wybrać się na questa w swoim najlepszym aucie na drugi koniec mapy w środku nocy. Auto naprawione, zatankowane i wjechałem na barierkę tak że samochód się zablokował  Trochę słabo bo z b

• Kolejny mindfuck serwują zieloni bracia!  Nie powiem, początek sprawiał wrażenie rozpoczęcia całkiem ciekawej przygody, po 10 minutach byłem w stanie dać ocenę 7 blantmanów w skali na 10! Przez chwile

Opublikowano

Czekam na nowe info i date premiery jak poyebany :lapka: 

Opublikowano
1 godzinę temu, hav7n napisał:

Czekam na nowe info i date premiery jak poyebany

+ 1

PUBG , SoD2 , SoT i dla mnie w tym roku ( no moze RDR2 ^^) może nic więcej nie wyjść. 

Opublikowano

niby bedzie w gamepassie ale i tak wezme pudeleczko

Opublikowano

oj jeszcze jak :banderas: dawać mnie to

Opublikowano

a co to za różnica, skoro jest cross-play? 

Opublikowano
3 godziny temu, S(pipi)ix napisał:

no ale kermit weź na PC :/ 

Przecież i tak pogramy XBOX - PC to nie stejplejszon :lapka:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nowe screenshoty

DWanOmsU0AA_nAP.jpg:large

DV7yCVRU0AAcSOs.jpg:large

Opublikowano

Wiele sklepów obniżyło cene za preorder do 40 dolarów i wygląda na to, że nie jest to jakaś zorganizowana pomyłka cenowa. 

Możemy się więc spodziewać ceny na pułapie 140 zł, dobra informacja 

Opublikowano

o pięknie, tym bardziej biorę pudełeczko

Opublikowano
10 godzin temu, asax napisał:

Wiele sklepów obniżyło cene za preorder do 40 dolarów i wygląda na to, że nie jest to jakaś zorganizowana pomyłka cenowa. 

Możemy się więc spodziewać ceny na pułapie 140 zł, dobra informacja 

Dobra wiadomość, ale dokładnie takiej właśnie ceny się spodziewałem. Będzie grane na premierę. Mam nadzieję, że potwierdzenie ceny przez dystrybutora = rychłym ujawnieniem daty premiery (i jakimś nowym trailerem).

Opublikowano

Cena na amazon uk juz £42 funty. Zaden inny sklep w UK nie obnizyl ceny do 25 jak to bylo wczesniej na amazonie. W USA tez nie widzialem nic ponizej 60$. Nie wiem co sie odyebalo ale wychodzi na to ze to bedzie pelnoprawny tytul za pelnoprawne pieniazki  30zl miesiecznie :xboss:

Opublikowano

Aha to można grać bo jak tańsze będzie to nie gram. 

Opublikowano

Nieźle Microsoft buduje napięcie i trzyma nas do końca w niepewności. Balansując pomiędzy tytułem AAA za 60 dolców, a jakimś budżetowym goownem  za 40 :obama: 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Za tę grafike dawać 60 dolarów to jak pluć graczom w ryj!

Opublikowano

nowy screenshot 

DXACcIXV4AAWzaz.jpg:large

Opublikowano

kolejna gra z nieszczęsnym crushed black i to za 40$ :/

Opublikowano

Nie wczytywałem się, ale wygląda na ten sam silnik, mnie irytuje ten styl graficzny.

Opublikowano

Nie wiedziałem że poprzednia część na 360 powstawała na UE4 ;)