Skocz do zawartości

South Park: The Fractured but Whole

Featured Replies

• Odpowiedzi 130
  • Wyświetleń 20,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zwycięzca prezentacji Ubisoftu. Geniusz!

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Gra która sprawiła, że po długim czasie przysiadłem w końcu do konsoli i tak pękło 37h58min23s fantastycznej przygody. Dawno się tak dobrze nie bawiłem przy jakiejś grze, ilość nawiązań i smaczków

Opublikowano

Lepszego prezentu na Mikołaja mi w tym roku sprawić nie mogli :banderas:

Opublikowano

Opublikowano
  • Autor

To co oni tam pokazali to trzeba zobaczyc :D

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

A co z wersją ba PS4 też będzie Kijek? Jak tak to na jakiej zasadzie?

Opublikowano

Chyba jedyna gra w tym roku, którą biorę day1!

Opublikowano

@balon - masz w trailerze napisane, że będzie do pobrania z psn. Biorę na premierę!

Opublikowano

Co chcesz od poziomu graficznego? Przecież to South Park lol

Opublikowano

Chodzi pewnie o to, że mogli by to wydać na ps3/xbox 360 bo jak kijek prawdy chodził normalnie, to to też powinno bez najmniejszego problemu.

Opublikowano

Co chcesz od poziomu graficznego? Przecież to South Park lol

Jemu pewnie chodzi o to, że poziom graficzny jest jak jedynka, która ukazała się na PS3 i dwójka też by spokojnie mogła.

Opublikowano

No pewnie by mogła, ale po co?

Opublikowano

PS2 i PSX sprzedały się jeszcze lepiej. Że o Wii nie wspomnę. Większość gier mogłaby wyjść na poprzednią generację, ale jest aktualna, więc wychodzi na aktualną. Od premiery minęło już trochę lat, więc cofanie się jest trochę bezsensowne

Opublikowano

Tym razem cisną bekę z suberbohaterów i motywu Civil War...ojjj jak bardzo mi się ten pomysł podoba :thanks:

Opublikowano

nie wiem czy fani sp mogli sobie wymarzyć lepszą gierkę, pokaz z konfy ubi miazga

Opublikowano
  • Autor

Większość gier mogłaby wyjść na poprzednią generację

Say what now?

Rozumiem, South Park to gra specyficzna, ktora dorownala jakosciowo serialowi na poprzedniej generacji. Ale nie zapedzajcie sie w takich stwierdzeniach. To idiotyczne.

Opublikowano

Jedynka była świetna, interaktywny odcinek serialu. Widze ze rozwineli system walki, dla mnie must have.

Opublikowano
  • Autor

Na E3 mówili nie o preorder tylko prepurchase. Wiec jak zamówisz i zapłacisz to dostaniesz kijek.

Opublikowano

Czyli jak się kupi day one to też powinno być. Ja Kijek już co prawda mam i ograłem, ale kodzik chętnie komuś odpalę :)

• 2 tygodnie później...