dee 8 808 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Mam nadzieję że lepiej ten poziom trudności zbalansują, bo w jedynce normal po pewnym czasie nie stanowił żadnego wyzwania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 W jedynce nawet najwyższy poziom był banalny o ile lizaliśmy ściany. Fajnie, jakby walka była lepsza, ale przecież wiadomo, że czekamy na to z innego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Ponoć poziom trudności będzie ten sam niezależnie jaki wybierzemy. Różnić się będzie jedynie tym, że jak wybierzemy murzyna to będziemy dostawać mniej pieniążków za questy, npc będą trochę inaczej reagować na murzynka itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Czyli znowu gra bez wyzwania, no trudno Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 https://www.youtube.com/watch?v=AHAA-MGIyjc Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 24 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Jakie to jest dobre Jedna z najbardziej oczekiwanych przeze mnie gier w tym roku. Jeszcze 3 tygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Kijek rozumiem, że dla wszystkich czy tylko preorderowcow? Sprzedałem z kolekcji, a bym z chęcią sobie odświeżył. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Jakiś tam sklep podawał że kod na kijek będzie już w boxie z grą, jakby co to jest też jakaś edycja gold - steelbook, season pass i jeszcze kijek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 29 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Season pass byl zapowiadany? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Season pass byl zapowiadany? A nie wiem ale jak dziś szukałem skąd i za ile to trafiłem na takie info więc pewnie już musieli o tym wspominać. Co ma zawierać sp nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 (edytowane) Season Pass jest wyszczególniany w składzie edycji Gold i kolekcjonerki (o dziwo nie). Co ma zawierać - nie wiadomo. Edytowane 6 Października 2017 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Graczdari 297 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 (edytowane) Jak coś to dostalismy juz te South Parki i potwierdzam - Kijek jest normalnie w pudełku :) Kod w sensie Edytowane 12 Października 2017 przez Graczdari Cytuj Odnośnik do komentarza
Spaulding 61 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Złożyliście gdzieś preorder czy czekacie do 17 i bierzecie na spokojnie w sklepie ? W sumie dawno nie kupowałem nic na premierę, jak to teraz jest zamawiając np. w takim muve dostanę swoją kopie dzień przed premierą ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Ujawniono zawartość przepustki sezonowej:http://www.pssite.com/news/59098/south-park-the-fractured-but-whole-z-fabularnymi-dlc.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Hmm, fajnie. Po przejściu SoT żałowałem, ze nie było dodatków bo bardzo chciałem więcej zawartości. Na TFbH czekam bardzo, jeszcze niecały tydzien :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Nie wiem o co kaman, ale mi dziś sklep nadał paczkę z grą. Szybko coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Graczdari 297 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 (edytowane) Nie wiem o co kaman, ale mi dziś sklep nadał paczkę z grą. Szybko coś. Bo gra na sklepach jest już od czwartku. Generalnie pograłem kilka godzin i mam kilka przemyśleń: - Póki co historyjka mniej podoba mi się niż w Kijku, do tego jakoś te dialogi mniej soczyste. - Stroje nie mają już punktów pancerza i służą tylko estetyce. - Sporo uproszczeń - teraz zbiera nam wszystkie przedmioty po otwarciu, nie ma możliwość wybierania co chcemy a co nie. - Walka jakoś mniej emocjonująca niż w Kijku - Cała rozgrywka bazowo przypomina kijka, np. tutaj zamiast zbierać znajomych fizycznie, zbieramy ich na odpowiedniku instagrama o nazwie: SZPstagram :) Zadania bardzo podobne do tych w Kijku. Na plus względem kijka: - Mini mapa, którą można wywołać przyciskiem L1 - Wiadomości do naszego bohatera wyświetlają się na ekranie, nie trzeba wchodzić do "komputera" - Prosty bo prosty, ale system budowania przedmiotów Do tego uszczegółowiono i dopracowano oprawę, takie porównanie: Kijek Prawdy PS4: The Fractured but Whole PS4: Poza tym kilka screenów: Edytowane 13 Października 2017 przez Graczdari 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 To kijek prawdy wyszedł w końcu na to PS4? Z tego, co na PSS pokazuje to tylko na PS3 jest (w kijka ogrywałem na kompie), pewnie pomyliłeś z platformą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Graczdari 297 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 (edytowane) To kijek prawdy wyszedł w końcu na to PS4? Z tego, co na PSS pokazuje to tylko na PS3 jest (w kijka ogrywałem na kompie), pewnie pomyliłeś z platformą ;) Wyszedł :) Jest dodawany do nowej odsłony w formie kodu, obecnie nie można kupić inaczej Edytowane 13 Października 2017 przez Graczdari Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 (edytowane) A to gitara, masz dwie gry w pudełku Edytowane 13 Października 2017 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 (edytowane) Obejrzałem z godzinkę gry jakiegoś randomowego typa na twitchu, aby zobaczyć jak to wygląda i już jako widz mogę w 100% potwierdzić to co Graczdari napisał. Gra wydaje się być duuuuużo prostsza od Kijka. Najbardziej mnie zabolał brak statystyk pancerza. Broni nie ma więc mamy cały czas tylko te same ataki. Wygląda jakby wyprano z gry wszelkie elementy RPG z poprzedniczki co mnie osobiście bardzo boli. Plusem gry jest jedna, unikatowa rzecz - to South Park więc i tak must buy dla każdego fana :) @Graczdari: Jak sprawuje się polska wersja? Tłumaczenie daje rade? Edytowane 14 Października 2017 przez Sobies Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 ten kijek to jest z kazda wersja czy tylko jakies gold/kolekcjonerki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Ponoć z każdą, jako dodatek do preorderu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) ok, wiem, ze jest na okladce, ale w opisie nic o tym nie ma. nie chcialbym sie przejechac. http://www.empik.com/south-park-the-fractured-but-whole-ubisoft,p1125875449,multimedia-p edit: kłamałem, jest info. wiec wzialem. Edytowane 15 Października 2017 przez Ölschmitz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Czyli z Ubi znowu wyszło Ubi... Obiecywali rozwinąć i podkręcić elementy RPG (głównie uatrakcyjnić walkę), a jeszcze bardziej spłycili, do tego (co potwierdzają recki) gorsza historyjka. Trafia do poczekalni "kupię jak stanieje". Ufff, jedna gra odpadła z listy zakupowej w najbliższych miesiącach Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi