Reno 4 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Jakimś cudem pominąłem tę grę w zalewie wszystkich zapowiedzi z E3. Po zobaczeniu rozgrywki dopiero teraz, jestem kupiony w 100% Dobrego sandboxa w klimacie zombie survivalu nie było już bardzo dawno. Ciekawe jest też nastawienie na ogromną przewagę liczebną zombie, co zmusza do kombinowania z elementami otoczenia i po prostu, spyerdalania gdzie pieprz rośnie. Cytuj
Wredny 9 696 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Dobrego sandboxa w klimacie zombie survivalu nie było już bardzo dawno. W sumie to... nigdy Mam na myśli oczywiście maszynki Sony, bo u konkurencji jest State of Decay, którego brak mi zawsze doskwierał. Od biedy można by Undead Nightmare z RDR zakwalifikować, ale to chyba by było na tyle. W każdym razie to jest to, czego mi brakowało od zawsze - od czasu zagrania w TLoU marzył mi się sandbox w takich klimatach - pewnie nie będzie to tak głębokie przeżycie, ale i tak liczę na dobrą zabawę z dreszczykiem emocji. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Dobrego sandboxa w klimacie zombie survivalu nie było już bardzo dawno. W sumie to... nigdy Mam na myśli oczywiście maszynki Sony, bo u konkurencji jest State of Decay, którego brak mi zawsze doskwierał. Od biedy można by Undead Nightmare z RDR zakwalifikować, ale to chyba by było na tyle. W każdym razie to jest to, czego mi brakowało od zawsze - od czasu zagrania w TLoU marzył mi się sandbox w takich klimatach - pewnie nie będzie to tak głębokie przeżycie, ale i tak liczę na dobrą zabawę z dreszczykiem emocji. Juz mialem cie bic po pierwszym zdaniu ale doczytalem o State of Decay Co do gierki to prezentuje sie swietnie, ale nie wiem czy bym nie wolal wolnych 'normalnych' zombiakow z bardziej miesistym strzelaniem. Zobaczymy co wykombinuja, poki co troche kapiszonami wieje. Cytuj
Reno 4 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Dobrego sandboxa w klimacie zombie survivalu nie było już bardzo dawno. W sumie to... nigdy Mam na myśli oczywiście maszynki Sony, bo u konkurencji jest State of Decay, którego brak mi zawsze doskwierał. Od biedy można by Undead Nightmare z RDR zakwalifikować, ale to chyba by było na tyle. W każdym razie to jest to, czego mi brakowało od zawsze - od czasu zagrania w TLoU marzył mi się sandbox w takich klimatach - pewnie nie będzie to tak głębokie przeżycie, ale i tak liczę na dobrą zabawę z dreszczykiem emocji. Juz mialem cie bic po pierwszym zdaniu ale doczytalem o State of Decay Co do gierki to prezentuje sie swietnie, ale nie wiem czy bym nie wolal wolnych 'normalnych' zombiakow z bardziej miesistym strzelaniem. Zobaczymy co wykombinuja, poki co troche kapiszonami wieje. A to Was zaskoczę, ostatnio gram w The Escapists: The Walking Dead, można to trochę jako sandbox z zombie zakwalifikować Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 dead island i dying light od bidy tez jakies survivalowe. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 Od potężnej biedy. Najlepszy zombie survival to State of Decay, nadchodząca dwojka to jedna z najbardziej przez mnie oczekiwanych gier a Days Gone raczej celuje w cinematic a nie stricte survival Cytuj
Wredny 9 696 Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 dead island i dying light od bidy tez jakies survivalowe. Nie no oczywiście uwielbiam dokonania Techlandu na poletku zombiaków, mimo mankamentów świetnie bawiłem się przy obydwu częściach Dead Island, a Dying Light uważam za jedną z lepszych gier obecnej generacji, ale miałem na myśli klasycznego sandboxa w TPP Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 10 września 2016 Opublikowano 10 września 2016 Screeny z Pro, jednak spora różnica screeny direct z gry i z HDR, żywsze kolory 3 Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 10 września 2016 Opublikowano 10 września 2016 HDR bedzie z patchem i w zwykłym ps4 a co do 4k to na tej konferencji nawet nie mieli takich ekranów i wszystko chodziło w 1080 Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 10 stycznia 2017 Opublikowano 10 stycznia 2017 Kiedy miała być ta premiera w marcu?Bo cos za cicho sie zrobiło o tej grze. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 10 stycznia 2017 Opublikowano 10 stycznia 2017 Pewnie luty-marzec 2018. Na E3 datę premiery zapewne podadzą. Cytuj
czarek250885 324 Opublikowano 31 marca 2017 Opublikowano 31 marca 2017 Mamy prawie kwiecień a tu jakaś cisza. Dziwi mnie brak nowych informacji dotyczących tytułu. Sama gra wygląda zachęcająco. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 31 marca 2017 Opublikowano 31 marca 2017 Tak to jest z exami od Sony, o Spidermanie jeszcze dłużej cisza, dopiero na E3 coś zobaczymy. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 zero podjarki, dramatycznie generycznie to wyglada 4 Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 No zgodzę się, że jakoś tak bez pompy ta gra, choć ciągle to najlepsze zombiaki w takich grach, moment jak biegną jest awesome. Zobaczymy, ale nie nastawiam się za bardzo. Cytuj
Lukas_AT 1 202 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Mi sie podoba. Dla mnie numer jeden z konfy. Te stada zombiakow robia wrazenie i eksploracja swiata przypomina troche survival. 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Polecam zrobic sobie z ponad pol roku przerwy od gier. Wtedy to nawet AC Origins robi. Ja tam czekam. Zombie zawsze u mnie na propsie. 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 mi też sie podoba, może z tego wyjść taki horizon z zombiakami, a to by bylo fajne stada zombiakow zapowiadają że będzie ostro, mam nadzieje że bedzie też sporo survivalu, jakieś elementy rpg z tym związane, a nie tylko strzelanka tpp Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Widać, że to będzie solidny tytuł, gra która powinna zostać tak samo ciepło przyjęta jak Horizon. Pułapki, zwabianie przeciwników, omijanie większych grup, wykorzystywanie zombiaków do eliminacji wrogów, dobrze to wygląda. Jestem tylko ciekawy na jaką skale otrzymamy otwarty świat, a ile będzie tam korytarzyka. Cytuj
XM. 11 023 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Mi się bardzo podoba. Tematyka zombie mi się nie przejadła, troche szkoda znowu zdałnienia rozgrywki pod zmysły, tlou stajl, ale i tak bedzie mocno grane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi