Opublikowano 7 czerwca 20186 l Co za tragiczny trailer, ten design postaci to simsy w swiecie motocykli.
Opublikowano 7 czerwca 20186 l Jak do tego czasu wybudze się z hype na RDR2 to kupię na premierę. Jak nie to trudno .... do poczekalni.
Opublikowano 7 czerwca 20186 l Modele postaci zombie muszą ch.ujowo wyglądać bo będą ich dziesiątki, więc kopiuj wklej będzie waliło po oczach. Walka na razie drętwa i martwi mnie info o dekorowaniu motocykla kto w czasach apokalipsy zombie upiększa sobie motór? Klimat za to bardzo fajny, będzie dobra gra, na pewno nie rewelacyjna jak ją próbują przedstawić.
Opublikowano 7 czerwca 20186 l Dużo jest pytań, kto w czasie drugiej wojny maluje morde na niebiesko trzeba nowy oficjalny gameplay aby ocenić
Opublikowano 7 czerwca 20186 l Zle to wyglada szczerze mowiac, niby setki zombie obok ale zadnego zagrozenia, zadnej presji na graczu, juz nie mowie o tym, ze wogole nie pokazali roju jak z pierwszego gameplaya
Opublikowano 7 czerwca 20186 l Trailer zayebisty - hajpuje aż miło. Tak się robi montaż i prezentuje ciekawe sceny, wy chciwe chooyki z Rockstar... 22.02.2019... Trzeba jakiś urlop przemyśleć
Opublikowano 8 czerwca 20186 l Ja pierwszy raz odnoszę wrażenie co do tytułu, że przez te ostatnie pokazy już wszystko widziałem w tej grze... nie wiem co z tego wyjdzie, ale mają jeszcze trochę czasu szlifowania. Edytowane 8 czerwca 20186 l przez ukanio
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Kolejna porcja scr ...https://www.ppe.pl/news/58914/days-gone-na-nowych-materialach-zniszczony-swiat-i-dzikie-bestie.html
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Z godzinkę temu włączyłem sobie na Youtube transmisję z E3 i akurat pokazywali fragment jednej z misji, które były ostatnio w Game Informerze. Chyba jakiś nowszy fragment bo wszystko jakby wyładniało. Ciągle najbardziej kłują w oczy mało płynne przejścia między animacjami i mam nadzieję, że do szlifują. Nie będzie to 10/10, ale dopracują poszczególne elementy wyjdzie z tego bardzo porządna pozycja.
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Z tego co mówi ok 6:30 wcale bym się nie zdziwił jak gra zaliczy kolejne przełożenie daty premiery
Opublikowano 14 czerwca 20186 l No jak chcą żeby sprzedało się więcej niż 10 sztuk to muszą to przesunąć z 22 lutego gdzie wychodzi mesajah metro i guwno anthem które i tak pewnie sprzeda się wyśmienicie. Days zgon jest tu na przegranej pozycji
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Niepokajace informacje o stanie technicznym, jesli tak to propsy ze przelozyli premiere, no bo inaczej sie nie dalo. Miejmy nadzieje, ze sie wyrobia. Ciesza za to bardzo slowa o tym, ze walka z horda jest dobrze wykonana.
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Czyli jednak konkurencja dla State of Decay 2 No, ale generalnie już od jakiegoś czasu widać, że twórcy postawili sobie ambitne cele i trochę brakuje doświadczenia, żeby to jeszcze dobrze zrealizować. Trochę dziwne w takim razie był informacje, że podobno Bend bardzo sprawnie odhacza wszystkie milestony w produkcji. Bo ewidentnie widać, że jeszcze sporo pracy przed nimi.
Opublikowano 25 czerwca 20186 l Jak tak dalej pójdzie to na YT będzie można obejrzeć pełny game walkthrough, przy czym samej gry dalej nie będzie można kupić xD Reklamujo reklamujo a nie wypuszczo!
Opublikowano 23 sierpnia 20186 l Wygląda z jednej strony ładnie (ten screen z wychodzeniem z tunelu ma klimacik) a z drugiej strony świat sprawia wrażenie "plastelinowego" a taka jest niestety specyfika gier na Unrealu, szkoda, że nie poszli w jakaś własną technologie z wsparciem wewnętrznych studiów Sony jak inne gry od japończyków ostatnimi czasy.
Opublikowano 23 sierpnia 20186 l screeny ładne no ale te ostatnie gameplaye to takie wczesne ps3 było
Opublikowano 23 sierpnia 20186 l Od strony graficznej gra wygląda bardzo nierówno, są miejsca gdzie naprawde zachwycają a są też takie z poprzedniej epoki, killerem graficznym tytuł nie będzie. Ale oby sama fabuła i narracja dostarczyła i więcej nie chce, powtarzalności jakoś się nie boje bo ukończyłem ostatniego Asasyna i Mafie3 xD Czekam i biore day1 Ostatnie gameplaye gaminformera to jakaś crap quality była należy dodać. Edytowane 23 sierpnia 20186 l przez Fanek
Opublikowano 4 września 20186 l celowanie sztanga i typ z wywiadu grubo podjarany watkiem milosnym z motorem ... #symulatorlaski spoko klimacik Edytowane 4 września 20186 l przez Najtmer