Skocz do zawartości

Days Gone

SzczurekPB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dla mnie też nowy trailer wygląda bardzo dobrze, jak misje nie będą wycięte rodem z Gier Usług MS, dodadzą jakąś fabułę to może wyjść całkiem spoko gra. 

Edytowane przez easye
Opublikowano

Zaje.bongo! Od początku wierzyłem w ten tytuł. To nie ma być ósmy cud świata, tylko solidna zombie apokalipsa. Zamówiłem sobie edycję specjalną.

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Figuś napisał:

No i w końcu normalna promocja tej gry.

Gdyby od razu pokazali ten trailer jako 1 zapowiedź to pewnie hype w temacie byłby dużo większy. Widać, że przesunięcie premiery wyszło grze na spory +! Wszystko tu wygląda o wiele lepiej niż na pokazach z zeszłego roku.

Zapowiada się niezły szpil!

Edytowane przez Starh
Opublikowano

Sandbox w klimatach TLoU i TWD - dla mnie spełnienie marzeń i najbardziej wyczekiwany tytuł tego roku. Filmik spoko, ale nie nakręcił mnie bardziej - po prostu poprzednie materiały i tak już mnie odpowiednio nastawiły - zakup premierowy bez chwili wahania.

Opublikowano

Moje oczekiwania względem tej gry to klimat na poziomie The Last of Us i The Walking Dead (bezwzględność świata i ludzi), otwarty świat na poziomie Horizon: Zero Dawn (nieprzesadzona wielkość i ilość aktywności pobocznych).

No będzie Day-1, będzie. 

Opublikowano
6 godzin temu, Pupcio napisał:

lel akurat pierwsza prezentacja gry była okej więc znowu bredzisz starh

tak jak mówi pawcio

pierwszy pokaz i rozpalenie wyobraźni graczy znakomitą hordą robiło ogromne wrażenie, a potem...no cóż :)

z całego trailera najciekawsze wydaje się jeżdżenie motocyklem bo cała reszta to tak średnio bym powiedział no ale oceni się po zagraniu 

Opublikowano

Pierwszy trailer był fajny, potem z każdym kolejnym hype opadał i po tym wczorajszym znów nabrałem chęci na tę grę. Zobaczymy, może to mesjasz nie będzie, ale ze względu na setting i klimat zasługuje na kredyt zaufania. 

Opublikowano

To ona gdzieś zniknęła? No i gdzie w tej grze jest survival bo nie widzę