milan 7 022 Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 (edytowane) Kompletny brak rozpoznania lore przez niektórych. A tak poważnie, to podoba mi sie że laska nie jest przepiekna, jakieś to takie naturalne, laski z tatuażami to najczesciej i tak wieksze stwory, szkoda ze bohater zapuscil wiesniacka brode, bo moze nawet bym zagrał w demo. Edytowane 13 lutego 2019 przez milan Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 Normalnie wyglada i bardzo dobrze. Juz oversexualization dekle przestawilo widze. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 Może to rewolucja w grach, brzydcy albo zwyczajni bohaterowie, jestem za. Gry w ktorych wszyscy wygladaja jak z generatora blodborne'a. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 bez kitu już nie macie się do czego przyczepić xd przeszkadzają im brzydkie mordy mnie w tym trailerze bardziej zirytował to przejście w cover system w kościele, od razu mi się przypomniało, że to będzie kolejna generyczna strzelanina z typowymi mechanikami, które widzieliśmy 1000 razy Cytuj
Observer 10 407 Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 2 minuty temu, milan napisał: Może to rewolucja w grach, brzydcy albo zwyczajni bohaterowie, jestem za. Gry w ktorych wszyscy wygladaja jak z generatora blodborne'a. Gdzie ty mieszkasz że "zwyczajni ludzie" wyglądają tam jak z Bloodborna. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 1 minutę temu, Observer napisał: Gdzie ty mieszkasz że "zwyczajni ludzie" wyglądają tam jak z Bloodborna. stary połowy forumowiczów 3 minuty temu, Figaro napisał: bez kitu już nie macie się do czego przyczepić xd przeszkadzają im brzydkie mordy mnie w tym trailerze bardziej zirytował to przejście w cover system w kościele, od razu mi się przypomniało, że to będzie kolejna generyczna strzelanina z typowymi mechanikami, które widzieliśmy 1000 razy Poważnie nie macie już czego czepiać xd przeszkadzają im posty o wygladzie mnie w tym watku bardziej zirytowała lewacka ofensywa w obronie Riedla. Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 to bedzie moj day(s) (g)one Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 W tym wątku brakuje jeszcze tylko filmiku od użytkownika cycu1 i będzie komplet. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 Stary build robi zdecydowanie wieksze wrazenie na mnie choć moze to zasluga lepiej dobranej pory dnia i efektownej sniezycy w tym obiektywnym porownaniu cyca Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 (edytowane) 29 minut temu, milan napisał: stary połowy forumowiczów Poważnie nie macie już czego czepiać xd przeszkadzają im posty o wygladzie mnie w tym watku bardziej zirytowała lewacka ofensywa w obronie Riedla. jezu, po prostu nie wszyscy umieją w twarze w BB, których i tak zresztą nie widac po założeniu akcesoriów czy: xd Edytowane 13 lutego 2019 przez nobody 2 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 Pewnie ma kilka takich samych czapek Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 Ta była tylko do kościoła Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 13 lutego 2019 Opublikowano 13 lutego 2019 3 godziny temu, milan napisał: Może to rewolucja w grach, brzydcy albo zwyczajni bohaterowie, jestem za. Gry w ktorych wszyscy wygladaja jak z generatora blodborne'a. To jest rewolucja nie tylko w grach , przez poprzednie lata bombardowana nas pięknymi ludzi z idealnym życiem z każdej strony . Mimo wszystko mi się to podoba bo wszystko jest bardziej naturalne , po za tym sama gra mi się podoba a patrząc na rozpiske tego roku to tak naprawdę nic innego nie wezmę na premiere . Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 Nie mogę się doczekać premiery. Już sobie wyobrażam to swobodne popylanie motorkiem i hordy w tle. Oby w grze pojawiła się kusza w arsenale to wtedy już Daryl Dixon na całego. No tak, wszyscy muszą być ładni i zadbani w grze, żeby młodzież nie poczuła się urażona. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 12 godzin temu, Nemesis napisał: Oby w grze pojawiła się kusza w arsenale to wtedy już Daryl Dixon na całego. Robiąc pre-order w PSS dostaje się takie bonusy Cytat Pre-order now to receive: • Bike Upgrade Package for speed, defence and travel boosts. • Early access to Drifter Crossbow weapon. Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 12 godzin temu, Nemesis napisał: Nie mogę się doczekać premiery. Już sobie wyobrażam to swobodne popylanie motorkiem i hordy w tle. Oby w grze pojawiła się kusza w arsenale to wtedy już Daryl Dixon na całego. Przeciez kusza byla pokazana chyba nawet. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 20 lutego 2019 Opublikowano 20 lutego 2019 (edytowane) Obecnie dziennikarze ogrywają najnowszą wersje gry, 6.03 mija embargo na zapowiedzi, wywiady i możliwe, że pojawią się nowe materiały wideo. Plus niedźwiedź zombie Edytowane 20 lutego 2019 przez YETI 2 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 21 lutego 2019 Opublikowano 21 lutego 2019 50 sekunda czyżby boss? co właściwie wiemy o bossach będą? niedzwiedz? Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 5 marca 2019 Opublikowano 5 marca 2019 Days Gone, czyli nadchodząca gra Sony, rozgrywająca się w czasach apokalipsy, zawiera łącznie około 6 godzin przerywników filmowych. Informację przekazał portal PlayStation Lifestyle, a na Twitterze potwierdził Sam Witwer, wcielający się w głównego bohatera. Ukończenie gry zajmie natomiast ok. 30 godzin. To jednak szacunek, który nie uwzględnia swobodnej eksploracji świata i aktywności pobocznych. Liczba może się też zmienić w przypadku różnych stylów gry. Biorąc jednak pod uwagę wspomniany czas, przerywniki filmowe stanowią około jedną piątą gry. https://www.eurogamer.pl/articles/2019-03-05-w-days-gone-obejrzymy-lacznie-6-godzin-przerywnikow-filmowych-gra-potrwa-ok-30-godzin Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 marca 2019 Opublikowano 5 marca 2019 5 minut temu, YETI napisał: Days Gone, czyli nadchodząca gra Sony, rozgrywająca się w czasach apokalipsy, zawiera łącznie około 6 godzin przerywników filmowych WOW zakur,wiscie ważne info w przypadku gry wideo. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 5 marca 2019 Opublikowano 5 marca 2019 Dla mnie ważne, ja np. lubie gdy w fajnej grze jest duzo filmików. Ta gra sie niektórym też podoba. Uncharted, mgsy, gow bez filmików nie byłyby tak dobrymi grami. 1 Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 5 marca 2019 Opublikowano 5 marca 2019 (edytowane) Przy okazji - jutro spada embargo na previewsy ze specjalnych pokazów organizowanych przez Sony, więc dowiemy się mniej więcej kto będzie bliżej przegrania zakładu. Jedyne przecieki na razie to takie, że kilku dziennikarzy zostało pozytywnie zaskoczonych wzrostem jakości gierki, w porównaniu do materiałów z innych eventów. Edytowane 5 marca 2019 przez Cedric Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 5 marca 2019 Opublikowano 5 marca 2019 Będzie fajna giereczka z paroma Ubi aspektami. Tyle i tylko tyle. 1 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 5 marca 2019 Opublikowano 5 marca 2019 3 godziny temu, Cedric napisał: Przy okazji - jutro spada embargo na previewsy ze specjalnych pokazów organizowanych przez Sony, więc dowiemy się mniej więcej kto będzie bliżej przegrania zakładu. Możesz przypomnieć warunki zakładu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi