Opublikowano 30 marca 20196 l Evolution to był za duży fail z Driveclub, Quantic robił niezłe gry ale słabo się ogólnie sprzedawały, więc się z nimi nie wiązali. Ready nie było studiem Sony. "Bend robi gre ch wie o czym, " - facepalm. Ostatnio Sony otworzyło nowe studio w USA. A Bend z tego co mówią insajderzy robi już nową gre na PS5. Edytowane 30 marca 20196 l przez Fanek
Opublikowano 30 marca 20196 l Nowe studio już istanije, nazwa jeszcze nie została podana, ale siedzibę maja w San Diego, dużo tam ludzi, którzy wcześniej pracowali min. przy Uncharted czy TLoU. Co do zamknięcia Bend, obecnie to pracuje tam 100 osób więcej niż na początku prac przy DG, a sama studio przeniosło się do nowego budynku. Cała reszta jak ND, SMS, GG, czy SP mocno się rozrosly. Hendrix o tym wspominał w temacie GoW. Edytowane 30 marca 20196 l przez YETI
Opublikowano 8 kwietnia 20195 l No bo to animacja CGI, zrobiona na potrzeby reklamy telewizyjnej - czego tu nie rozumiesz? Mało gameplayów było? Przecież już praktycznie całą grę pokazali.
Opublikowano 8 kwietnia 20195 l Godzinę temu, Wredny napisał: No bo to animacja CGI, zrobiona na potrzeby reklamy telewizyjnej - czego tu nie rozumiesz? Mało gameplayów było? Przecież już praktycznie całą grę pokazali. Było dokładnie 52 trailery, jak ktoś ładnie policzył
Opublikowano 8 kwietnia 20195 l 4 godziny temu, Wredny napisał: No bo to animacja CGI, zrobiona na potrzeby reklamy telewizyjnej - czego tu nie rozumiesz? Mało gameplayów było? Przecież już praktycznie całą grę pokazali. Bo chyba oszukujo i będzie (pipi) grad. Albo nie. W sumie to zagrałbym. Może byc cos ciekawego z tej sieki z dzikusami.
Opublikowano 9 kwietnia 20195 l Waluta w grze mają być obcięte uszy swirusow. Po kuj ludziom walczącym o przetrwanie i z brakiem podstawowych towarów są zgniłe uszy zombiakow. Może gulasz będą kuźwa gotować na nich.
Opublikowano 12 kwietnia 20195 l W dniu 9.04.2019 o 17:09, GSPdibbler napisał: Waluta w grze mają być obcięte uszy swirusow. Po kuj ludziom walczącym o przetrwanie i z brakiem podstawowych towarów są zgniłe uszy zombiakow. Może gulasz będą kuźwa gotować na nich. Jakby chcieli to jesc to co innego byś zbierał
Opublikowano 13 kwietnia 20195 l A ja juz zamówiłem Days Gone, najważniejsza premiere tego roku. I bede grac od pierwszego dnia bez spiny na recenzje. A gdy przejde to zostawie w kolekcji. Zapowiada sie zbyt fajna gra. Albo klon Mad Maxa gdzie zamiast auta jest motor a trepy to zombie.
Opublikowano 13 kwietnia 20195 l Albo klon Mad Maxa gdzie zamiast auta jest motor a trepy to zombie. Oby nie, nie zachęciłes.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 13 kwietnia 20195 l 3 godziny temu, u55r napisał: A ja juz zamówiłem Days Gone, najważniejsza premiere tego roku. Darek gdzie zamówiłeś? u siebie w Białym lokalnie?
Opublikowano 13 kwietnia 20195 l 14 godzin temu, u55r napisał: Albo klon Mad Maxa gdzie zamiast auta jest motor a trepy to zombie. Tak źle na pewno nie będzie, bo świat wyraźnie ciekawszy, bohater wyraźnie nakreślony, a fabuła zapowiada się fajnie - MM to kolejna gra Avalanche z nijakim bohaterem i zerową fabułą, ot tytuł, którego głównym daniem jest czyszczenie mapy.
Opublikowano 14 kwietnia 20195 l - mały patch day1 z numerkiem 1.02 - cyfrowa wersja zajmuje 67gb na dysku, przy 27gb już można odpalać press kit Edytowane 14 kwietnia 20195 l przez Fanek
Opublikowano 16 kwietnia 20195 l Gdzie najlepiej zamawiać preordera? Tak żeby już w piątek móc grać, no i żeby cena była atrakcyjna
Opublikowano 17 kwietnia 20195 l Tylko że wtedy cena nie będzie atrakcyjna... No ale dzięki za nie pomocną odpowiedź
Opublikowano 17 kwietnia 20195 l No i 4 dobre piwka będą Jak mogę zapłacić mniej, to po co mam płacić więcej, po prostu Pozdrawiam
Opublikowano 18 kwietnia 20195 l Polska to jednak bieda zeby o 20 zł szukać okazji nie wiem no dla pracującego człowieka to chyba nie fortuna bez przesady zaraz będzie ze dzieci ze to ze tamto no ale bez przesady w skrajnej biedzie nikt tu nie żyje skoro wydaje 200 zł na gierki
Opublikowano 18 kwietnia 20195 l Jak sie planuje wydatki to mozna spokojnie miesięcznie odkładać na dany tytuł. Co wy bierzecie wszystkie premiery nawet te szrotowe. Wiem ze ma wyjść w tym roku Resident Evil 2, Sekiro, Days Gone i to wszystko co mnie interesuje na 2019. Batalia o dwie dyszki