Skocz do zawartości

Days Gone

SzczurekPB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, blantman napisał:

Kiedy w końcu sony nauczy się DOBRZE kopiować od mistrzów z UBI.  @XM. może jednak odyssey lub origins spróbuj zamiast days gone :ragus: Może niechęć do ubi ci przejdzie 

A moze tak zamkniesz te pysde zamiast chodzic za mna? Dawno ograne assasiny czy niektore fc i je chwalilem na forum, ale teraz bedziesz za mna lazil nadal nie rozumiejac sensu tamtego posta.

• Plusik 1
  • Dzięki 1
  • Haha 3
Opublikowano

Laska z Gamespotu w drugim zdaniu:

Cytat

The over-the-top libertarian character takes you out with a rifle and shows you how to track a deer, although you've already had a tracking tutorial.

I daje 5/10 :rotfl:

Opublikowano
1 minutę temu, Schranz1985 napisał:

Preordery to zuo, popat(pipi)a to kupi się kiedyś używkę na spokojnie bez hajpu.

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Tylko cyfra! I to drożej, najlepiej za 279zł, bo wygoda kosztuje! Dziś o 12 przez niektórych będzie grane! Platyna czeka, bo szkoda by było nie skończyć na 101%, skoro nie można odsprzedać xD.

• Lubię! 1
Opublikowano
15 minut temu, zdrowywariat napisał:

Tylko cyfra! I to drożej, najlepiej za 279zł, bo wygoda kosztuje! Dziś o 12 przez niektórych będzie grane! Platyna czeka, bo szkoda by było nie skończyć na 101%, skoro nie można odsprzedać xD.

No wlasnie ktos moze wytlumaczyc taką patole w różnicach ceny? GTA5 w pudle za 150 zł a na PS Store za 299 xD

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, PiotrekP napisał:

Najwyżej drugi raz w życiu wtopię z kasą wydaną na grę. 

Nie wtopisz bo zamówiłeś kolekcjonerke a ceny tych wersji są niezależne od ocen. Do tego kolekcjonerki exów Sony tylko nabierają wartości. Jedne szybciej inne wolniej ale stratny to na bank nie będziesz :drinks:

Opublikowano (edytowane)

No jakby Twoja babcia kupiła kolekcjonerkę HZD to dzisiaj by ją mogła puścić na kółku różańcowym za naprawdę duży sos. Oczywiście kolekcjonerek nie kupuje się po to żeby je sprzedawać tzn przynajmniej ja tak nie robie : )

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano

Który dorosły i poważny człowiek kupuje kolekcjonerki z figurkami dla stulejarzy? Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy LMAO

Opublikowano

Kończąc offtop- za figurkę Aloy jeden typek mi męczył bułę żebym mu sprzedał, bo na ebay za 800 chodziła, a on tyle nie chciał wydawać :D Ciekawe ilu januszy allegro dostało anulowanie zamówień, zamiast kolekcjonerki DG.