Skocz do zawartości

Days Gone

SzczurekPB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, milan napisał:

73

1 minutę temu, Dave Czezky napisał:

IDZIE W GORE

giphy.gif?cid=19f5b51a5cc1b9136c5144636f

Opublikowano

Może sie (pipi)a nauczą robić oryginalne gry a nie wsadzmy Rydla na skuter i niech zabija gosci wygladajacych  jak  zombie ale nie robmy z nich zombie.

Opublikowano

Najbardziej mnie martwi to ciagle poszukiwanie benzyny. Na dluzsza mete bedzie to meczace, co potwierdzili niektorzy recenzenci. Mialem brac jutro, bo bardzo lubie takie klimaty, ale poczytam jeszcze wiecej recenzji i poczekam na wrazenia forumka . Teraz i tak ogrywam Mortala, wiec az tak bardzo mi sie nie spieszy.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Rozi napisał:

Laska z Gamespotu w drugim zdaniu:

I daje 5/10 :rotfl:

xDDDDDDDDDDDD

Najpierw lewaki biorą się za gry i mamy nowego MK, czyli

71-pmT3BkhL._SY355_.jpgVSblack-plain-burka-500x500.jpg

Teraz jeszcze będą gry oceniać, przynajmniej wiadomo, że TLoU2 to będzie gra wszech czasów :rotfl:

Edytowane przez YETI
  • Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

xDDDDDDDDDDDD

Najpierw lewaki biorą się za gry i mamy nowego MK, czyli

71-pmT3BkhL._SY355_.jpgVSblack-plain-burka-500x500.jpg

Teraz jeszcze będą gry oceniać, przynajmniej wiadomo, że TLoU2 to będzie gra wszech czasów :rotfl:

The-Last-of-Us-Part-II-1.jpg

OY VEY DOBRY GOJU

Opublikowano

Dobra i jak zawsze treściwa recenzja eurogamera.

https://www.eurogamer.pl/articles/2019-04-25-days-gone-recenzja

Wszystkie mechanizmy użyte w Days Gone są więc bardzo dobrze znane miłośnikom gier wideo. I tak naprawdę to największy atut produkcji Bend Studio - gra nie sili się na niepotrzebne rewolucje, stawiając po prostu na sprawdzone i powszechnie lubiane rozwiązania. Days Gone oczarowuje klimatem, projektem świata i zróżnicowanymi nieumarłymi. To gra, która nie daje obietnic bez pokrycia i po prostu stawia na solidne rzemiosło. Wielbiciele gier akcji w otwartym świecie mają przed sobą kilkadziesiąt godzin solidnej rozgrywki.

• Plusik 3
Opublikowano (edytowane)
W dniu 17.01.2019 o 19:23, Wredny napisał:

Sandbox w klimatach TLoU i TWD - dla mnie spełnienie marzeń i najbardziej wyczekiwany tytuł tego roku. Filmik spoko, ale nie nakręcił mnie bardziej - po prostu poprzednie materiały i tak już mnie odpowiednio nastawiły - zakup premierowy bez chwili wahania.

czyt. jak zlowic pelikana na najprostsze sztuczki marketingowe i zaserwowac mu gierke zrobiona na odpie.rdol.

az sobie wetre tego posta w morde jak biss bog:fsg:

Edytowane przez Najtmer
  • Haha 5
Opublikowano (edytowane)

W filmie od Gry-Online mówią, że mamy typowy dla wielu otwartych światów problem  - gra ma wolny, standardowy początek.  Ale ogólnie jest całkiem przyzwoicie, więc można się pomęczyć "aż gra się rozkręci" ;)

Edytowane przez Cedric
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Cytat

Wszystkie mechanizmy użyte w Days Gone są więc bardzo dobrze znane miłośnikom gier wideo.

Cytat

"aż gra się rozkręci" ;)

Meksyk tez dali?

Edytowane przez hav7n