Opublikowano 25 kwietnia 20195 l 5 minut temu, milan napisał: 73 1 minutę temu, Dave Czezky napisał: IDZIE W GORE
Opublikowano 25 kwietnia 20195 l Może sie (pipi)a nauczą robić oryginalne gry a nie wsadzmy Rydla na skuter i niech zabija gosci wygladajacych jak zombie ale nie robmy z nich zombie.
Opublikowano 25 kwietnia 20195 l Najbardziej mnie martwi to ciagle poszukiwanie benzyny. Na dluzsza mete bedzie to meczace, co potwierdzili niektorzy recenzenci. Mialem brac jutro, bo bardzo lubie takie klimaty, ale poczytam jeszcze wiecej recenzji i poczekam na wrazenia forumka . Teraz i tak ogrywam Mortala, wiec az tak bardzo mi sie nie spieszy.
Opublikowano 25 kwietnia 20195 l Przydałby się taki Metacritic dla użytkowników forumka. Myślę, że niewielu dociągnęło by do średniej 73%
Opublikowano 25 kwietnia 20195 l Godzinę temu, Rozi napisał: Laska z Gamespotu w drugim zdaniu: I daje 5/10 xDDDDDDDDDDDD Najpierw lewaki biorą się za gry i mamy nowego MK, czyli VS Teraz jeszcze będą gry oceniać, przynajmniej wiadomo, że TLoU2 to będzie gra wszech czasów Edytowane 25 kwietnia 20195 l przez YETI
Opublikowano 25 kwietnia 20195 l 1 minutę temu, YETI napisał: xDDDDDDDDDDDD Najpierw lewaki biorą się za gry i mamy nowego MK, czyli VS Teraz jeszcze będą gry oceniać, przynajmniej wiadomo, że TLoU2 to będzie gra wszech czasów OY VEY DOBRY GOJU
Opublikowano 25 kwietnia 20195 l Dobra i jak zawsze treściwa recenzja eurogamera. https://www.eurogamer.pl/articles/2019-04-25-days-gone-recenzja Wszystkie mechanizmy użyte w Days Gone są więc bardzo dobrze znane miłośnikom gier wideo. I tak naprawdę to największy atut produkcji Bend Studio - gra nie sili się na niepotrzebne rewolucje, stawiając po prostu na sprawdzone i powszechnie lubiane rozwiązania. Days Gone oczarowuje klimatem, projektem świata i zróżnicowanymi nieumarłymi. To gra, która nie daje obietnic bez pokrycia i po prostu stawia na solidne rzemiosło. Wielbiciele gier akcji w otwartym świecie mają przed sobą kilkadziesiąt godzin solidnej rozgrywki.
Opublikowano 25 kwietnia 20195 l Teraz, YETI napisał: Wszystkie mechanizmy użyte w Days Gone są więc bardzo dobrze znane miłośnikom gier wideo.
Opublikowano 25 kwietnia 20195 l W dniu 17.01.2019 o 19:23, Wredny napisał: Sandbox w klimatach TLoU i TWD - dla mnie spełnienie marzeń i najbardziej wyczekiwany tytuł tego roku. Filmik spoko, ale nie nakręcił mnie bardziej - po prostu poprzednie materiały i tak już mnie odpowiednio nastawiły - zakup premierowy bez chwili wahania. czyt. jak zlowic pelikana na najprostsze sztuczki marketingowe i zaserwowac mu gierke zrobiona na odpie.rdol. az sobie wetre tego posta w morde jak biss bog Edytowane 25 kwietnia 20195 l przez Najtmer
Opublikowano 25 kwietnia 20195 l Idealny tytul na lato gdzie spadnie uzywka ponizej setki a premier nie będzie ciekawych więc można nadrobić zaległości. Edytowane 25 kwietnia 20195 l przez II KoBik II
Opublikowano 25 kwietnia 20195 l Kurczę, chętnie bym w to pograł, bo lubię takie średniaki xd, ale jak widzę ten model strzelania, jak przeciwnicy reagują na kule i to celowanie jak z Uncharted 1, to się odechciewa.
Opublikowano 25 kwietnia 20195 l I zaczyna się na YT znowu spoilerowanie w tytułach gameplayów. Co za rak.
Opublikowano 25 kwietnia 20195 l W filmie od Gry-Online mówią, że mamy typowy dla wielu otwartych światów problem - gra ma wolny, standardowy początek. Ale ogólnie jest całkiem przyzwoicie, więc można się pomęczyć "aż gra się rozkręci" Edytowane 25 kwietnia 20195 l przez Cedric
Opublikowano 25 kwietnia 20195 l Cytat Wszystkie mechanizmy użyte w Days Gone są więc bardzo dobrze znane miłośnikom gier wideo. Cytat "aż gra się rozkręci" Meksyk tez dali? Edytowane 25 kwietnia 20195 l przez hav7n
Opublikowano 25 kwietnia 20195 l @hav7nMeksyku nie ma, ale jak spadnie śniego to robi się 9/10. Edytowane 25 kwietnia 20195 l przez Cedric