Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 580 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 kwietnia 2019 (edytowane) Obejrzałem reckę ACG, do kompletu z poniższą analizą od Digital Foundry (swoją drogą śmieszne nawiązanie do Snake Eatera na końcu materiału) i niczego więcej nie potrzebuję, żeby się utwierdzić w konieczności kupna tegoż tytułu. OK, są spadki animacji oraz okazjonalny pop-up tekstur, ale cała reszta jest na swoim miejscu - przepiękny, żywy świat, który eksploruje się z przyjemnością, interesująca (choć nie pozbawiona zgrzytów) historia, sporo cut-scenek, które pozwalają wsiąknąć w tę opowieść, fajny główny bohater, rajcowna jazda na motocyklu, zmienne warunki pogodowe wpływające na rozgrywkę... I to pyerdolenie w recenzjach od Gamepot czy IGN, że gierka nie ma niczego niezwykłego, że nie wynajduje koła na nowo - tak jakby to, że jest po prostu fajna i dobrze się w nią gra nie wystarczyło na dobrą ocenę... EDIT: (pipi)a - teraz przeczytałem te recki i obydwie są autorstwa kobiet - czytam i widzę w nich zero merytorycznej treści, zero o technikaliach, tylko że to open world z powtarzalnymi zadaniami, a Deacon jest "samolubny", no i pewnie jest chooyowy bo jest biały i hetero (to już moje domysły). A idźta wchooy z takim rzetelnym "dziennikarstwem" Edytowane 25 kwietnia 2019 przez Wredny 12 1 2 Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Recenzetka Gamespotu widzę dobre screeny robi Wydaje się to jednak ciut wyrwane z kontekstu, ale jak zagram to ocenię. 1 Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, suteq napisał: A czemu szal na reseterze? Co za drama znowu? Wszedłem zobaczyć i większej afery jeszcze nie ma, ale ludzie piszą że anulują preorder za tą jedną linijkę tekstu ze ślubu wrzucaną powyżej. Cała gra ok, ale jedna linijka trwająca sekundę i starczy, lewak striggerowany, nie zagra. Jakby s(pipi)enie umysłowe byłoby forum internetowym, to byłoby reseterą. Edytowane 25 kwietnia 2019 przez Observer Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Ona jest psychicznie chora Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 - All the Freakers are apparently white? Po Resident Evil 5 nie powinno to nikogo dziwić. 1 Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 @Rozi Wrzuciłem to samo dwa posty wyżej. Cytuj
Wredny 9 580 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Jak każdy "lewak", "SJW" czy inny "snowflake" - i oceny takich poyebańców są brane do metacritic, a później dobra gierka jest jechana w sieci, bo ktoś widzi tylko 50/100 w oceniaczce... Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Tłusty chuy jej w morde Kto to w ogole jest? Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Problem, że freakersy są białe, a gdyby były czarne, to dopiero byłaby afera. Bend Studio mogłoby się już zamykać. Cytuj
Faka 3 994 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Debil, po prostu debil i tyle. Cytuj
Lukas_AT 1 194 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Zamowilem wlasnie steelbooka na amazonie. Jutro z rana dojdzie to sie oceni. Tak jak mowilem, lubie eksploracje i setting zombie, wiec taka mieszanka mi pasuje. Jutro opisze wrazenia jak juz pogram ze 3h. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Już widzę te recenzje cyberpunka jak nie będzie 100% poprawności politycznej Pamietna recenzja polygonu „dlaczego nie spotkałem żadnego czarnego npcta”. Cytuj
Faka 3 994 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Kto w ogóle na poważnie bierze debilne recenzje gdzie poprawność polityczna gra pierwsze skrzypce? XD Resetra? A idź pan w uj XD, Gamepost? A co ty mi tu odkuwiasz za temat typie? Rak i tyle. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Ta horda świrusów w tym temacie to jakiś wysublimowany event marketingowy czy oni tak na serio? Cytuj
Wredny 9 580 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 2 minuty temu, Bigby napisał: Problem, że freakersy są białe, a gdyby były czarne, to dopiero byłaby afera. Bend Studio mogłoby się już zamykać. Ej, ale to może jest w gierce wyjaśnione? Może akurat wirus atakował w Urzędach Pracy, a MOPSy i więzienia omijał? A tak poważnie to może to przypadłość rasy kaukaskiej i innych nie tyka? Akurat dziś w pracy naszło nas na tego typu rozkminy - widzieliście kiedyś czarnego z zespołem Dauna? Cytat wredny jeszcze nie gral ale juz wie ze swiat jest zywy, przepiekny, ze jazda ktorej nie doswiadczyl jest miodna, ze jest sporo cutscenek poza tylko tymi ktore widzial w trailerach. czy to te slawne "nie gralem ale sie wypowiem"? widac ze mocno dupsko zapieklo po zdobyciu miana najwiekszego pelikana 2019 i trzeba sobie tlumaczyc @Najtmer - rozumiem, że masz obsesję na moim punkcie i w sumie to nawet zrozumiałe - jestem elokwentny, wysoki, przystojny... Ale trochę masz nayebane, przypyerdalając się do wszystkiego, co napiszę i nie wiem, czy jest sens prowadzić dalszą dyskusję z jednostką wyraźnie upośledzoną, ale jeszcze ten jeden raz spróbuję... Odniosłem się tylko do tego, że recenzje osób, które szanuję i liczę się z ich zdaniem, wymieniły takie a nie inne elementy składowe gierki, które są dla mnie istotne i na tej podstawie jestem spokojny, że otrzymam od Days Gone dokładnie to, czego oczekiwałem. Więc żadne "nie grałem ale się wypowiem", bo jak zagram to będę mógł skonfrontować moje oczekiwania z rzeczywistością, o czym tu zapewne napiszę, a dupsko najwyraźniej piecze kogoś innego, skoro nie może wytrzymać bez idiotycznych przytyków 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 11 minut temu, Najtmer napisał: czy to te slawne "nie gralem ale sie wypowiem"? Jak ci to tak przeszkadza to chyba trochę zbyt aktywny jesteś w tym temacie 1 1 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Najtmar słynie z tego, że lubi odbierać smak życia. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 (edytowane) 13 minut temu, Yakubu napisał: Jak ci to tak przeszkadza to chyba trochę zbyt aktywny jesteś w tym temacie eeee??? gdybym zaczal gnoic gre za rzeczy ktore sobie wymyslam z dupy, i ktos by mi zarzucil NWASW, to wtedy bylby to punkt dla kogo? dla mnie? a piecze tego kto z nienawiscia klika w te kolorowe minusy XD Edytowane 25 kwietnia 2019 przez Najtmer 1 Cytuj
Pupcio 18 449 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 38 minut temu, Starh napisał: Już widzę te recenzje cyberpunka jak nie będzie 100% poprawności politycznej Pamietna recenzja polygonu „dlaczego nie spotkałem żadnego czarnego npcta”. Przecież na twycie co chwilę się prują do cdpu że można grać tylko babą/chłopem Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 IGN Benelux 8,5/10 Spain, Italy 8, Portugal 9, Netherlands 8.5 and USA 6.5 8.2 in Germany, Czech 8.5, Brazil 9/10 #DaysGoneDefendersCrew Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Raczej już zostanie średnia na poziomie 72 ale tak jak na początku myślałem, że recenzje będą przekupione, tak teraz wydaje mi się, że często są drastycznie obniżone z powodów tutaj poruszanych.Wydaje mi się, że gra zasługuje na 80-82, tym bardziej, że często dużo gorsze tytuły zostawały lepiej oceniane.No nic, miałem nie kupować, a po recenzjach tym bardziej a jednak będę jutro testował Nie liczę na takie pozytywne zaskoczenie jak w przypadku MK11 ale myślę, że i tak będzie dobrze. 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Ja miałem olać, ale trochę kusi wziąć żeby kilku typom na gulu zagrać Cytuj
da$io 110 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 To jest dramat. Jak ta gra mogła tak spłaszczyć relacje głównego bohatera z kobietą?Poza tym uważam, że Sony to nadal banda rasistów bo nie uwypukla cierpienia czarnego człowieka nie tylko pokonanego chorobą ale zapomnianego przez hordy białych, złych zombie. To są argumenty w recenzji a nie tam jakiś pop up, animacje czy gunplay. Też kupiłem i jako pelikan czekam na wyrok. 2 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 9 minut temu, da$io napisał: To jest dramat. Jak ta gra mogła tak spłaszczyć relacje głównego bohatera z kobietą?Poza tym uważam, że Sony to nadal banda rasistów bo nie uwypukla cierpienia czarnego człowieka nie tylko pokonanego chorobą ale zapomnianego przez hordy białych, złych zombie. To są argumenty w recenzji a nie tam jakiś pop up, animacje czy gunplay. Też kupiłem i jako pelikan czekam na wyrok. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi