Shen 9 635 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Yeti ty kupiles w ogole gre? Czy bronisz bo ps4? 1 1 1 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 jak Brian z PS4 Trophies Hunters daje 8/10 to nie moze byc za dobrze 1 Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Yeti daj sobie już spokój z tymi opiniami z Twittera. Po premierze interesują mnie tylko i wyłącznie opinie użytkowników forumka. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Czyli teoria kruka sie zgadza Pierwsze godziny gry - klimat i 8/10 15h do recenzji - 5/10 60h aby skonczyc wszystko - Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 4 minuty temu, Shen napisał: Yeti ty kupiles w ogole gre? Czy bronisz bo ps4? Jestem rownagą, dla osób, które nie mają zamiaru kupić gry, a które piszą tu ciągle. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 (edytowane) Święta Wojna Edytowane 26 kwietnia 2019 przez Paolo de Vesir Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Wczoraj miałem piękna akcje w obozie strzelali do mnie a ja się schowałem , resztę swirusy zrobiły mmm 3 Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 2 minuty temu, Banan91PL napisał: Wczoraj miałem piękna akcje w obozie strzelali do mnie a ja się schowałem , resztę swirusy zrobiły mmm Niesamowita akcja 8 Cytuj
da$io 110 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 1 godzinę temu, Szymek_PL_ napisał: Gorzej jest niz w Origins ?? Jest nawet gorzej niż w The Division. Polski dubbing niestety słaby, można przełączyć na angielski z napisami, które notabene też dziwnie się wyświetlają. Chyba, że to taki czelendż, szybko czytaj i znajdź właściwe Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Za to jest miła niespodzianka w wydaniu limitowanym - poza grą w steelbooku oraz artbookiem jest jeszcze druga płyta z muzyką z gry (zaliczaną w większości recenzji do plusów). Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 43 minuty temu, YETI napisał: Jestem rownagą, dla osób, które nie mają zamiaru kupić gry, a które piszą tu ciągle. Ja grę już mam a ty yeti? Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Ale on jest równowagą dla Paoli, sorry yeti Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Przeczytałem kilka recek i rozrzut ocen straszny, od 3 do 9. Dla jednych hit, a dla innych crap. Dziwna sprawa. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Z dwie godziny pograłem i jest spoko, zadnych spadkow nie uswiadczylem na prosiaku, moze to zasługa prawie 9gb patcha. 1 Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Gra dotarła, dzięki wielkie jeszcze raz @Ryo-San za info. Patch już się zasysa. Ludzie narzekają na twarz w figurce, ale u mnie jest spoko. 6 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Nie ma za co @PiotrekP. Mnie MediaExpert za to wydymał bez mydła. Żeby nie offtopować to reszta historii w temacie "gry na premiere. gdzie kupić" (od razu podpowiem że na pewno nie w MediaExpert Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 2 godziny temu, _Be_ napisał: To jest po japońsku? Aż to sobie puściłem w "text to speech japanese female voice". Brzmi jak japoński. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Nie jest to hit na poziomie Horizon, ale oceny na poziomie 4/10 to chyba jakiś trolling. Pierwsze spotkanie z horda i niezle się łapy spocily 2 Cytuj
Pupcio 18 429 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 12 minut temu, Shen napisał: Nie jest to hit na poziomie Horizon No to mnie pocieszyłeś Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 556 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 kwietnia 2019 (edytowane) Pograłem 2,5h i jak na razie jestem absolutnie zauroczony. Historyjka trzyma się kupy, Deacon jest zayebisty (uwielbiam tego aktora już od Star Wars The Force Unleashed), jego relacje z Boozerem są mega naturalne, dialogi fajne, świat jest przepiękny - detale otoczenia, te wszystkie opuszczone samochody, zapuszczone drogi, motele, stacje benzynowe, szczegółowość pomieszczeń, warunki pogodowe, zachowanie roślinności, motocykl super, model jazdy OK, eksploracja, crafting, stealth... Na plusik jeszcze wykorzystanie Touchpada w czterech kierunkach - rzadko kiedy ktoś z tego korzysta. Jestem po dwóch pierwszych misjach, więc wiele nie widziałem - przywiozłem bandaże Boozerowi i zaraz znów wyruszam w świat. Graficznie bajka, a technicznie póki co stabilnie - żadnych zauważalnych dropów i przede wszystkim zero pop-upu, którego się obawiałem po kilku recenzjach (choć niewykluczone, że jak się porządnie rozpędzę to otoczenie nie zdąży się doczytać, ale np początek był raczej "ścigany" i nie zauważyłem). Z technicznych narzekań to wywaliłbym połowę cut-scenek, bo zaburzają płynność rozgrywki. Tzn uwielbiam jak są zagrane, przyjemnie się na nie patrzy, ale wchodzą zawsze po wyciemnieniu ekranu, czasem z loadingiem i wybijają z rytmu - część z nich w pierwszej misji można by załatwić zwykłym gadaniem podczas rozgrywki - rozumiem co bardziej wielkopomne wydarzenia, ale nie trzeba nimi ilustrować wielu banalnych czynności. Jest to jakiś game changer w sandboxach, bo nie przypominam sobie innej gry tego typu tak gęsto usianej przerywnikami, ale można było część z nich zastąpić rozmowami podczas chodzenia np. Strzelanie spoko, choć ciężko wymierzyć w baniak freakerowi, jak sobie patroluje teren i non stop zmienia pozycję. Dużo większą frajdę daje stealth i dźganie nożykiem, a zaskakująco dobrze wypada melee - nie ma zbytnio problemów z namierzeniem przeciwnika, a razy bejsbolem wchodzą nad wyraz soczyście - no i newty - nie przypominam sobie innej gry, gdzie można masakrować dzieciaki-zombie Ogólnie "świrusy" to fajne "zombiaki", robią klimacik i człowiek kombinuje, żeby nie zostać zauważonym - obawiałem się wesołej sieczki, ale nic z tych rzeczy - jest survival, są emocje. Z wad wymieniłbym jeszcze menusy, które są niepotrzebnie skomplikowane i to śledzenie kilku linii fabularnych - niby fajny pomysł, ale jakiś taki rozpyerdol przez to panuje. No i brak licznika czasu, znowu... (chyba że ja coś źle szukam, ale jak już pisałem - menusy mało czytelne). A! No i te ubi-markery bym wyebau - strasznie paskudzą ekran. Póki co zayebisty sanbox w moich ukochanych klimatach - oceny typu 5/10 to niesmaczny żart i dowód na upadek marek niegdyś renomowanych w branży. Trzeba by coś zjeść, bo od powrotu z roboty spędzam czas w Oregon, a później znów daję nura w ten piękny świat Edytowane 26 kwietnia 2019 przez Wredny 8 2 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 @Wredny Zaraz jedyne czego się dowiesz to, że racjonalizujesz sobie wydatek 250 zł. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 (edytowane) Btw jak ktoś chce zniżkę na 100 zeta na zwykłą wersje w MediaExpert to pisać na priv. Rzucili mi ten ochłap jako rekompensatę za anululowanie kolekcjonerki. Miałem im to wsadzić w doope ale może ktoś zrobi z tego lepszy użytek edit: już nieaktualne, kodzik poleciał do @Faka Edytowane 26 kwietnia 2019 przez Ryo-San 2 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 (edytowane) 9 minut temu, Voytec napisał: @Wredny Zaraz jedyne czego się dowiesz to, że racjonalizujesz sobie wydatek 250 zł. Yebać idiotów - nigdy nie musiałem uciekać się do takich zagrywek i zawsze jestem w stanie uczciwie przyznać, że wtopiłem kasę. Żałuję wydania 149zł na Generation Zero czy 169zł na World War Z, a moim ulubionym przykładem wtopienia kasy będzie na zawsze premierowy zakup Killzone 3. Days Gone? Póki co moje GOTY 2019 przed The Division 2 i Resident Evil 2 Edytowane 26 kwietnia 2019 przez Wredny 1 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi