PiotrekP 1 730 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 Aż mi się przypomina portal cdaction, końcówka 2013 i głosujący na grę roku na GTA V bo "nie grałem bo nie mam konsoli ale widziałem na YT i zasługuje" tylko tutaj trochę w drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rafael0089 105 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 Na liczniku jak dotad kilkanaście godzin. Od pierwszych zapowiedzi założyłem sobie, że kupuję w dzień premiery, nie żałuję zakupu. Mówi się , że gra się rozkręca dopiero po kilkunastu godzinach, natomiast u mnie od samego początku mega wczutka. Chce się grać, zarywac noce. Dźwięk i klimat swiata robi robotę. Dawno nie wyszła taka gra, w którą chce się,tak zwyczajnie, po prostu ...grać. Dobrze, ze nie podporzadkowuje swoich wyborów w co gram na bazie recenzji..xD. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 (edytowane) szukam wad, by slepo nie glosowac portfelem i zasilac kabse tworcom gier zrobionych na 7/10. cos nie tak? cos zle robie? powinienm jednak zlozyc preorder tak? spokojnie, po majowce sie ich sporo wysypie, pomyslimy nad zakupem jesli wjedzie jeszcze pare patchy. Edytowane 30 kwietnia 2019 przez Najtmer 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 Oglądałem filmiki z Days Gone więc wiem wszystko o Days Gone dziffffko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 389 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 21 minut temu, Najtmer napisał: ale jaki gul? pisze sobie po prostu o wadach gry a wam zwieracze puszczaja i sie oburzacie "ze co ty se myslisz, ze grales biedaku" XD jak zwykle boli to tych, co zaplacili. reszta potrafi olac moja opinie. a najbardziej bola opinie o tym, co sie wypiera jakimis z dupy na sile powodami z podskorna wiedza, ze w sumie to dalo sie to zrobic lepiej... w 2013. ten motor jadacy wolniej niz wozek widlowy w san andreas to jest w ogole moj ulubiony element zachwytow i piania "jaka doskonala fizyka jazdy" XD prościej będzie jak Ty olejesz ten temat niż wszyscy Ciebie ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 20 minut temu, Najtmer napisał: szukam wad, by slepo nie glosowac portfelem i zasilac kabse tworcom gier zrobionych na 7/10. cos nie tak? cos zle robie? No tak trochę, bo skoro się bronisz przed kupnem gry "7/10" to powinieneś szukać zalet Co do postów, to darujcie sobie osobiste pojazdy, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 a jesli wady przysniaja jej zalety? jesli dla kogos zaleta gry jest to ze w ogole dziala to jak to z tym jest? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 (edytowane) Skoro udzielasz się w tym temacie to wydaje mi się że ten tytuł w jakiś sposób Cię interesuje więc zamiast oglądać filmiki i na ich podstawie wyrabiać sobie opinie o grze to po prostu ją kup i ograj Edytowane 30 kwietnia 2019 przez Ryo-San 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 471 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 Dokładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 interesowal mnie calkiem, jak go zapowiedzieli, ale oczywiscie nie myslalem o tym ze to bedzie typowy zlepek elementow zrobionych ledwie poprawnie w bardzo fajnym settingu. teraz jak se juz go tak skreslilem i zrobilem 2 minutowy skip po longplayu to uderzylo mnie ze nie natrafilem na zadna cutscenke ktora wybiegalaby poza jalowa gadanine. gorzej to chyba tylka bethesda 'animuje' dialogi. nie jest to dla mnie gra absolutnie chu.jowa, ot po prostu pelna niedoszlifowanych elementow ktore sa skrajnie nieoryginalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 9 minut temu, Najtmer napisał: a jesli wady przysniaja jej zalety? jesli dla kogos zaleta gry jest to ze w ogole dziala to jak to z tym jest? No skoro dla Ciebie "recenzje 7/10 > opinie ludzi w tym temacie" to nie widzę sensu na siłę szukania więcej wad, bo co to da? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 Ale pamiętajcie, że kolejny Stalker gdzieś się tam produkuje! Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 (edytowane) 6 minut temu, Square napisał: No skoro dla Ciebie "recenzje 7/10 > opinie ludzi w tym temacie" to nie widzę sensu na siłę szukania więcej wad, bo co to da? bo sa tu ludzie ktorzy nie potrafia radzic sobie np. z odmienna opinia poparta innym punktem widzenia i wiekszym wymaganiem wobec gier. koniec koncow, zawsze jest ten sam cel: zeby ludzie troche ochloneli z hajpu, zeby sie przyjrzeli grze z odpowiedniego dystansu i wymagali od teoretcznego sequela wiecej w kontekscie jakosci. bo jesli komus pasuje, a potrzebuje tylko 'nowych' broni, 'nowych' postaci, 'nowych' (pipi), to rzeczywiscie nie ma o czym tutaj dyskutowac, tylko zachwycac sie, ze dostalismy cokolwiek. takie oczekiwania wobec branzy funduja nam anthema. zeby nie byc goloslownym, to tak jak bylem nagrzany na re2remake, i tak jak uwazam ze jest dobra gra, to osobiscie liczylem na nieco wiecej i sie ostatecznie zawiodlem. dobra gra, ktora miala potencjal na wiecej mnie rozczarowuje. Edytowane 30 kwietnia 2019 przez Najtmer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 No to może warto zagrać najpierw i potem pisać co chcesz mieć poprawione w sequelu, a nie zaczynać od krucjaty, że gra to 7/10 i jest słaba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 to jak kupie to beda lepsze wrazenia z tych cutscenek? czy chodzi tylko o to ze zebym mial prawdo do opinii, to musze wtopic hajs jak reszta? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 Nie grał ale wie wszystko i jesscze się kłoci i jak z takim rozmawiać ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 (edytowane) no nie wiem, wklep moze url w spoilerze do czegos co mnie przekona. moze byc dobra cutscenka, misja. byle nie ostatnia horda bo te to juz w teaserze widzialem Edytowane 30 kwietnia 2019 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 (edytowane) 1 minutę temu, Najtmer napisał: no nie wiem, wklep moze url w spoilerze do czegos co mnie przekona. moze byc dobra cutscenka, misja. byle nie ostatnia horda, bo te to juz w trailerze widzialem Ciezko bo tu nie chodzi o cutscenke , trzeba zagrać poczuć ten klimat samemu wsiąknąć w świat inaczej jest jak się ogląda to z boku a inaczej samemu grając masz wtedy inny odbor inne doświadczenie Edytowane 30 kwietnia 2019 przez Banan91PL Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 (edytowane) Do premiery sobie gdybamy, możemy się obrzucać kupą bo wszyscy wiemy o grze tyle samo, czyli nic. Ale w tym momencie ciężko dyskutować z osobami, które nie grają bo one zostały na poziomie sprzed premiery. Najtmer jest trochę jak postać Matta Damona z filmu "Buntownik z wyboru" czyli chłopaczek, który głośno szczeka, że wie najlepiej o całym świecie bo przeczytał dużo książek ale nigdy nie wyjechał ze swojego miasta i tego świata na oczy nie widział. Najtmer polecam jednak zakupić gierę jak najszybciej, nie umoczysz kasy bo szybko sprzedasz jakby co. Edytowane 30 kwietnia 2019 przez giger_andrus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 1 minutę temu, Banan91PL napisał: Ciezko bo tu nie chodzi o cutscenke , trzeba zagrać poczuć ten klimat samemu wsiąknąć w świat inaczej jest jak się ogląda to z boku a inaczej samemu grając masz wtedy inny odbor inne doświadczenie no czyli gra nie przekona do siebie niczym poki sie nie zmusisz do zagrania i nie osiagniesz syndromu sztokholmskiego? dobra panowie, przepraszam za balagan, raczej odpuszczam, milego granka w majoweczke zycze! Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 Teraz, Najtmer napisał: no czyli gra nie przekona do siebie niczym poki sie nie zmusisz do zagrania i nie osiagniesz syndromu sztokholmskiego? Nie, im chodzi, że Twoja opinia o tej grze ma o wiele mniejszą wartość od tych, co grali. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 Poki co bardzo przyjemny tytuł. Ale 8 oczek w dół jak odpalilem polski dub. Klimat z automatu wypierdala na czereśnie. No nie umiem grac z polskim dubem i chuj. Tylko Wiesiek ma sens, nic więcej. Pieknie wygląda to wszystko. Plastyczne widoczki, zmienne warunki potęgują klimat. Gra sie nadzwyczaj milo. Otwieram mapę i.. Ok. Tak powinno być. A nie jak w AC czy FC ze juz po samym spojrzeniu na nią chce mi się rzygać od najebanych znaczników i bzdet. Zdaje sobie sprawe z glupot, np npcety kilka lat chodzą po mapie i nie znaleźli żadnego obozu, chujże obóz kilka metrów dalej. Choby ludzie z dałnem. Ale to wszystko i tak pierdoły. Stwierdziłem że warto dać nowemu IP szansę. Nie jest to nic odkrywczego, na nowo koła nie wymyślono ale po prostu siadł mi set i tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 475 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 Kolejny "koneser gejmingu", który wymaga więcej, bo dzięki temu branża będzie lepsza... W konsekwencji nie gra w NIC, w ten sposób wspierając tę branżę, o którą tak bardzo walczy, ale wchodzi praktycznie do każdego tematu, żeby się przypyerdalać, bo grę widział na YouTube... Podziwiam @Square, że chciało Ci się prowadzić merytoryczną dyskusję, ale ja od jego występów w tematach RE2 i RDRII już wiem, że to nie ma sensu, bo to albo ciężka choroba, albo uporczywy trolling, co również świadczy o niezbyt stabilnym stanie umysłowym. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 3 minuty temu, Wredny napisał: Kolejny "koneser gejmingu", który wymaga więcej, bo dzięki temu branża będzie lepsza... W konsekwencji nie gra w NIC, w ten sposób wspierając tę branżę, o którą tak bardzo walczy, ale wchodzi praktycznie do każdego tematu, żeby się przypyerdalać, bo grę widział na YouTube... Podziwiam @Square, że chciało Ci się prowadzić merytoryczną dyskusję, ale ja od jego występów w tematach RE2 i RDRII już wiem, że to nie ma sensu, bo to albo ciężka choroba, albo uporczywy trolling, co również świadczy o niezbyt stabilnym stanie umysłowym. Dałbym ci plusika ale już nie moge a tak w ogóle patch 1.06 wazy 100 Mb poprawia błędy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi