Ma_niek 860 Opublikowano 8 grudnia 2019 Opublikowano 8 grudnia 2019 Dla mnie tez Days gone to najlepszy sandbox w ktory grałem na tej generacji a to przeciez ich pierwsza duza gra. No pomijam Rdr 2 bo mimo wszystko to totalnie inna liga.Fabularnie mnie mega wciagnelo i czekam na kontynucje watków nero ktore byly najlepsze w grze.Bo motyw z ta jego zona byl no slaby. 1 Cytuj
aph 155 Opublikowano 20 grudnia 2019 Opublikowano 20 grudnia 2019 Gra jest na promocji obecnie za 124 na PSN, kto jeszcze nie ograł świetna okazja do nadrobienia zaległości. Gdyby nie kilka głupich pucharków byłaby platynka u mnie. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 20 grudnia 2019 Opublikowano 20 grudnia 2019 Platynka jest przecież banalna. Które to te niby głupie? Cytuj
Wredny 9 581 Opublikowano 20 grudnia 2019 Opublikowano 20 grudnia 2019 2 godziny temu, aph napisał: Gra jest na promocji obecnie za 124 na PSN, kto jeszcze nie ograł świetna okazja do nadrobienia zaległości. Gdyby nie kilka głupich pucharków byłaby platynka u mnie. 41 minut temu, suteq napisał: Platynka jest przecież banalna. Które to te niby głupie? Też mnie to ciekawi, bo to typowa dla gier Sony ostatnio łatwa platynka - brak pucharka za poziom trudości, brak trofeów do przegapienia, nie trzeba o niczym pamiętać, wszystko można dobić po skończeniu fabuły... Jedynie 100% może stwarzać problemy, bo te wyzwania są dość wymagające, a wyniki wyśrubowane. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 20 grudnia 2019 Opublikowano 20 grudnia 2019 Przecież tu nawet znajdziek wystarczy 75%.Bardzo fajna satysfakcjonująca platyna bez udziwnień.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
Wredny 9 581 Opublikowano 21 grudnia 2019 Opublikowano 21 grudnia 2019 Pewnie to z nitro i driftem mu sprawiało kłopot - widziałem już tutaj, że ktoś nie kumał, jak to robić. Cytuj
aph 155 Opublikowano 21 grudnia 2019 Opublikowano 21 grudnia 2019 @Wredny Prosiłeś o kilka słów, przede wszystkim nie mam zamiaru niszczyć wszystkich gniazd krzykaczy, bo krążenie po mapie w nadziei że gra wreszcie dropnie potrzebne surowce ( nafty od ukończenia wątku głównego prawie nie widziałem) i podjeżdżanie do dziupli tylko po to żeby rzucić butelką i jechać dalej, średnio mnie rajcuje. Dlatego zostawiam to odłogiem, nie chcę sobie psuć wspomnień. Tym niemniej, gra to pozytywne zaskoczenie, obowiązkowa pozycja dla fanów open worldów, zombie post-apo, no i najlepszy substytut dla czekających na TloUP2. Kiedyś się zbiorę i napiszę własną reckę. 1 1 Cytuj
Wredny 9 581 Opublikowano 21 grudnia 2019 Opublikowano 21 grudnia 2019 No spoko - dla mnie to była tak integralna część gry, że robiłem to dla samego siebie, a nie z powodu pucharków - po prostu czyściłem teren z przeciwników na przyszłość. Z resztą jak najbardziej się zgadzam - dla mnie to właśnie takie TLoU w formie sandboxa - tego oczekiwałem i to dostałem 1 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 22 grudnia 2019 Opublikowano 22 grudnia 2019 No nie powiem, nafty momentami brakowało to fakt.Były takie momenty że były ze 4 gniazda swirusow i np. z 4 gniazda krzykaczy obok siebie.I wez tu zorganizuj 8 molotowow....Generalnie później o wiele lepiej było robić podpalający strzały bo z 1 nafty byly 2szt ale jak ktoś późno dostał taki schemat(jak ja) to trochę biegania było.A i jeszcze gralem na survivalu, nie wiem czy jest mniej surowców ale fast travel nie było.Ale i tak czyszczenie mapy mi się podobało s rzadko w której grze mi sie chcę.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
RaiD 76 Opublikowano 23 grudnia 2019 Opublikowano 23 grudnia 2019 Ja dopiero całkiem niedawno zacząłem. I powiem szczerze, że gra się cudnie ... Dużo skojarzeń z TLOU. Generalnie bawię się fantastycznie.Nie ogarniam tyko tych szaf w obozach. Nic nie mogę do nich schować.. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 23 grudnia 2019 Opublikowano 23 grudnia 2019 W szafach możesz przechowywać kupione bronie i je wymieniać. Jak masz tylko jedną broń każdego typu to nie możesz ich schować do szafy. Cytuj
RaiD 76 Opublikowano 23 grudnia 2019 Opublikowano 23 grudnia 2019 W szafach możesz przechowywać kupione bronie i je wymieniać. Jak masz tylko jedną broń każdego typu to nie możesz ich schować do szafy.A no widzisz... dziękuję Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 10 stycznia 2020 Opublikowano 10 stycznia 2020 I bardzo dobrze należało się im. Jedna z moich ulubionych gier tej generacji. Cytuj
aph 155 Opublikowano 19 stycznia 2020 Opublikowano 19 stycznia 2020 Tylko dla tych co ukończyli. Chyba najlepsza recka, nie można się nie zgodzić, że np. zdecydowanie za późno typowy gracz pierwszy raz walczy z hordą. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 20 stycznia 2020 Opublikowano 20 stycznia 2020 dla mnie najwieksza wada po okolo 10 h jest inteligencja ludzi (a wlasciwie jej brak). No debile. To umarlaki sa 100x inteligentniejsze. Nie wiem na ile jest to problem z AI czy tak czesto sie buguja no ale srednio to wyglada. Na plus za to motor i HORDY Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 20 stycznia 2020 Opublikowano 20 stycznia 2020 To samo jest w horizon....Może następna generacja pod tym względem będzie lepsza.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
Faka 3 996 Opublikowano 20 stycznia 2020 Opublikowano 20 stycznia 2020 Większość gier w open world ma debilne al mobów w tej generacji jak far cry, assasins czy Zelda botw. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 20 stycznia 2020 Opublikowano 20 stycznia 2020 1 godzinę temu, Schranz1985 napisał: To samo jest w horizon.... no wydaje mi sie ze tu jest duzo gorzej..DUZO w Horizonie walka z maszynami stoi na mistrzowskim poziomie stad ta z ludzmi wydaje sie meh Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 20 stycznia 2020 Opublikowano 20 stycznia 2020 W sequelu życzyłbym sobie więcej walk NPCów z zombiakami, dzikimi zwierzętami i między sobą. Jest coś rajcującego w oglądaniu nieoskryptowanych walk postaci między sobą, np. w SW Fallen Order uwielbiałem oglądać z ukrycia walki Trooperów z kosmiczną florą i fauną, i wchodzić do akcji gdy pozostawały tylko niedobitki. Taki sandbox jak DG aż prosi się o dopracowanie tego elementu, a w pierwszej części zostało to potraktowane po macoszemu. 1 Cytuj
aph 155 Opublikowano 20 stycznia 2020 Opublikowano 20 stycznia 2020 Npc z karabinem raz dokończył mi Horde, a panowie na motorkach skupili na sobie uwagę lamacza więc na ten aspekt nie narzekam. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 20 stycznia 2020 Opublikowano 20 stycznia 2020 no wydaje mi sie ze tu jest duzo gorzej..DUZO w Horizonie walka z maszynami stoi na mistrzowskim poziomie stad ta z ludzmi wydaje sie meh Z maszynami tak ale te obozy z ludźmi to meh.Gram stealth i są głupi jak but.Pachnie assasinami z PS3 ....Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
aph 155 Opublikowano 20 stycznia 2020 Opublikowano 20 stycznia 2020 (edytowane) Muszą być, bo jak na początku ammo nie ma i hp mało, to kijkiem nie rozwalisz 10 chłopa. Nozykiem to z 15 razy na Survi jednego trzeba lać. Edytowane 20 stycznia 2020 przez aph Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 20 stycznia 2020 Opublikowano 20 stycznia 2020 Ta gra była łatana patchami tyle razy że nie spamiętam, nie wiem czy coś się poprawiło pod względem AI ale gdy grałem na Survivor II w New Game Plus to było słabo z inteligencją i wzrokiem. Przez obóz Jessey, lidera Rippersów przeszedłem niemalże pod samym nosem każdego z obozowiczów. Jakbym był niewidzialny. Days Gone jako gra jest słaba, ale przygoda w niej zawarta jest epicka pomimo głupich błędów, bugów i glitchy. Dobrze że zostawiłem sobie wyzwania na jakiś czas później. Skończę Witchera 3 i wrócę do nich. Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 24 stycznia 2020 Opublikowano 24 stycznia 2020 Kocham tą grę za te bugi 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi