pawelas 8 Opublikowano 5 czerwca 2020 Opublikowano 5 czerwca 2020 Wszystko będzie wyjaśnione w najdrobniejszych szczegółach, czasami tak drobnych że... i tu lekki spoiler związany z mechaniką gry będziesz szedł za jakąś postacią żółwim tempem i słuchał wyjaśniania tych szczegółów. Już nie pamiętam czy da się te spacery pominąć ale chyba nie. 1 Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 5 czerwca 2020 Opublikowano 5 czerwca 2020 No i wpadla platyna. Taka przyjemna dosyc, jak to w grach Sony, bez wiekszego grindu, za znajdzki wpadlo latwo, na koniec tylko musialem farmic horde ale to bylo przyjemne. Szkoda ze wiekszosc tych hord jest malutka i wystarczy sam karabin. Jednak jest to bardzo dobra gierka, fajnie sie gralo i czekam mocno na druga czesc na PS5. 3 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 6 czerwca 2020 Opublikowano 6 czerwca 2020 Serce się raduje, jak takie perelki skrzywdzone przez recenzentów są doceniane przez graczy Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 6 czerwca 2020 Opublikowano 6 czerwca 2020 u mnie gierka wjedża zaraz po platynce z finalka oraz sekiro. Akurat wróci mi chęc na granko w open worldy. Z tego co piszecie to jest klimacik, a The Walking Dead oglądałem z wypekami na twarzy pierwsze 3 sezony Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 6 czerwca 2020 Opublikowano 6 czerwca 2020 Troche w sumie zaluje ze nie bylem zainteresowany gra na premiere, nawet mimo potencjalnych bugow ktore wtedy sie dawaly odczuc. Jakos stracilem zainteresowanie ze wzgledu na horde i myslalem ze to bedzie jakas typowa sieczka typu L4D albo DI, zwlaszcza jak ogladalem te gameplaye z tartaku jakos mi sie to wydawalo slabe. A tu sie okazalo ze jest inaczej a horda to najllepszy motyw w grze. Cytuj
mario10 518 Opublikowano 6 czerwca 2020 Opublikowano 6 czerwca 2020 Ja żałuję, że hord nie wycinałem na bieżąco w grze, ale z drugiej strony zawsze mi wyskakiwały w najmniej oczekiwanych momentach. Ale faktycznie horda tartaku robi mega robotę Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 6 czerwca 2020 Opublikowano 6 czerwca 2020 44 minuty temu, mario10 napisał: zawsze mi wyskakiwały w najmniej oczekiwanych momentach. Czyli to sa wyzwania losowe, czy side questy porozrzucane po mapie? Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 6 czerwca 2020 Opublikowano 6 czerwca 2020 Mam około 7 levela, parę hord spotkałem, ale nie atakowałem bo nie mam czym. Teraz kupiłem ten karabin MWS czy jakoś tak i fajnie kosi, ale na horde wciąż mało. Domyślam się, że tutaj sporo ładunków wybuchowych potrzeba? Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 6 czerwca 2020 Opublikowano 6 czerwca 2020 Najlepszy jest napalm ale malo go jest Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 czerwca 2020 Opublikowano 6 czerwca 2020 47 minut temu, MEVEK napisał: Czyli to sa wyzwania losowe, czy side questy porozrzucane po mapie? Nie, są na mapie świata w tych samych miejscach, ale oznaczone bedą dopiero po przejściu gry. Do tego każda horda ma swoje leżę i miejsca żerowania wiec w nocy możesz jedna hordę spotkać w kilku miejscach. Nie wiedząc wcześniej że w jakimś miejscu może być horda to potem wyskakują one z zaskoczenia. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 6 czerwca 2020 Opublikowano 6 czerwca 2020 Na horde nie ma zadnego sensu isc przed odkryciem ostatniej lokacji a wlasciwie to przed zakonczeniem gry. Po pierwsze to w misjach fabularnych walczysz z horda 4 razy i jak zabijesz wczesniej to sie zrespi. Po drugie najlepsze bronie do tego to napalm ktory dostajesz na koncu i karabin ktory wymaga 3 lvl trust w ostatnim obozie. Cytuj
estel 806 Opublikowano 6 czerwca 2020 Opublikowano 6 czerwca 2020 Ja tam gram na hardzie i już zrobiłem jedną hordę jakimś podstawowym karabinkiem, ale nie powiem, ciężko było. Duże emocje i chyba właśnie o to chodzi. Na razie miód gierka, klimat mi bardzo pasuje, postacie wydaje się jakby bardziej realne niż jacyś przerysowani bohaterowie ratujący świat. Dziwne, że mi nie podeszła za pierwszym razem. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 czerwca 2020 Opublikowano 6 czerwca 2020 Fajnie czyta sie te komentarze zadowolenia po tym jak stałem #muremzadaysgone w momencie premiery jak grę (pipi)ali jak bura suke. A podoba się wam dlatego, że to świetny szpil zrobiony z serduchem. 2 2 Cytuj
mario10 518 Opublikowano 7 czerwca 2020 Opublikowano 7 czerwca 2020 Jak pisałem już kiedyś w hordach było fajne to, że czasem pojawiały się w nieoczekiwanych miejscach. Tak jak zostało napisane one się wieczorem i w nocy przemieszczają od jaskiń, w których śpią po wodopój i miejsca żerowania. I jak czasem robiłem np misję z pytajnika to załatwiałem grupę łupieżców najczęściej po cichu i zdarzało mi się, że ostatni leszcz mnie zauważał i oddawał kilka strzałów i z pobliskiej jaskini wypadała horda przez co musiałem się posiłkować ucieczką bo była za duża na moje aktualne uzbrojenie. W ogóle wieczorami lubiłem czasem się gdzieś zasadzić na wzgórzu i obserwowałem hordy, albo obserwowałem jak ogołociły obozy łupieżców. To jest dla mnie wisienka na torcie tej gry. Kilka razy mi się udawało podprowadzić z pomocą kamieni łamacza do obozu łupieżców lub sekciarzy i z ukrycia obserwować jak się wybijali nawzajem Świetna gra, a teraz się zabieram za RDR2 1 1 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 7 czerwca 2020 Opublikowano 7 czerwca 2020 Ściągniecie hordy do obozu też dawało mase frajdy Kurde, az mnie naszła ochota, żeby znowu zagrac. Cytuj
aph 155 Opublikowano 7 czerwca 2020 Opublikowano 7 czerwca 2020 (edytowane) Fajnie, że patent z Left Behind się podoba;) Edytowane 7 czerwca 2020 przez aph Cytuj
messer88 6 477 Opublikowano 7 czerwca 2020 Opublikowano 7 czerwca 2020 W sumie to bym se zagrał ale przed tlou2 to już nie zdążę pewnie skończyć. 1 Cytuj
Boomcio 4 058 Opublikowano 7 czerwca 2020 Opublikowano 7 czerwca 2020 Nie zdążysz, na bank. A w ogóle, to po co się spieszyć przy dobrym tytule. Cytuj
messer88 6 477 Opublikowano 7 czerwca 2020 Opublikowano 7 czerwca 2020 No właśnie nie lubię się spieszyć a też i nie lubię zostawiać czegoś co już mam zaczęte, motur pewnie wjedzie dopiero po tlou i chińskim asasynie. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 7 czerwca 2020 Opublikowano 7 czerwca 2020 18 godzin temu, - V - napisał: Fajnie czyta sie te komentarze zadowolenia po tym jak stałem #muremzadaysgone w momencie premiery jak grę (pipi)ali jak bura suke. A podoba się wam dlatego, że to świetny szpil zrobiony z serduchem. Zaraz do grona nawróconych dołączy @kanabis #stalkingnafejsie 1 Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 7 czerwca 2020 Opublikowano 7 czerwca 2020 (edytowane) Bo to bardzo dobra gra, która została niesłusznie obrzucona guwnem przez prasę i portale gamingowe. Edytowane 7 czerwca 2020 przez Faka Cytuj
aph 155 Opublikowano 7 czerwca 2020 Opublikowano 7 czerwca 2020 To wszystko to był spisek przeciwko mnie. 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 7 czerwca 2020 Opublikowano 7 czerwca 2020 Gra mi się też baaardzo podobała, ale na premierę to podobno był kibel jakich mało więc może aż tak bardzo niesłusznie nie została zyebana. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 7 czerwca 2020 Opublikowano 7 czerwca 2020 Teraz, XM. napisał: Gra mi się też baaardzo podobała, ale na premierę to podobno był kibel jakich mało więc może aż tak bardzo niesłusznie nie została zyebana. Bylo troche bugow, ale glownie jakies dzwiekowe duperele. Nie mialem niczego, co by przeszkadzalo w ukonczeniu gry. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 7 czerwca 2020 Opublikowano 7 czerwca 2020 1 minutę temu, XM. napisał: Gra mi się też baaardzo podobała, ale na premierę to podobno był kibel jakich mało więc może aż tak bardzo niesłusznie nie została zyebana. Nie był. Miała więcej bugów, to fakt ale z grami tego typu zawsze tak jest. Takie dziennikarzyny jak z GameSpotu czy IGN yebały grę za niepoprawność polityczną Deacona czy to, że nie da się go polubić, że świat nie ma nic oryginalnego itd. Laska z IGN nie skończyła gry a ją zrecenzowała. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi