Lolek46 0 Opublikowano 14 czerwca 2020 Opublikowano 14 czerwca 2020 Witam. Kupiłem wczoraj DaysGona na płycie w Holandii. I w ustawieniach nie ma języka Polskiego, jest jakas możliwość pobrania go na ps4 ? Cytuj
pawelas 8 Opublikowano 14 czerwca 2020 Opublikowano 14 czerwca 2020 Witam. Kupiłem wczoraj DaysGona na płycie w Holandii. I w ustawieniach nie ma języka Polskiego, jest jakas możliwość pobrania go na ps4 ?Jeśli gra sama się nie odpaliła w takim języku w jakim działa konsola (czyli zakładam że polskim) to nic się nie zrobi. Cytuj
paweltpb 12 Opublikowano 17 czerwca 2020 Opublikowano 17 czerwca 2020 Wczoraj gra ukończona i naprawdę miłe zaskoczenie. Z zapowiedzi wiele sobie obiecywałem, po gameplayu już nie do końca. Przeczekałem aż spat(pipi)ą i muszę przyznać, że zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Nie wiem nawet czy nie większe niż The Last of Us. Walka z horadami była super. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 17 czerwca 2020 Opublikowano 17 czerwca 2020 (edytowane) Mam buga w misji "co sie robi by przezyc" Spoiler Trzy razy wczytywalem sejwa, bralem opusc misje i ponownie zaczynalem i ten sam bug non stop. W jaskini na koncu boss biegacz wogole mnie nie atakuje. Sobie stoi za kazdym razem a ja go rozpier.dalam. Jak podejde mu pod nos to mnie lapie no ale to tyle jesli chodzi o jego aktywnosc. No i okej, pptem zalacza sie scenka. Obrian gada ze horda sie zbliza no i tyle. Zadnej hordy nie ma. To fajnie, to chyba obowiazkowa misja wiec slabo by bylo jakby mi sie to zje,balo na amen. Zajalem sie innymi misjami , zobaczymy Edytowane 17 czerwca 2020 przez kanabis Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 17 czerwca 2020 Opublikowano 17 czerwca 2020 1 godzinę temu, kanabis napisał: Mam buga w misji "co sie robi by przezyc" Ukryj zawartość Trzy razy wczytywalem sejwa, bralem opusc misje i ponownie zaczynalem i ten sam bug non stop. W jaskini na koncu boss biegacz wogole mnie nie atakuje. Sobie stoi za kazdym razem a ja go rozpier.dalam. Jak podejde mu pod nos to mnie lapie no ale to tyle jesli chodzi o jego aktywnosc. No i okej, pptem zalacza sie scenka. Obrian gada ze horda sie zbliza no i tyle. Zadnej hordy nie ma. To fajnie, to chyba obowiazkowa misja wiec slabo by bylo jakby mi sie to zje,balo na amen. Zajalem sie innymi misjami , zobaczymy U mnie pomogło ponowne uruchomienie gry, miałem tego samego buga, misja uruchomiła mi się od samego początku 1 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 Dzienkuje panie ficuś jak renko odjal Cytuj
paweltpb 12 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 Dwa pytania do osób, które już przeszły grę: 1/ Na starych filmach z 2019 widzialem ze przy postrzeleniu z wiekszego kalibru broni odpadaja czesci ciala, u mnie takiego czegos nie bylo. Cos sie zmienilo? Spatchowali to? 2/ W misji ratowania Many'ego ktoś próbował tak rozwiązać problem z porywaczami? Cytuj
Boomcio 4 058 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 1 nie pamiętam 2 jest taka możliwość / także w innych miejscach/. Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 Kończyny na bank odpadają, tu np moje spotkanie z panią Świrus na opuszczonym parkingu: 3 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 Ładny screen, użyłbym go w materiałach promocyjnych. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 Powiadomienie dla tych ktorzy skonczyli gre Spoiler Płakałem po Boozerze Spoiler A on nie umar Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 Oj kuźwa, mam całą masę takich shotów - ta gra jest przepiękna, a do tego ten foto mode Mógłbym tak godzinami... 4 1 Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 20 minut temu, kanabis napisał: Powiadomienie dla tych ktorzy skonczyli gre Ukryj zawartość Płakałem po Boozerze Ukryj zawartość A on nie umar Swoją drogą, jedno z tańszych zagrań fabularnych, klisza jak chu.j. Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 23 minuty temu, kanabis napisał: Powiadomienie dla tych ktorzy skonczyli gre Pokaż ukrytą zawartość Płakałem po Boozerze Pokaż ukrytą zawartość A on nie umar Pamietaj ze na koniec masz jeszcze kilka misji i true ending Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 Wszystko juz na 100% zrobione. Swoja droga Spoiler Niezly twist z obrianem. Dobre to bylo. Cytuj
mario10 518 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 Zakończenie jest fajne i ewentualny sequel przytulę, aż miło. W tej grze platyna zrobiona od dłuższego czasu, choć trzeba przyznać, że jest przyjemna. Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 No kozak ale mozna bylo sie domyslec Na zadna gierke od Sony nie czekam jak na dwojeczke tego sztosa Cytuj
mario10 518 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 Ta gra to dla mnie największe zaskoczenie ostatnich lat, zły PR zrobili tej grze recenzenci na początku, a gra jest cud, miód i orzeszki. Skończę RDR2 i wracam do moich perełek czyli TLOU, HZD, DG, GOW no i na koniec Sekiro Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 No z gier Sony dla mnie to i Horizon to dwa najbardziej oczekiwane sequele (w sumie z jakichkolwiek gier). Gdyby nie TLoU jutro, to bym sobie chyba wrócił do pośmigania motorkiem Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 14 minut temu, Ma_niek napisał: No kozak ale mozna bylo sie domyslec Na zadna gierke od Sony nie czekam jak na dwojeczke tego sztosa Popieram - ogólnie na wszystkie sequele exów czekam mocno ale na DG obok nowego GoWa najmocniej. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 Hmm, cieżko powiedzieć na co czekam bardziej - na sequel Days Gone czy Horizona. Chyba Horizon bo jest zapowiedziany i wyjdzie niedługo Ale Days Gone 2... ale to wjedzie znowu Day 1 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 (edytowane) 51 minut temu, Wredny napisał: Oj kuźwa, mam całą masę takich shotów - ta gra jest przepiękna, a do tego ten foto mode Mógłbym tak godzinami... WINCYJ WIYNCYJ ! jutro plusa wrzuce, bo juz nie mam. Cytat Gdyby nie TLoU jutro, to bym sobie chyba wrócił do pośmigania motorkiem Cytat Ja tylko czekam, az moja pojdzie do roboty za chwile i cioram w Deeka new game plus + a co do tlou2, to mialem okazje dzisiaj kupic gre przed premiera i po 3 godzinach lezy Edytowane 18 czerwca 2020 przez Andżej 1 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 Tak jak panowie mowicie. Days gone moim zdaniem jedna z lepszych gier tej generacji. Taki sztosik by czlowiekowi przelecial obok nosa. Jak to dobrze ze nie mialem juz w co grac i dalem 3 szanse Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi