oFi 2 468 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Opublikowano 22 sierpnia 2020 (edytowane) podoba mi się nawet fabuła w tej grze. Jest bardzo osobista, wątki miłosne i takie bardzo "przyziemne" tematy. Widać, że ludzie po prostu chcą żyć normalnie a nie ratować świat czy coś. Setting tej gry to jedna z jej mocniejszych atutów. No i level design tej gry to topka topek. Każda droga, każda wiocha bardzo się od siebie różnią. Nie ma tutaj kopiuj wklej jak w ubiraczkach czy innych sandboxach. Robi to wrażenie i przez taki zabiegi i tytaniczną pracę devów ta gra się nie nudzi. Edytowane 22 sierpnia 2020 przez oFi 1 1 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Nie ma to jak zostawić motocykl na wzniesieniu i czaić się po lasach z kuszą niczym DD w Walking Dead. Gra została trochę niesprawiedliwe oceniona na premierę. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Opublikowano 22 sierpnia 2020 38 minut temu, Nemesis napisał: Nie ma to jak zostawić motocykl na wzniesieniu i czaić się po lasach z kuszą niczym DD w Walking Dead. Gra została trochę niesprawiedliwe oceniona na premierę. ja bugów nie uświadczyłem tych, ktore były na premiere. Ale na pewno nie dał bym tej grze 7 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Bugów było od chuyya na premiere, ja miałęm taki że nie załadowało się wejście do jaskini i nie dało się grać story, dobrze że dużo save robiłem, tylko to mnie uratowało Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Ja sobie juz odpoczne od open worldow i zaczne przygode na nastepnej generacji. Jezeli tylko plyta bedzie kompatybilna Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Grałem po premierze i ani razu gra mi się nie wyłożyła. Także dla mnie całe to zamieszanie z bugami było wyolbrzymione. Cytuj
mario10 518 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Chyba zależy dużo od szczęścia, ja przeszedłem całość i z tego co pamiętam to tylko kilka razy mi się zdarzyło, że nie mogłem zabić po cichu kolesi np w obozach jak się o coś opierali o drzewo czy skały, poza tym klasa i jakiś drobny bug ze snajperem na drzewie ale grałem też sporo po premierze więc pewnie część była już naprawiona. A faktycznie to mogło zaważyć na recenzjach bo gra jest na prawdę świetna i początkowe recenzje ją skrzywdziły. Cytuj
hitor 18 Opublikowano 24 sierpnia 2020 Opublikowano 24 sierpnia 2020 Jeździmy motocyklem to zaczyna brakować benzyny i wtedy musimy wlać ją do baku motocyklu. Takiej realnej opcji tankowania benzyny nie ma nawet w serii Grand Theft Auto. Bardzo wciągająca. 4 Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 25 sierpnia 2020 Opublikowano 25 sierpnia 2020 Czy ktoś mógłby zbanować tego bota? @Square @Colin? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 25 sierpnia 2020 Opublikowano 25 sierpnia 2020 Pijany Fanek na alterze Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 25 sierpnia 2020 Opublikowano 25 sierpnia 2020 23 minuty temu, Wredny napisał: Czy ktoś mógłby zbanować tego bota? @Square @Colin? pozdrawiam. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 2 września 2020 Opublikowano 2 września 2020 Wrociłem po tygodniowym urlopie, wlaczam days gone i zarwałem nocke. Ta gra ma jakąś magie w sobie. siedzialem chyba z godzine w osadzie i przemalowywalem motor, pozniej pare mniejszym misji typu spal gniazdo/zniszcz osade wieczystych. Niby ubirak aktywnosci, ale tutaj daje to satysfakcje za kazym razem 1 Cytuj
mario10 518 Opublikowano 2 września 2020 Opublikowano 2 września 2020 Jakoś mnie nie męczyły te aktywności mimo, że są dość przewidywalne. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 2 września 2020 Opublikowano 2 września 2020 są powtarzalne, ale level design w tej grze jest na tyle różnorodny, że nie czuje jakbym robił to samo wchodząc do kolejnej bazy / gniazda 1 Cytuj
mario10 518 Opublikowano 2 września 2020 Opublikowano 2 września 2020 Wrócę do tej gierki niedługo bo jedno przejście to za mało Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 2 września 2020 Opublikowano 2 września 2020 ja pewnie po platynce juz nie wroce, bo za duzo w backlogu jak zawsze + wieczorkiem zawsze na jakis online wskocze Cytuj
Artur_K 196 Opublikowano 2 września 2020 Opublikowano 2 września 2020 (edytowane) Przez całą grę wszystkie poboczne zadania mnie nie męczyły i robiłem je z przyjemnością. Pomijając znaki zapytania, bo to akurat było słabe. Znużenie dopadło mnie dopiero po zakończeniu fabuły, czekając na sekretne zakończenie i robiąc zadania dla Spoiler Kouriego z Damiond Lake , podbijając lvl w obozie. Wtedy jeździłem w tą i z powrotem, tam po raz pierwszy użyłem szybkiej podróży bo już miałem dosyć. Edytowane 2 września 2020 przez Artur_K Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 2 września 2020 Opublikowano 2 września 2020 Fajnie zrobione jest czasami AI jak pójdziesz gdzieś dalej od swojego motoru przychodzisz a chłop ci przy motorze grzebie.Ogólnie zasadzki przez bandytów ala linki itp zrobiło na mnie to spore wrażenie. 1 Cytuj
mario10 518 Opublikowano 2 września 2020 Opublikowano 2 września 2020 Ja na początku tak średnio się bawiłem przy jeździe motocyklem, ale później jak zaskoczyło to tylko na motorze pykałem świetnie mi się jeździło, tak jak teraz na koniu w RDR2 Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 2 września 2020 Opublikowano 2 września 2020 Bo w przeciwieństwie od bezdusznych, klepanych od sztancy, korpo-UBIraków, w Days Gone czuć włożone serce i to, ze jest to "passion project" ekipy z Bend (podobnie zresztą jak w Horizon czy teraz Ghost of Tsushima - stąd, mimo powierzchownych podobieństw, te gry dzieli przepaść z ich UBIsoftowymi "inspiracjami"). No a w Days Gone dodatkową robotę dla mnie robi ten klimat zombie-post-apo, którego zawsze byłem fanem. Oprócz Horizon 2 sequel Days Gone to będzie największa zachęta do kupna PS5. Fun fact - to mój post numer 200 w tym temacie - czuję się jak @ASX w Sea of Thieves - propaganda zombiaków 4 2 Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 Tak sobie pomyslalem, ze zanim dokopie sie do DG, deweloper moze wydac patch podciagajacy standardy gry pod konsole nowej generacji, kiedy te juz wyjda(PS5). Tymczasen mam w co grac, wiec warto sie wstrzymac i ograc w lepszej oprawie. W koncu Days Gone to ex od Sony. Ulepszenia sa wiecej niz gwaratowane. Co nie? Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 6 września 2020 Opublikowano 6 września 2020 W dniu 4.09.2020 o 16:22, MEVEK napisał: Tak sobie pomyslalem, ze zanim dokopie sie do DG, deweloper moze wydac patch podciagajacy standardy gry pod konsole nowej generacji, kiedy te juz wyjda(PS5). Tymczasen mam w co grac, wiec warto sie wstrzymac i ograc w lepszej oprawie. W koncu Days Gone to ex od Sony. Ulepszenia sa wiecej niz gwaratowane. Co nie? myslę, że na obecnej generacji będziesz miał już banana na twarzy bo gra wygląda, a gameplay to już w ogole bajka. Najlepszy sandbox od sony. Powinno zostać odebrane prawo wykonywania zawodu kazdemu recenzentowi co dał tej grze 7 1 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 6 września 2020 Opublikowano 6 września 2020 Na twoim profilu jedyny sandbox od sony oprócz Days gone to spidermen. Możesz mi wyjaśnić skąd pewność że gays done jest lepsze od reszty sandboxów sony użytkowniku ofi? 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 6 września 2020 Opublikowano 6 września 2020 2 godziny temu, Pupcio napisał: Na twoim profilu jedyny sandbox od sony oprócz Days gone to spidermen. Możesz mi wyjaśnić skąd pewność że gays done jest lepsze od reszty sandboxów sony użytkowniku ofi? Jestem koneserem. Spoiler A na profilu u mnie ograne hzd, ds, spider i jeszcze sie jakies trafią. Takze papcio widze ze wchodzisz do tematu nie znając gry co automatycznie Cie dyskwalifikuje do merytorycznej rozmowy ze mną w tym temacie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi