Paolo1986 752 Opublikowano 20 grudnia 2023 Opublikowano 20 grudnia 2023 Pamiętam walkę z nią, była naprawdę epicka Cytuj
PiotrekP 1 789 Opublikowano 20 grudnia 2023 Opublikowano 20 grudnia 2023 Horda z tartaku do tej pory w pamięci. Bieganie, wspinanie się po budynkach i systematyczne jej uszczuplanie. Druga to fabularna, a trzecia Spoiler jak szukaliśmy tego odtwarzacza MP3 Cytuj
mario10 519 Opublikowano 21 grudnia 2023 Opublikowano 21 grudnia 2023 Tak fabularna jedna tez jest solidna i myślę, że z tą w tartaku są podobnej wielkości. Tak czy inaczej przy tych wielkich trzeba najpierw zrobić rozeznanie często są beczki, wybuchowe skrzynie, które fajnie się sprawdzają, ale najlepsza zabawa zaczyna się po pewnym etapie gdy dostajemy Spoiler koktajl z napalmem Ale hordy to wisienka na torcie tej gry. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Skończyłem dzisiaj no i trochę mnie oszukaliście, bo Spoiler ta w tartaku też jest fabularna. Bardzo fajna gra, z ciekawą fabułą i postaciami, wygląda i chodzi super na PS5 (poza tymi ułomnymi loadingami przed scenkami). Jako takich poważnych błędów nie uświadczyłem, więc obstawiam, że wszystko połatali. Jeżeli kiedyś powstanie DG2 to czekam. 6 Cytuj
mario10 519 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Ważne, że się dobrze bawiłeś. Ja akurat świetnie. Spróbuj jeszcze wyzwań bo są fajne. A hordy wyczyściłeś wszystkie? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia 1 minutę temu, mario10 napisał: A hordy wyczyściłeś wszystkie? Mam 63%, ale będę celował w 100% więc zrobię. Ogólnie spoko, że dali opcje resetowania hord/obozów. Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Wyczyszczenie wszystkich hord w tej grze to sprawa honoru 1 1 Cytuj
mario10 519 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Zwłaszcza, że po zakończeniu wątku głównego są na mapie zaznaczone choć jest ich sporo to warto się pobawić 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia No do tej pory trafiało się na nie przy okazji. Chociaż dzisiaj odkryłem hordę która nie była zaznaczona na mapce i było info o jej odnalezieniu. W dzień łatwiej się je eliminuje, bo zanim wypełzną z jaskini to się ubije sporo. Btw. macie jakieś miejscówki w których najlepiej robić nitrodrift? Tylko tego mi brakuje z trofeów, a nie chce robić sposobem. Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Trudno wskazać jakąś konkretną miejscówkę do tego trofeum, po prostu musi być jakaś otwarta przestrzeń, szeroka droga itp. Pamiętam, że wkurzające to było, sporo prób mi zeszło na to. 1 Cytuj
PiotrekP 1 789 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia @Square kilka osób przy premierze wspominało o jakiejś miejscówce w tartaku. 1 Cytuj
mario10 519 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia Ale z tym nie było jakiegoś problemu z tego co pamiętam. Wystarczyło mieć nitro dokupione do motocykla i trochę miejsca. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia DG? Najlepszy open world Sony w poprzedniej generacji. 2 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia 5 godzin temu, mario10 napisał: Ale z tym nie było jakiegoś problemu z tego co pamiętam. Wystarczyło mieć nitro dokupione do motocykla i trochę miejsca. Odnosisz się do driftu w "kółko"? No ja chciałem normalnie sobie zrobić podczas regularnej jazdy. Pobawię się w takim razie podczas robienia aktywności które mi zostały. Cytuj
mario10 519 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia Tak to miałem na myśli bo chyba na tym polega ten trofik. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia A nie wiem, nie znam się na zachowaniu motocyklistów, może to twórcy mieli na myśli. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia Wszystkie hordy i reszta rzeczy po fabule ukończona. Szkoda, że ilościowo tak skromnie w tych pierwszych regionach, najmniejsza horda to chyba 25 świrusów. Zobaczyłem dodatkowe zakończenie i tym bardziej chciałoby się dwójkę. Wielka szkoda. Zastanawiałem się po kiedy zbiera się te Technologie IPCA i niestety srogie rozczarowanie po zdobyciu przedmiotu. Nie zamierzam na razie, ale co się przenosi do NG+? Umiejętności, bronie i wszystko w obozach zostaje do dyspozycji? Trzy ostatnie przedmioty w tworzeniu to też w NG+ do odblokowania? Ulepszona maczuga, topór i coś nowego? 1 Cytuj
niunias101 17 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Ukończyłem gierkę, ale z tego co wiem to istnieje jeszcze sekretne zakończenie, z czego co czytałem to w pewnym momencie pojawi się misja, która je odblokuje. Porobiłem już parę misji pobocznych, wyczyściłem parę obozów i nadal nic. Czy trzeba oczyścić wszystkie obozy plus ogarnąć wszystkie stacje badawcze czy to nie ma znaczenia ? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Trzeba zrobić misje NERO z tego co czytam. 1 Cytuj
mario10 519 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Chyba nie trzeba wszystkiego czyścić. Spróbuj kilka dni przespać i potem dopiero Spoiler powinien się z Tobą skontaktować Obrian 1 Cytuj
niunias101 17 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego 5 godzin temu, mario10 napisał: Chyba nie trzeba wszystkiego czyścić. Spróbuj kilka dni przespać i potem dopiero Pokaż ukrytą zawartość powinien się z Tobą skontaktować Obrian Udało się, dzięki! Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 25 marca Opublikowano 25 marca Sony? Nigdy nie szanowałem [`] https://planetagracza.pl/days-gone-bend-studio-nowa-gra-usluga/ Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 25 marca Opublikowano 25 marca Ale za porzucenie prac na kontynuacją Days Gone decydentom tego "pomysłu" należy się karny k#tas 1 1 Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 25 marca Opublikowano 25 marca Kolejne gówno do zaorania. Czy te kurwy nie potrafią ogarniać rynku, gdzie gry usługi chuja dają? Ostani wspaniały suicide squad powinien popierdolonym studio dać coś do zakutego łba, ale po co, lepiej zaorać kolejne studio. 1 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 25 marca Opublikowano 25 marca Postanowiłem dać Days Gone drugą szansę, może przenośnie pyknie. Skończę Mass Effecty i biorę się za to najmocniejsze 7/10 w historii Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi