mario10 530 Opublikowano 25 marca Opublikowano 25 marca Ja uważam, że grę skrzywdzili ale mam też opinie ziomków, że bugów miała sporo na premierę. Ja przeszedłem dwa razy i za każdym razem świetnie się bawiłem Cytuj
Paolo1986 753 Opublikowano 25 marca Opublikowano 25 marca Też czytałem o tym, że na premierę gra miała sporo bugów. Ja się zagrywałem w nią przy okazji premiery PS5 i to było już cudowne doświadczenie Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 25 marca Opublikowano 25 marca Grałem na premiere, miałem kilka bugów z dzwiekiem, wspinalem się np na wieze, zeby kogos uwolnic, a w polowie wspinaczki juz się dialog odpalił. Najwiekszy błąd jaki mnie spotkał, to jak w jednej misji z jakimś npc miałem dojechac z punktu A do punktu B, a ten jechał z predkościa marszu z buta. Platyna wbita, zrobiłem w grze wszystko i tylko tyle z tej masy bugow. Przy takim cyberpunku ktory zgarniał same 10/10 to pikuś. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 25 marca Opublikowano 25 marca Po premierze byl klatkarz na motorach i zamiast 30 fps często i gęsto gra spowalniała grubo ponizej 30tki. Ale z czasem kolejne bugi i klatkarz usunieto wraz z patchami. Gdy ktoś kupi grę dziś i zachce skończyć to czeka go piękna przygoda. Połączenie Walking Dead i Mad Maxa i może troche The Last Of Us wyszło idealnie. 1 Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 25 marca Opublikowano 25 marca Wleci kiedyś na przecenie jak te gierki PS Hits, 39 zł to się sprawdzi. W sumie nie wiem czemu pominąłem ten tytuł przy PS4. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 25 marca Opublikowano 25 marca 4 minuty temu, darkos napisał: Po premierze byl klatkarz na motorach i zamiast 30 fps często i gęsto gra spowalniała grubo ponizej 30tki. Ale na amatorze? Ja na prosiaku nic nie zauwazylem. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 25 marca Opublikowano 25 marca 9 minut temu, messer88 napisał: Wleci kiedyś na przecenie jak te gierki PS Hits, 39 zł to się sprawdzi. W sumie nie wiem czemu pominąłem ten tytuł przy PS4. Ja pominąłem, bo mnie nie grzał za bardzo po pokazach. Odpaliłem dopiero w grudniu i bawiłem się wyśmienicie. Polecam. Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 25 marca Opublikowano 25 marca Kupiłem kolekcjonerkę na premierę. Poza kilkoma lewitującymi przedmiotami i jedną śmiercią przez błąd detekcji kolizji, to raptem 2 razy musiałem robić reset, bo skrypt nie zaskoczył. Cała reszta- bajka. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 25 marca Opublikowano 25 marca 24 minutes ago, Shen said: Ale na amatorze? Ja na prosiaku nic nie zauwazylem. Na Pro 1 Cytuj
mario10 530 Opublikowano 25 marca Opublikowano 25 marca 2 godziny temu, messer88 napisał: Wleci kiedyś na przecenie jak te gierki PS Hits, 39 zł to się sprawdzi. W sumie nie wiem czemu pominąłem ten tytuł przy PS4. Ja mam w bibliotece więc Days Gone było w plusie lub jest w Extra to sobie sprawdź. Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 25 marca Opublikowano 25 marca Z tego co kojarzę to na początku było w tej kolekcji klasyków dostępnej przez jakiś czas z poziomu wyłącznie PS5. Kto dodał ten miał na zawsze, potem wyleciało. Ale chyba w normalnym plusie też było (tym comiesięcznym essential). Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 25 marca Opublikowano 25 marca Ta jest, było w plusie. Spaniała gierka. Wchodzę tu raz na jakiś czas żeby oddać hołd 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szajka 408 Opublikowano 21 kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 kwietnia Co za gra Zabierałem sie do niej o wiele za długo. Takie gry lubię, przede wszystkim postacie,a raczej POSTACIE-wzbudzają emocje,okazują emocje, dialogi mają genialnie rozpisane. Nie mam wrażenia generycznych npc. Fabuła,dialogi i postacie mi siadają bardzo bardzo. Wątki fabuły też bardzo mi pasują, wiele razy gra wzbudziła we mnie emocje. Nagrane już mam sporo godzin, a dotarłem dopiero na południe wraz z fabuła, gram na trudnym. Początki były ciężkie, pamiętam hordę z tartaku dwie godziny ubijałem, fakt wiele za wcześnie za nią się wziąłem,ale dało się. Coś pięknego to było planowanie eksterminacji tej chmary umarlakow. Na chwilę przed jazdą na południe czułem się już dopakowany by móc hordę z marszu wyjaśnić, acz nie zawsze z sukcesem. Nie wiem jak się w tytuł grało po premierze ale na ps5 w 2024 gra się pięknie, bugów nie doświadczam, jakiś wiszących w powietrzu przedmiotów do podniesienia nie liczę bo to nic. Graficznie gra prezentuje się kozacko,działa płynnie ,a widoczki bardzo mi się podobają,lubię w realu takie górsko leśne środowiska,a i w grach chętnie po nich buszuję. Gierka zjada wszystkie asasyny i inne wysrywy od ubi, mapa czytelna,klarowna a nie zawalona ikonkami. Zastrzeżenia mam tylko do głośności dialogów, jakoś raz mi się wydają za ciche, a innym razem za głośne. Nie jest to coś co wpłynęło by na moją ocenę tytułu bo moja ocena to 9/10 jak w pysk strzelił. 7 3 Cytuj
SebaSan1981 3 600 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia Też na dniach wróciłem, zostały mi tylko hordy z side questa i końcówka wątku głównego. Tylko zapomniałem sterowania i zostałem kilka razy spacyfikowany haha, będę musiał poćwiczyć z zombiakami na jakiejś stacji benzynowej Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia Days Gone miało i nadal ma w sobie to coś, że chce się wskoczyć na motor i po prostu zwiedzać ten świat, szabrować domki i wybijać zmobiaczki. Dwa razy gierkę zaliczyłem, ale na kolejny nie mam już parcia. Pozostaną tylko zapisane screeny wspomnienia z tej wspaniałej przygody. Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 23 kwietnia Opublikowano 23 kwietnia To gierka z tych, do których wraca się co rok, 2 lata. No gierka kompletna. Tylko te poucinane cut scenki. Ale to żaden minus. Skizoo ty pało. 1 1 Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 23 kwietnia Opublikowano 23 kwietnia (edytowane) Skizo ta frajerzyna-chciałbym go gdzieś dopaść na wygnaniu Edit: no i trafiła się kutva frajerska,autentycznie pałam nienawiścią do typa z gierki Na dziś koniec, liczę że jutro rozprawię się z żołnierzykami i spalę tego gnoja. wspaniala gra. Nie robienie części drugiej to głupota IMO. Edytowane 23 kwietnia przez Szajka Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Ukończyłem grę ,po napisach wykonałem resztę zadań, wytłukłem hordy i wsio panie . Elegancka gierka -9/10 jak nic. Wyzwań już nie chce mi się robić, 100 h na tytuł to dobry czas. Kiedyś jeszcze do niej wrócę pośmigać na mopliku. 1 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia No bardzo fajna gra, mogliby ogarnąć dwójkę. 3 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia 8 minut temu, Szajka napisał: Ukończyłem grę ,po napisach wykonałem resztę zadań, wytłukłem hordy i wsio panie . Elegancka gierka -9/10 jak nic. Wyzwań już nie chce mi się robić, 100 h na tytuł to dobry czas. Kiedyś jeszcze do niej wrócę pośmigać na mopliku. Dodatkowe zakończenie widziales? Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia 4 godziny temu, Shen napisał: Dodatkowe zakończenie widziales? Nie chyba . Jak pisałem wyżej, wybiłem hordy, wykonałem zadania jakie miałem. Dobrnąłem do momentu, że jeździłem chwilę po mapie i żadnych znaczników misyjno fabularnych nie uświadczyłem. 1 Cytuj
mario10 530 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Kimnij się w domku ze 2 doby i po chwili powinno Ci się ruszyć 1 Cytuj
mario10 530 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Luzik sam jakiś czas temu ogrywałem 2 raz i czekałem długo aż się ruszy odpowiednie zakończenie, a tu po dwóch drzemkach ruszyło więc powinno zaskoczyć Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Jak nie zrobił wszystkich ośrodków to spanie nic nie da. U mnie w zasadzie od razu poszło. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi