mario10 519 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca 13 minut temu, darkos napisał(a): Mogli by zrobić wydanie Days Gone na PS5. Chętnie znów wbiłbym .... A nie było jakiejś łatki na ps5? Bo wydaje mi się, że jak z rok temu ogrywałem na PS5 to śmigało to kozacko? No chyba, że po prostu lepszy sprzęt sprawił, że chodziło to lepiej. Jeśli nie było to nic już do tej gry nie dołożą. Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca Może jest tryb PS5, ale wtedy nowej platyny ni ma. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca 8 minutes ago, dominalien said: Może jest tryb PS5, ale wtedy nowej platyny ni ma. Nie wbijam już Ale gdyby się okazało że GD dostanie jakiegoś może remastera to platynka jest dla mnie jedyną motywacją aby wrócić na te pustkowia 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca 33 minuty temu, mario10 napisał(a): A nie było jakiejś łatki na ps5? Jedynie patch co dało stabilne 60 klatek, tak samo było np. z HZD, GoT i TLoU2. Wersji natywnej nie ma. 1 Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca 16 minut temu, darkos napisał(a): Nie wbijam już Ale gdyby się okazało że GD dostanie jakiegoś może remastera to platynka jest dla mnie jedyną motywacją aby wrócić na te pustkowia Czyli jednak gra zła i grałbyś bo farmisz platyny? 1 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca 55 minutes ago, dominalien said: Czyli jednak gra zła i grałbyś bo farmisz platyny? Gra jest zajebista, ale nevermind Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca 4 godziny temu, Square napisał(a): Jedynie patch co dało stabilne 60 klatek, tak samo było np. z HZD, GoT i TLoU2. Wersji natywnej nie ma. Z tego, co pamiętam, to poza 60 klatkami patch podbił rozdziałkę do 4K "szachownicowego". Ogrywałem gierkę na premierę PS5 i grało się wybornie 1 Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Odświeżam sobie gierkę tym razem na PC, o dziwo chodzi bardzo przyzwoicie na moim leciwym kompie z gtx 1650. W zasadzie nie napotykam żadnych zauważalnych błędów, moze jakieś drobne graficzne glitche ale to pierdoły. Już zapomniałem jaki dobry klimat ma ten tytuł i przyznam że wciągnąłem się po raz kolejny, a może nawet mocniej niż za pierwszym podejściem. 2 Cytuj
PiotrekP 1 789 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca @Dalhi pierdyknij sobie screena w trybie foto na full skalowaniu (11k pikseli szerokości). Gdzieś to można ustawić. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca (edytowane) Minęło trochę lat od pierwszego przejścia tej gry na PS4. Teraz skończyłem ponownie na pc. No i mam komunikat: Sony wy tępe chuje, jebał was pies za skasowanie kontynuacji tej świetnej gry!!!! Ci którzy dali czerwone światło powinni wisieć za jajca!!! Koniec komunikatu Wiadomo dobry pc robi remaster starej gry, ale jak to świetnie wygląda w pełnym 4k i 120klatkach to aż się dziwię. Gameplay do dziś trzyma poziom i grało mi się świetnie. Postacie, fabuła dla mnie mega, jak już kiedyś tu pisałem. Oj jaka wielka szkoda, że nie ujrzymy sequela bo teraz bend musi robić jakiegoś gassa Edytowane 15 czerwca przez creatinfreak 6 Cytuj
Wredny 9 555 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Sympatyczna streamerka i jej kompilacja śmiesznych momentów z Days Gone - obejrzałem z przyjemnością i znów nabrałem ochoty na bieganie po lasach Oregonu. 1 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Ok trzy godzinki za mną. Będzie trochę chwalenia i trochę marudzenia. Zacznijmy od marudzenia. Scenki i dialogi to jakiś koszmar. Postaci wygłaszają emocjonalne kwestie bez absolutnie żadnej gry aktorskiej, gestykulacji czy mimiki. Ogląda się to fatalnie i sprawia wrażenie okrutnej niskobudżetowości. Same dialogi to też, póki co, nic ciekawego. Bohaterowie mają kij w dupie, wszystko jest takie poważne i sztuczne. No kurwa The Last of Us to to nie jest. Ale najgorszy jest sam Deek. Aktor wypowiada swoje kwestie jakby grał w Teatrze Telewizji. Te "emocje" i emfaza. Ale najgorsze jest te jego pierdolenie. Szukam motoru i co 10 sek truje, że szuka motoru i jest blisko. 15sekundowe wchodzenie po drabinie i trzy razy zdążył powiedzieć jak to musi nabrać formy i w ogóle przejebane takie wchodzenie. No i te nienawistne sapanie i wyzywanie w obozach bandytów... No to teraz chwalenie. Gra się po prostu super. Eksploracja jest świetna, bo Oregon jest świetny. Piękny, ciekawy. Przyjemnie się skrada, przyjemnie się strzela. I przyjemnie jeździ. Zastrzeżenie mam do ilości zbieranych śmieci. Zdecydowanie za dużo tego. Będę grał dalej, bo gra ma potencjał na po prostu kawał dobrej gierki. Po tych trzech godzinach widzę jasno, że nie jest to wysokobudżetowa gra 9/10. No po prostu nie, nie ta jakość, nie to dopracowanie. Co nie jest niczym złym, ale obwoływanie gry mesjaszem to raczej mocna przesada, a takie posty tu widziałem 1 2 1 Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 28 lipca Opublikowano 28 lipca To jest przykład tego, jak różne można mieć zdania na temat tej samej kwestii. Dla mnie dialogi, szczególnie teksty Deeka i jego VA to jedna z większych zalet Days Gone: naturalne, kiedy trzeba emocjonalne, momentami bekowe. 1 Cytuj
Wredny 9 555 Opublikowano 28 lipca Opublikowano 28 lipca Faktem jest, że te randomowe momenty, gdy Deek się odpala ze swoimi rantami są czasami z dupy i wywołują tylko solidne "WTF". Ogólnie Sam Witwer zrobił świetną robotę, a to zwaliłbym na jakiś skrypt, który chyba nie do końca ogarnia kiedy i jak odpalić przygotowaną wcześniej kwestię. Ale jeśli chodzi o cut-scenki, dialogi w nich czy kreację postaci to Days Gone jest jedną z lepszych gier typu open world pod tym względem - Deacon, Boozer, Rikki, Iron Mike, ta k#rwa Skizzo, babcia Tucker, O'Brian - te postacie pamięta się nawet po tylu latach. 1 4 Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września No, to następne będzie BB Spoiler TAKI CHUUUUJ NIE BB Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Wincyj remasterów, gracze wytrzymają. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Już nie będzie można napisać że Bend od 5ciu lat niczego nie zrobiło A tak na serio to jeśli te wszystkie remastery robią praktykanci żeby ogarnąć narzędzia/silnik a nie główny team to jeszcze ok ale jak to przedłuża okres produkcji nowej gry to Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września 6 minut temu, Figuś napisał(a): ja pierdole XD Reżyser gry się przekręci na Twitterze od wylewu. Cytuj
Agent_Man 163 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Może zlecą to innej firmie i będzie J A K O Ś Ć... Spoiler ...jak przy trylogii GTA Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Nie miałbym nic przeciwko jeżeli będzie ulepszenie za te 40 zł. Nie tykałem NG+ i Wyzwań to by człowiek wrócił. Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września 14 minut temu, Figuś napisał(a): ja pierdole XD A gdzie druga część? Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Nie ma i nie bedzie, maskotka Deacona w astro bocie to najlepsze co moze dostac. Taki sam lost spotkał mase innych zapomnianych przez Sony licencji. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Gnoje, dziś Days Gone 1 już nikogo. Ale dwójkę to bym kupił nawet w nowym standardzie cenowym Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi