Square 8 917 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Chodziło za mną drugie przejście ostatnio więc pewnie wezmę. Cytuj
mario10 577 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu To kolejna gra, która w ogóle nie potrzebuje remastera. Na ps5 wygląda nadal kozacko. Cytuj
ASX 14 831 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Mam wersję na PC, czy wiadomo czy będą jakieś usprawnienia graficzne w tej wersji, których wcześniej nie było na PC? Cytuj
Square 8 917 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu @ASX na razie jest mowa tylko o dodatkowych trybach i obsłudze DS. Cytuj
Bzduras 13 013 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 1 godzinę temu, ASX napisał(a): Mam wersję na PC, czy wiadomo czy będą jakieś usprawnienia graficzne w tej wersji, których wcześniej nie było na PC? Graficzka lepsza na PC? Tam za bardzo chyba nie ma co poprawić, suwaczki w prawo i heja. Cytuj
Paolo1986 880 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Kolejny karny k#tas dla Sony za brak kontynuacjiZamiast tego remaster, którego ta gra nie potrzebuje Cytuj
łom 2 112 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Po skasowaniu tego GaaSa nie był bym zaskoczony gdyby w Bend został kliknięty panic button z napisem "Days Gone 2", premiera za 5 lat Cytuj
Paolo1986 880 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Wiele bym dał za możliwość ogrania DG2Wjechałby day one na pewno 1 1 Cytuj
Square 8 917 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu No dwójka miałaby szansę się odbić, bo DG po latach to kawał super szpila. 2 1 Cytuj
grzybiarz 10 389 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Podpiąłem lapka pod tv 4K i nie wiem jak to działa ale te gry nagle mają rozdzielczość 4K. Gram właśnie w uncharted i jest 60 klatek. Days gone też tak gram. Zapominam że to laptop, a nie konsola Sony. Kolejny karny kutas dla Sony. Który to już? Cytuj
Paolo1986 880 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 1 minutę temu, grzybiarz napisał(a): Kolejny karny kutas dla Sony. Który to już? Ja już przestałem liczyć Cytuj
grzybiarz 10 389 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Chyba tak było z horizonem, że przed ulepszoną, druga wersja, ta stara znikała z shopu (no tak naprawdę pewnie się niczym nie różniła poza napisem remastered). Cytuj
Basior 1 147 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Ciekawe czy jak mam z Plusa Days Gone to mogę zrobić upa Cytuj
Rudiok 3 406 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Pierwszy odruch - ale po co? Dlaczego? Drugi odruch - wygląda kozacko. Jak się dobrze sprzeda to może Days Gone 2 nie jest takie nierealne. Cytuj
PiotrekP 2 066 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Mam tak samo. Po co to? Pewnie niektóre bolączki które miał oryginał dalej zostaną bo "to tylko upgrade za 10 dolców" Cytuj
messer88 6 812 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Ciekaw jestem różnic graficznych no ale w styczniu w to grałem na PS5, wygląda i rusza się dobrze nie ma się czego wstydzić ta gra. Cytuj
jimmy 1 563 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Plusowa wersja chyba nie będzie mieć tego upgrejdu za 10$ (lol), ale pudełkowa już tak. Dobrze sie składa, bo pudełeczko za grosze od dawna w kolekcji, a ten szpil jeszcze przede mną! Cytuj
KarolJanuszGejmingu 488 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Świetna gierka,jedna z nielicznych gdzie chciało mi się zbierać te pucharki. Jak będzie za dychę upgrade to może kiedyś się kupi. Cytuj
Shen 10 122 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ogra się kolejny raz najlepszego exa poprzedniej generacji. Cytuj
PiotrekP 2 066 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 razy zaliczone z czego raz na PC. Nie widzę sensu płacić za ten upgrade. Cytuj
Square 8 917 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 39 minut temu, grzybiarz napisał(a): Chyba tak było z horizonem, że przed ulepszoną, druga wersja, ta stara znikała z shopu (no tak naprawdę pewnie się niczym nie różniła poza napisem remastered). OG znika, ale kupując Remastera masz dostęp do obu, a różnic było sporo. Tutaj dodają nowe tryby, a w grafie na PC pewnie nie będzie jakichś zmian. Na PS5 powinno być ładniej, ale raczej mniejsza różnica niż z HZD. Cytuj
mario10 577 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ja teraz wróciłem do HZD Remaster i szału jakiegoś dużego nie ma, jak podobnie będzie w DG to jak dla mnie nie warto, ale czy nie sięgnę to się nie zarzekam Cytuj
messer88 6 812 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Widzę że największym plusem to chyba będzie pełne wsparcie dla dualsense teraz, nie powiem coś by się przydało żeby fajnie zrobili. Po graniu w ASTRO pierwsze godzinki tutaj były bardzo smutne na motorku a mogą fajnie pada wykorzystać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi