Square 8 921 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Chodziło za mną drugie przejście ostatnio więc pewnie wezmę. Cytuj
mario10 577 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu To kolejna gra, która w ogóle nie potrzebuje remastera. Na ps5 wygląda nadal kozacko. Cytuj
ASX 14 831 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Mam wersję na PC, czy wiadomo czy będą jakieś usprawnienia graficzne w tej wersji, których wcześniej nie było na PC? Cytuj
Square 8 921 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu @ASX na razie jest mowa tylko o dodatkowych trybach i obsłudze DS. Cytuj
Bzduras 13 014 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 1 godzinę temu, ASX napisał(a): Mam wersję na PC, czy wiadomo czy będą jakieś usprawnienia graficzne w tej wersji, których wcześniej nie było na PC? Graficzka lepsza na PC? Tam za bardzo chyba nie ma co poprawić, suwaczki w prawo i heja. Cytuj
Paolo1986 880 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Kolejny karny k#tas dla Sony za brak kontynuacjiZamiast tego remaster, którego ta gra nie potrzebuje Cytuj
łom 2 112 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Po skasowaniu tego GaaSa nie był bym zaskoczony gdyby w Bend został kliknięty panic button z napisem "Days Gone 2", premiera za 5 lat Cytuj
Paolo1986 880 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Wiele bym dał za możliwość ogrania DG2Wjechałby day one na pewno 1 1 Cytuj
Square 8 921 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu No dwójka miałaby szansę się odbić, bo DG po latach to kawał super szpila. 2 1 Cytuj
grzybiarz 10 389 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Podpiąłem lapka pod tv 4K i nie wiem jak to działa ale te gry nagle mają rozdzielczość 4K. Gram właśnie w uncharted i jest 60 klatek. Days gone też tak gram. Zapominam że to laptop, a nie konsola Sony. Kolejny karny kutas dla Sony. Który to już? Cytuj
Paolo1986 880 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 1 minutę temu, grzybiarz napisał(a): Kolejny karny kutas dla Sony. Który to już? Ja już przestałem liczyć Cytuj
grzybiarz 10 389 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Chyba tak było z horizonem, że przed ulepszoną, druga wersja, ta stara znikała z shopu (no tak naprawdę pewnie się niczym nie różniła poza napisem remastered). Cytuj
Basior 1 147 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ciekawe czy jak mam z Plusa Days Gone to mogę zrobić upa Cytuj
Rudiok 3 407 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Pierwszy odruch - ale po co? Dlaczego? Drugi odruch - wygląda kozacko. Jak się dobrze sprzeda to może Days Gone 2 nie jest takie nierealne. Cytuj
PiotrekP 2 066 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Mam tak samo. Po co to? Pewnie niektóre bolączki które miał oryginał dalej zostaną bo "to tylko upgrade za 10 dolców" Cytuj
messer88 6 812 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Ciekaw jestem różnic graficznych no ale w styczniu w to grałem na PS5, wygląda i rusza się dobrze nie ma się czego wstydzić ta gra. Cytuj
jimmy 1 563 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Plusowa wersja chyba nie będzie mieć tego upgrejdu za 10$ (lol), ale pudełkowa już tak. Dobrze sie składa, bo pudełeczko za grosze od dawna w kolekcji, a ten szpil jeszcze przede mną! Cytuj
KarolJanuszGejmingu 488 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Świetna gierka,jedna z nielicznych gdzie chciało mi się zbierać te pucharki. Jak będzie za dychę upgrade to może kiedyś się kupi. Cytuj
Shen 10 122 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Ogra się kolejny raz najlepszego exa poprzedniej generacji. Cytuj
PiotrekP 2 066 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 3 razy zaliczone z czego raz na PC. Nie widzę sensu płacić za ten upgrade. Cytuj
Square 8 921 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 39 minut temu, grzybiarz napisał(a): Chyba tak było z horizonem, że przed ulepszoną, druga wersja, ta stara znikała z shopu (no tak naprawdę pewnie się niczym nie różniła poza napisem remastered). OG znika, ale kupując Remastera masz dostęp do obu, a różnic było sporo. Tutaj dodają nowe tryby, a w grafie na PC pewnie nie będzie jakichś zmian. Na PS5 powinno być ładniej, ale raczej mniejsza różnica niż z HZD. Cytuj
mario10 577 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Ja teraz wróciłem do HZD Remaster i szału jakiegoś dużego nie ma, jak podobnie będzie w DG to jak dla mnie nie warto, ale czy nie sięgnę to się nie zarzekam Cytuj
messer88 6 812 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Widzę że największym plusem to chyba będzie pełne wsparcie dla dualsense teraz, nie powiem coś by się przydało żeby fajnie zrobili. Po graniu w ASTRO pierwsze godzinki tutaj były bardzo smutne na motorku a mogą fajnie pada wykorzystać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi