Skocz do zawartości

Days Gone

SzczurekPB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wersję na PC, czy wiadomo czy będą jakieś usprawnienia graficzne w tej wersji, których wcześniej nie było na PC? 

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał(a):

Mam wersję na PC, czy wiadomo czy będą jakieś usprawnienia graficzne w tej wersji, których wcześniej nie było na PC? 

image.thumb.png.0082ce7e0b4a9ec6fc32c1d289e5e49a.png

Graficzka lepsza na PC? Tam za bardzo chyba nie ma co poprawić, suwaczki w prawo i heja.

Opublikowano

Podpiąłem lapka pod tv 4K i nie wiem jak to działa ale te gry nagle mają rozdzielczość 4K. Gram właśnie w uncharted i jest 60 klatek. Days gone też tak gram. Zapominam że to laptop, a nie konsola Sony.

Kolejny karny kutas dla Sony. Który to już?

Opublikowano

Pierwszy odruch - ale po co? Dlaczego? 

Drugi odruch - wygląda kozacko. Jak się dobrze sprzeda to może Days Gone 2 nie jest takie nierealne. 

Opublikowano

Plusowa wersja chyba nie będzie mieć tego upgrejdu za 10$ (lol), ale pudełkowa już tak. Dobrze sie składa, bo pudełeczko za grosze od dawna w kolekcji, a ten szpil jeszcze przede mną!

Opublikowano
39 minut temu, grzybiarz napisał(a):

Chyba tak było z horizonem, że przed ulepszoną, druga wersja, ta stara znikała z shopu (no tak naprawdę pewnie się niczym nie różniła poza napisem remastered).

OG znika, ale kupując Remastera masz dostęp do obu, a różnic było sporo.

Tutaj dodają nowe tryby, a w grafie na PC pewnie nie będzie jakichś zmian. Na PS5 powinno być ładniej, ale raczej mniejsza różnica niż z HZD.

Opublikowano

Widzę że największym plusem to chyba będzie pełne wsparcie dla dualsense teraz, nie powiem coś by się przydało żeby fajnie zrobili. Po graniu w ASTRO pierwsze godzinki tutaj były bardzo smutne na motorku a mogą fajnie pada wykorzystać.