Paolo1986 725 Opublikowano 19 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2021 Widzę, że obecnie dyskusja koncentruje się na hordach, więc dodam też coś od siebie :-) Na wcześniejszych etapach gry wydawało mi się, że z hordami będzie naprawdę ciężko. Raczej nie bez powodu mówi się, że to aktywność raczej na koniec gry. Ale i tak starałem się ich pozbywać na bieżąco. Ale już pod koniec gry, jak mamy dobrze rozwiniętą postać (zdrowie, kondycja, skupienie, umiejętności) oraz mocne uzbrojenie, to żadna horda nie stanowi już większego wyzwania. Nawet ta największa, po prostu sporo biegania jest Obecnie mam już wszystkie hordy wyczyszczone i tak jak kolega wyżej wspomniał, jest ich za mało Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 514 Opublikowano 19 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2021 Co nie zmienia faktu, że zabawa z nimi jest przednia. Ja mimo, że na końcu je ciachałem to świetnie się w eksterminację bawiłem. Zaskakiwała mnie czasem ilość świrusów jakie wypadały ale fakt pod koniec jest zdecydowanie łatwiej je pokonać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 354 Opublikowano 19 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2021 To uczucie kiedy biegasz jak pojebany, rzucasz czym popadnie czując na plecach oddech świrusów, kończą ci się naboje i przedmioty, odwracasz się a tam ich biegnie jeszcze tyle, że czarno, po czym skręcasz żeby ich zgubić, biegniesz do motoru żeby doładować ammo, w ostatniej chwili się odwracasz, włączasz focus i zerujesz powiększony magazynek z karabinu maszynowego kosząc ich jak zboże 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 19 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2021 W dniu 31.12.2020 o 16:58, MEVEK napisał: Mega klimat panowie - jestem ulubieńcem takiego powolnego gameplayu. Czym kurła? 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 451 Opublikowano 19 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2021 2 godziny temu, Rudiok napisał: To uczucie kiedy biegasz jak pojebany, rzucasz czym popadnie czując na plecach oddech świrusów, kończą ci się naboje i przedmioty, odwracasz się a tam ich biegnie jeszcze tyle, że czarno, po czym skręcasz żeby ich zgubić, biegniesz do motoru żeby doładować ammo, w ostatniej chwili się odwracasz, włączasz focus i zerujesz powiększony magazynek z karabinu maszynowego kosząc ich jak zboże No nie wiem. U Mnie trzeba przynajmniej ze 2 razy gościa trafić, żeby padł a czasem nawet i to nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 354 Opublikowano 19 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2021 Godzinę temu, MEVEK napisał: No nie wiem. U Mnie trzeba przynajmniej ze 2 razy gościa trafić, żeby padł a czasem nawet i to nie pomaga Może kwestia odpowiednich statów broni. Włącz sobie w menu opcję pokazywania damage'u i sprawdź jaki zadajesz dmg poszczególnymi giwerami. Powtórzę się - ulepszony Chicago chopper i MG45 ze zwiększonymi magazynkami to najlepsze co może być na hordy. Wciągasz hordę w jakiś ciasny przesmyk, wybierasz MG45, naciskasz spust i tylko patrzysz jak ich kosi Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 451 Opublikowano 19 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2021 Nie jestem przy sprzecie, ale moze to poziom trudnosci jest wyzszy. Maly szczegol. Jak by to nazwac.. BS wciaz tworza gry oparte na wirusach tylko teraz o duzo wiekszej skali - taki post apo open world "Syphon Filter" Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 21 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2021 Już się nie mogę doczekać, aż zasiądę do ponownej rozgrywki po zakupie PS5. Zdecydowanie czarny koń i top poprzedniej generacji jak dla mnie. Uwielbiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 451 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 Ktos podpowie mi, jak wyglada rozgrywka NG+. Co zostaje, co sie zmienia, jak to wyglada? Kusi strasznie ten Survival Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Skończyłem dzisiaj fabułe i mam pytanie. Kiedy wpada ta misja bonusowa z o`brien-em? Wcześniej wyczyszciłem całe południe z pobocznych aktywności ale już tych dla pierwszych trzech obozów wszystkich mi się nie chce bo są cholernie powtarzalne. Hordy wchodzą na 2-3 magazynki z karabinu, obozy to niestety flaki z olejem, misje z tropieniem też nudne. Skończyłem wszystkie punkty NERO i czasem coś tam robie ze zleceń ale też nuda. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Jak juz skonczylem wszystko co fabularne to też się zastanawialem co ją triggeruje. Trochę pojezdzilem, wybilem hordę czy dwie, jakis side quest i w końcu zadzwonił. Ale nie wiem co dokładnie to uruchamia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 394 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Trzeba hordy wszystkie wybić z tego co wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 5 minut temu, Patricko napisał: Trzeba hordy wszystkie wybić z tego co wiem. Mam nadzieje ze jednak nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Godzinę temu, Patricko napisał: Trzeba hordy wszystkie wybić z tego co wiem. Na pewno nie, gdyż zostało mi sporo hord a i tak w końcu zadzwonił: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Tak, mam 52% w hordach a miałem o`briena przed chwilą. Dla mnie skończone - zajebista gra, długa, ciekawa i mocno angażująca. Jak pisałem wyżej, to później wszelkie aktywności mocno nużą więc po fabule spokojnie można myśle odpuścić. Zwłaszcza że gdzieś w połowie gry ma się broń która kosi do końca. Czekam na część drugą - niech to rozwiną bo potencjał jest, świat jest i bohaterowie są. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 514 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 Wydaje mi się, że misja z Obrianem po prostu po jakimś czasie odpala się sama. Właśnie po jakimś czasie od zakończenia fabuły jak się jeździ po świecie gry i czyści mapę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 354 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 Dokładnie tak, trzeba po kolei robić pozostałe aktywności (hordy, obozy, misje) aż po którejś dzwoni O'Brian. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 Jedna hordę na wyspie rozpykalem. Ale mam teraz misje fabularna... No kurla to jest za trudne. Zostało może 1/10 paska do zrobienia, no i się zaklinowalem na wagonie wczoraj miałem może z 10 podejść i dziś mi się nie chce gierki odpalać Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 (edytowane) 5 minut temu, grzybiarz napisał: Jedna hordę na wyspie rozpykalem. Ale mam teraz misje fabularna... No kurla to jest za trudne. Zostało może 1/10 paska do zrobienia, no i się zaklinowalem na wagonie wczoraj miałem może z 10 podejść i dziś mi się nie chce gierki odpalać W obozie diamond lake na południu (tam gdzie jest wyspa magów) jest do kupienia karabin maszynowy który sobie z hordą rdzi bezproblemowo - z każda. Do tego warto mieć zwykły karrabin ten chicagowski - tu też każdy swirus na strzała. Te dwa sprzęty pomogą rozwalić hordy bez potrzeby rozstawiania pułapek czy innych. Edytowane 14 lutego 2021 przez LiŚciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 147 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 Dobra wiadomość, zarobią dodatkowy pieniądz na wysmażenie drugiej części, na którą czekam z utęsknieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 Jeszcze trochę i jedynym exclusivem na ps4 będzie Driveclub (który notabene juz został usunięty z wirtualnego sklepiku). Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 Być może. Co generalnie grzeje ludzi, którzy grają tylko na konsolach, jak ja :> Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 120 Opublikowano 22 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2021 (edytowane) da się na ps5 odpalic angielskie głosy i polskie napisy? ok juz mam Edytowane 22 marca 2021 przez szurubur Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 22 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2021 na ps4 sie dalo wiec napewno Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi