Rudiok 3 354 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 52 minuty temu, Wiolku napisał: Wczoraj jak uruchomiłem bazę NERO to przybiegło czterech naraz i pierwszy raz od ładnych kilku godzin miałem wyzwanie i lekko obsrane majtasy xd Poziom Przetrwanie i naprawdę trzeba w nich władować trochę ołowiu zanim zaryją o beton. Na tych dużych karakanów to dopakowana snajperka i wystarczy kilka strzałów między oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 299 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 Też miałem taką sytuację ale o ile dobrze pamiętam do do kuszy były bełty, które powodowały że po strzale w delikwenta ten atakował swoich więc sami siebie pozabijali. A mi został tylko jeden więc nie było problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 676 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 Dzisiaj ściągnąłem i zapuściłem na pól godziny i mam pare spostrzeżeń. Postać porusza się jakby była najebana, gorzej jak Arthur M. i Geralt plus zdałniony Nathan. Jazda na wstępie motorem - jakby ktoś włączył laga 150ms aż sprawdziłem czy tryb gry rzeczywiście włączony. Pojebana sprawa, że poziomu trudności nie mozna zmienić w trakcie, wziąłem trudny 2 bo nic one nie mówią i chyba będę musiał od nowa zacząć bo jestem na dwa machy od bydlaków. Z plusów fajny hamerykański klimat, niezła grafika, fajne strzelanie i zombiaki. Polski dub ujdzie, ale zmienię spowrotem na angielski chyba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 11 minut temu, Plugawy napisał: Dzisiaj ściągnąłem i zapuściłem na pól godziny i mam pare spostrzeżeń. Postać porusza się jakby była najebana, gorzej jak Arthur M. i Geralt plus zdałniony Nathan. Jazda na wstępie motorem - jakby ktoś włączył laga 150ms aż sprawdziłem czy tryb gry rzeczywiście włączony. Pojebana sprawa, że poziomu trudności nie mozna zmienić w trakcie, wziąłem trudny 2 bo nic one nie mówią i chyba będę musiał od nowa zacząć bo jestem na dwa machy od bydlaków. Z plusów fajny hamerykański klimat, niezła grafika, fajne strzelanie i zombiaki. Polski dub ujdzie, ale zmienię spowrotem na angielski chyba. Można zmienić poziom trudności podczas gry. Jak już grasz, to wejdź w opcje, ustawienia i tam gdzieś powinno się dać zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 299 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 Trudny 2 tak na dzień dobry bez jednego ukończenia gry i poznania jej mechaniki to samobójstwo. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 676 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 Dzieki, zaczne od nowa bo nie da sie zmienic bo jest nawet stosowny komunikat @mitra Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 9 minut temu, Plugawy napisał: Dzieki, zaczne od nowa bo nie da sie zmienic bo jest nawet stosowny komunikat @mitra A to dziwne ja dzisiaj sobie zmieniłem poziom trudności i nie było problemu. Z tym, że ja gram z płyty ale wydaje mi się, że nie powinno być z tym problemu. Opcje -> ustawienia -> rozgrywka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kafaresko 37 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 1 godzinę temu, mitra napisał: A to dziwne ja dzisiaj sobie zmieniłem poziom trudności i nie było problemu. Z tym, że ja gram z płyty ale wydaje mi się, że nie powinno być z tym problemu. Opcje -> ustawienia -> rozgrywka. wybierajac najwyzszy poziom trudnosci wchodzi blokada, podobnie bylo w GOW i Horizon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sadzikkk 159 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 Wpadła jedna z najbardziej przyjemnych platynek, uhonorowałem ją "apokalipsą na dopalaczu". Trochę żal że sie skończyła, ciekawi mnie co dalej u : Spoiler O'Briana Dawno jakakolwiek gra nie wciągnęła mnie jak te darmiszcze z PS Plus Collection. Nie usuwam z dysku o nie. Teraz wyzwania dla przyjemności z kładzenia hord jak łanów zboża. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 856 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 W dniu 7.04.2021 o 19:16, u55r napisał: Trudny 2 tak na dzień dobry bez jednego ukończenia gry i poznania jej mechaniki to samobójstwo. Bez przesady. Tylko poczatek jest trudnawy. Ja sie wspomagalem melee no i trzeba dobrze headshotowac. Jak juz sie dopakuje postac i dorwie jakies dobre automaty to mozna zaczac wycinac mniejsze hordy a potem to juz z gorki Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 A na tym trudnym 2 przechodzi cały zdobyty ekwipunek z 1. przejścia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 A czym się różni trudny 1 od trudny 2? Zwiększa się po prostu skala trudności czy jest mniej rzeczy do zbierania i amunicji albo więcej wrogów? Jak zaczynałem grać za pierwszym razem to problemy miałem na normalnym poziomie trudności, później jednak było już trochę za łatwo. Jak jest dopakowana postać to łatwiej się wali headshoty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 354 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 2 minuty temu, Voytec napisał: A na tym trudnym 2 przechodzi cały zdobyty ekwipunek z 1. przejścia? Jeśli pytasz o NG+ to tak, przechodzą upgrade'y, odkryte znajdźki, skille itp. Trudny 2 wszedł dopiero po którejś tam aktualizacji, więc jest więcej wyzwania w stosunku do Trudnego 1, ale głównie chodzi o wytrzymałość wrogów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 Ale nie ma problemu NG+ i Trudny 2 zaliczyć za 1 razem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 676 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 Zaczalem jeszcze raz i dalem na Trudny po prostu i teraz jest spoko. Troche wyzwanie troche luzu, czuje, ze normal by byl zbyt latwy. Responsywnosc galek oczywiscie na maksa bo inaczej nie da sie grac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 354 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 27 minut temu, Voytec napisał: Ale nie ma problemu NG+ i Trudny 2 zaliczyć za 1 razem? Wiesz, każdy ma inny próg bólu. NG+ w sumie nawet na najwyższym poziomie może sprawiać frajdę, bo można się ładnie dopakować i ćwiczyć skilla. Ale czasem zdarzy się, że walka z hordą potrafi trwać nawet i ponad godzinę. Co kto lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 2 godziny temu, Voytec napisał: Ale nie ma problemu NG+ i Trudny 2 zaliczyć za 1 razem? Możesz zrobić razem. Ale jeżeli czaisz się na trofeum to tam chyba jest Survival II. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 Jestem po zdobyciu dynamitu z kopalni i jadę do Boozera. Ktoś może określić ile zostało do końca +/-? Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 A byłeś już na wyspie? Jeśli kojarze to jest misja z dynamitem w kopalni ale tak mniej więcej w połowie gry zanim jeszcze dotrzesz do obszaru z wyspą magów. Chyba że mówisz o: Spoiler przygotowaniach do ataku na wyspe magów to już końcówka main story. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 Nie, na wyspie jeszcze nie byłem. Spoiler Skizzo powiedział, że chce przejąć władzę w obozie. Deacon się skontaktował z Mikem i powiedział o planie młodego. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 9 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2021 8 godzin temu, mitra napisał: Nie, na wyspie jeszcze nie byłem. Ukryj zawartość Skizzo powiedział, że chce przejąć władzę w obozie. Deacon się skontaktował z Mikem i powiedział o planie młodego. No to mniej więcej połowa gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 9 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2021 4 minuty temu, LiŚciu napisał: No to mniej więcej połowa gry. Łooo panie, to ja nie wiem kiedy ją skończę. Już mam nabite 98,5 h. Jak zacznę Wieśka 3 to chyba rok będę grał. Czas chyba przeżucić się na cinematic expirience 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 9 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2021 Zawsze się zastanawiam co ludzie robią tyle czasu w niektórych grach że mają nabite takie ilości godzin. Ja rozumiem mieć 10% więcej niż średnia ale 3 razy więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 030 Opublikowano 9 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2021 32 minuty temu, Jakim napisał: Zawsze się zastanawiam co ludzie robią tyle czasu w niektórych grach że mają nabite takie ilości godzin. Ja rozumiem mieć 10% więcej niż średnia ale 3 razy więcej? Jak się dobrze bawisz, zaglądasz w każdy kąt, to czemu nie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 063 Opublikowano 9 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2021 Czasem gra zlicza też czas w trakcie pauz czy po prostu spacerujesz/błądzisz po świecie. W Haven nabite mam wg. licznika w grze 49h, HLTB podaje ok. 12h. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi