Paolo de Vesir 9 063 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2021 To się rozumie samo przez się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 299 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2021 Lubie te gry, na które wspaniali recenzenci szczają i srają dając im 6/10 a ja gram jak poyebany Do tej pory doskonale bawiłem się w Mad Max i Days Gone. Dla mnie obie te gry mają dużo wspólnego i może dlatego miałem mocno wyyebane na te szmaciarskie słabe oceny dawane przez tych samych słabych ludzi, którzy ocenili The Last of US Part 2 dając oceny 9 i 10 Bardzo bym chciał wrócić do postaci Deek'a wsiąść na motór i poszaleć po nowym terenie. Nawet jakby dali jakieś misje DLC to bym się nie obraził ........ a nie czekaj przecież jeszcze nie zaliczyłem tych misji dodatkowych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 514 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2021 Mi DG bardzo przypadło do gustu i bawiłem się sporo godzin, nawet platynkę wbiłem choć nigdy nie mam na to parcia Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 676 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2021 Trochę żałuję, że dali tego Days Gone w plusie bo już pudełka nie kupię/dostanę a gra jest świetna, Wcziągnęła mnie maksymalnie, jest coś w tym, że chce się jeździć tym motorem i czyścic lokacje z gniazd. No i nie ma nasrane znaczników jak w innych otwartych światach, ani pojebanych znajdziek to też plus. Fajny bohater, fabuła ok, zero lewackiego bełkotu i sam złapałem się na tym, że brakuje mi jakiegos czarnoskórego bohatera, bo aż dziwnie trochę. Motocyklem jak wcześniej wspomnialem jeździło mi się kijowo we wstępie, ale już tym który dostaliśmy i go powoli podpakowujemy jeździ mi się świetnie. Teraz trochę załuję, że nie zostałem przy trudnym 2 bo trudny jest ok, ale mam wrażenie, że za duzo itemów znajduję po drodze. Są momenty jak mam wszysktiego na maksa a i jeszcze kolejne rzeczy znajduję, z drugiej strony potrafię sie wypstykać prawie ze wszystkiego przy kilku wiekszych zadymach. Muzyka też daje radę, jest bardzo przyjemna szczególnie jak się jedzie motorem, buduje bardzo klimat. Miałem pare bugów, jak pojedynczy przeciwnik nie reagujący na mnie, mozna sobie podejsc i strzelić fotkę XD, czasem też dialog mi nie współgrał z tekstem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2021 2 godziny temu, Plugawy napisał: Trochę żałuję, że dali tego Days Gone w plusie bo już pudełka nie kupię/dostanę a gra jest świetna A to jak gierka jest w PLUSie to już pudełka nie idzie dostać, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2021 2 godziny temu, Plugawy napisał: Fajny bohater, fabuła ok, zero lewackiego bełkotu i sam złapałem się na tym, że brakuje mi jakiegos czarnoskórego bohatera, bo aż dziwnie trochę. Czuję, że za kilka lat ludzie będą podobnie zdziwieni jak w jakiejś grze nie zobaczą transgenderowego różowego bohatera, który identyfikuje się jako jednorożec Czasami można uratować czarnego przed zombi albo ludźmi Pudełko zawsze można dokupić albo kolejną wersję na steamie. Może pojawią się do niej jakieś mody, ulepszenia albo dodatkowe misje. Jeżeli Sony nie chce zrobić drugiej części to może gracze się za to zabiorą Jednak wkurza mnie gadanie byłego scenarzysty, że powinniśmy kupować nowe gry za pełną cenę i to jeszcze przed premierą. Przecież nie wydali kompletnie dopracowany produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 354 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2021 4 godziny temu, Plugawy napisał: złapałem się na tym, że brakuje mi jakiegos czarnoskórego bohatera, bo aż dziwnie trochę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 676 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2021 2 godziny temu, Wredny napisał: A to jak gierka jest w PLUSie to już pudełka nie idzie dostać, czy jak? Mozna, ale jak juz ogralem cos to wole kase przeznaczyc na jakis nowy tytul. Moze gdybym mial wiecej kasy to bym kupowal pudelko do tych juz ogranych gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2021 scenariusz days gone zyskuje z czasem, bo gra cierpliwie buduje bohaterów i ich relacje. z czasem zacząłem coraz bardziej przejmować się ich losami. jednak dobrze jest wypełniać większość misji kiedy są dostępne, zwłaszcza te dotyczące głównych postaci - jak flashbacki z sarah. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 171 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 No o ale czemu nasz bohater nie Spoiler Przeruchal Rikki to ja nie ogarniam, tyle czasu walił gruchę i taka okazja No i pioseneczki w obozach Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 514 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 13 godzin temu, Plugawy napisał: Mozna, ale jak juz ogralem cos to wole kase przeznaczyc na jakis nowy tytul. Moze gdybym mial wiecej kasy to bym kupowal pudelko do tych juz ogranych gier. Nie wiem czy musisz mieć koniecznie nówkę, ale pudełkową wersję używaną na olx wyhaczysz za jakieś 60zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 (edytowane) 2 godziny temu, GSPdibbler napisał: No o ale czemu nasz bohater nie Pokaż ukrytą zawartość Przeruchal Rikki to ja nie ogarniam, tyle czasu walił gruchę i taka okazja No i pioseneczki w obozach Spoiler Do końca wierzył że żona żyje. Edytowane 18 kwietnia 2021 przez Jakim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 Spoiler alert! Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 2 godziny temu, GSPdibbler napisał: No o ale czemu nasz bohater nie Pokaż ukrytą zawartość Przeruchal Rikki to ja nie ogarniam, tyle czasu walił gruchę i taka okazja No i pioseneczki w obozach Przecież Rikki to lesba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 Days Gone ma ostatnio marketing lepszy niż w okolicach premiery. Nawet mój ojciec mnie pyta o "jakąś grę, co jest największa petycja w historii, żeby ją stworzyć". Już trzeci raz w tym roku mnie zaskoczył wiedzą o grach. Na początku roku pytał o Cyberpunka (no ale o tym było bardzo głośno) a ostatnio był dumny, że słyszał, że jakąś grę wycofali ze sprzedaży i się gracze burzą ( chodziło o kolekcję Mario na Switcha) XD Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 171 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 3 godziny temu, Jakim napisał: Ukryj zawartość Do końca wierzył że żona żyje. Spoiler No ale jaja puchły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 676 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 4 godziny temu, Wredny napisał: Przecież Rikki to lesba Raczej Bi. Widac, ze ma chec na Deacona, ale czarna robi cock blocka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 394 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 Bardziej vagino blocka Cytuj Odnośnik do komentarza
Adrian111111 0 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 W dniu 26.05.2019 o 18:40, Fanek napisał: Lol jednym bugiem udało się zrobić drugie bugam jakoś poszło. ale ta gra jest dziurawa Mam ten sam problem Jak udało CI się zdobyć bezpiecznik ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 676 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2021 Czy Skizzo z Days Gone to jakis Frosti? XD z ryła nawet podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2021 20 godzin temu, Adrian111111 napisał: Mam ten sam problem Jak udało CI się zdobyć bezpiecznik ? a chłopie cytujesz mnie sprzed 2 lat, przypomnij o co tam chodziło u mnie jakoś poszło bo platyne zrobiłem, gre brałem na premiere to wyobraź sobie ile tam dziur było Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 21 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2021 (edytowane) Myślałem, że Survival II będzie bardziej wymagający. Deek idzie jak przecinak. Edytowane 21 kwietnia 2021 przez giger_andrus Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 21 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2021 Survival I właśnie już trochę za prosty się zrobił, a już na ostatniej mapie jestem chyba. GDZIE TE HORDY 700 ŚWIRKÓW SIĘ PYTAM. Cytuj Odnośnik do komentarza
patrykCBR 7 Opublikowano 22 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2021 W dniu 26.05.2019 o 18:40, Fanek napisał: Lol jednym bugiem udało się zrobić drugie bugam jakoś poszło. ale ta gra jest dziurawa Franek podpowiedz mi jak ostatecznie poradziłeś sobie z tym bezpiecznikiem widmo, bo mam ten sam problem co Ty. Horda wyczyszczona, generator zatankowany, w namiocie skrzynka otwarta a bezpiecznika brak. Przeładowywane zapisu nic nie zmienia w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 22 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2021 11 minut temu, patrykCBR napisał: Franek podpowiedz mi jak ostatecznie poradziłeś sobie z tym bezpiecznikiem widmo, bo mam ten sam problem co Ty. Horda wyczyszczona, generator zatankowany, w namiocie skrzynka otwarta a bezpiecznika brak. Przeładowywane zapisu nic nie zmienia w tym temacie. Musisz szukać tego bezpiecznika w innym obozie i go przewieść wiesz, tak to się chyba robiło na tego buga, grałem w to na premiere troche czasu mineło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi