patrykCBR 7 Opublikowano 22 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2021 W innym obozie NERO, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 22 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2021 (edytowane) @patrykCBR, z którym obozem masz problem? Ja jestem przy tunelu do wjazdu do bazy wieczystych i jak dotąd chyba nie było żadnych problemów Edytowane 22 kwietnia 2021 przez mitra Cytuj Odnośnik do komentarza
patrykCBR 7 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Obóz Nero w Chemult Community College. Punkt medyczny na boisku kampusu, gdzie przebywa horda. Horda zneutralizowana, obóz przeszukany a bezpiecznika brak. Skrzynka w której powinien się znajdować (drugi szereg namiotów idąc od generatora) jest otwarta i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 To chyba jeszcze przede mną? Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 34 minuty temu, patrykCBR napisał: Obóz Nero w Chemult Community College. Punkt medyczny na boisku kampusu, gdzie przebywa horda. Horda zneutralizowana, obóz przeszukany a bezpiecznika brak. Skrzynka w której powinien się znajdować (drugi szereg namiotów idąc od generatora) jest otwarta i tyle. Albo to nie ta skrzynka. Coś mi świta, że ostatnio jak grałem to też miałem z tym problem ale w końcu gdzieś w tym obozie z namiotów znalazłem ten bezpiecznik. Albo nie było to w skrzynce. Już nie pamiętam dokładnie ale też nie udało mi się jego tak szybko znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Też kojarze, że na tym stadionie miałem problem ze znalezieniem tego bezpiecznika. Na youtube nie ma jakiegoś filmiku? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 299 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 On 4/18/2021 at 10:31 AM, GSPdibbler said: No o ale czemu nasz bohater nie Reveal hidden contents Przeruchal Rikki to ja nie ogarniam, tyle czasu walił gruchę i taka okazja No i pioseneczki w obozach Też wydawało mi się że pomiędzy nimi dojdzie do czegoś więcej niż tylko gadanie. Tym bardziej że Sarah to mdła postać, bez wyrazu i mocno denerwująca. 44 minutes ago, patrykCBR said: Obóz Nero w Chemult Community College. Punkt medyczny na boisku kampusu, gdzie przebywa horda. Horda zneutralizowana, obóz przeszukany a bezpiecznika brak. Skrzynka w której powinien się znajdować (drugi szereg namiotów idąc od generatora) jest otwarta i tyle. Dawno temu grałem ale pamiętam że dużo czasu mi zajęło odnalezienie tego bezpiecznika. On musi być gdzieś w tym obozie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 147 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Jeszcze szybkie pytanko. Czy na miejsce katastrofy samolotu da się ponownie wejść? Obszedłem całą górę dookoła ale wszystko jest poblokowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Z tego co pamiętam to później mogłem tam jeszcze jakoś wejść. Ale chyba nie od razu, bo przez jakiś czas lokacja mogła być zablokowana. Nie widziałem sensu aby tam wcześniej wracać Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Chciałem obszukać teren, żeby zobaczyć czy czegoś tam nie znajdę. A co do filmiku @Figuś to już wykorzystałem ten bezpiecznik więc pewnie będę musiał szukać... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 147 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 od 6:00 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
patrykCBR 7 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Jeszcze szybkie pytanko. Czy na miejsce katastrofy samolotu da się ponownie wejść? Obszedłem całą górę dookoła ale wszystko jest poblokowane.Na początku miejsce jest zablokowane. Później gdy fabuła będzie tego wymagała dostaniesz się tam bez problemu. Już dokładnie nie pamiętam, ale trzeba będzie chyba przesunąć auto, którego przepchnięcie wcześniej nie jest możliwe.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Tez mialem problem z tym bezpiecznikiem. Jak dobrze pamietam to chyba przez zla kolejnosc otwierania skrzynek, zrobilem to z youtubem i normalnie pyklo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
patrykCBR 7 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Co to za lokacja, gdzie to jest na mapie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 147 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 3 minuty temu, patrykCBR napisał: Co to za lokacja, gdzie to jest na mapie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
patrykCBR 7 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Bardzo dziękuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Godzinę temu, patrykCBR napisał: Na początku miejsce jest zablokowane. Później gdy fabuła będzie tego wymagała dostaniesz się tam bez problemu. Już dokładnie nie pamiętam, ale trzeba będzie chyba przesunąć auto, którego przepchnięcie wcześniej nie jest możliwe. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Nie no, już jestem po tym. Chciałem ponownie odwiedzić i zobaczyć czy są tam jakieś fanty ale widzę, że z każdej strony wszystko poblokowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
patrykCBR 7 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 A to przepraszam, źle Cię zrozumiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Adrian111111 0 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 W dniu 19.04.2021 o 18:35, Fanek napisał: a chłopie cytujesz mnie sprzed 2 lat, przypomnij o co tam chodziło u mnie jakoś poszło bo platyne zrobiłem, gre brałem na premiere to wyobraź sobie ile tam dziur było Chodzi o bezpiecznik w punkcie Nero który powinien być w skrzyni a go nie ma bo skrzynia jest otwarta ,potrzebny do przywrócenia zasilania Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 24 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2021 Wydaje mi się, że @Figuś wyjaśnił już wszystko na temat bezpiecznika. Jedziemy dalej. Cytat Cytuj Odnośnik do komentarza
patrykCBR 7 Opublikowano 25 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2021 Bezpiecznik odnaleziony w obozie z drugiego linku podanego przez Figusia. Przetransportowany do obozu na boisku i zasilanie przywrócone. Swoją drogą, co się naużerałem z łamaczami i biegaczami gdy się tam ponownie pojawiłem, to moje. Pojechałem tam z marszu, z deficytem amunicji i złomu nie spodziewając się takich ataków w parach. Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SebaSan1981 3 577 Opublikowano 30 kwietnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2021 Co za gra! Nie była to jednak miłość od pierwszego wejrzenia jak zdarzyło się przy kilku innych tytułach. Kupiłem DG na premierę ale nawet dobrze nie zacząłem bo zrobiłem jedynie prolog, ratowanie Brzęczka poparzonego przez Wieczystych i wtedy jakiś inny nowy tytuł odwrócił moją uwagę. Gra od Bend mocno wtedy zbugowana poszła w odstawkę na lepsze czasy. I te właśnie nadeszły teraz, gdy backlog nieco nadrobiony i jest więcej czasu na giercowanie. Co mnie w DG oczarowało to klimat, jazda moturem i ogólny setting. Gdzieś tam już kiedyś wspominałem że bardzo mi się podoba wykonanie nocnego nieba. Co prawda gwiazdozbiory niezbyt są zgodne z tymi rzeczywistymi ale mechanika nieba ze zmianą faz Księżyca oraz meteorami robi swoje a mnie osobiście wystrzeliwuje na Marsa bez żadnego wspomagania Poza tym Freaki/Świrusy i ich pochodni osobnicy. No lubię tych ćwierćmózgich kretynów o IQ miłośników teorii spiskowych i zagorzałych forumowych fanów topiku o Coronavirusie, są na swój sposób fajni, śmieszni a czasami wkurwiajacy. Zwłaszcza jak tankujesz spokojnie paliwo na stacji a taki chujek jeden z drugim wskakują Ci znienacka na plecy! Najfajniej podgląda się świrusy stalkując ich za plecami lub griefując na obozy wroga lub zwierzynę. No a jak świrusy to i hordy. Najlepszy poza jazdą motocyklem element gry! Obecność hordy w pobliżu zaznacza muzyczka, specyficzny sampel rodem z horrorów. Za to sekta tzw Wieczystych śmieszy mnie bo to tacy religijni fanatycy, na których mam dużą alergię w realu więc w grze zarzynam ich z wyjątkową przyjemnością Z postaci, które spotykamy w grze najbardziej lubię Rikki. Za to Skizza z obozu Mike'a i tą starą małpę z HotSprings to bym odstrzelił od razu gdyby się dało, wywołują bardzo negatywne emocje, tak samo traktowanie ludzi w HotSprings. Widząc jak strażnik kopie leżacą kobietę to żałowałem że w obozach nie da sie używać broni aby zareagować na takie nieprawości. Z glitchy to raz zdarzyło mi się ze grupka goniących mnie świrusów zniknęła ot tak sobie, jakieś tam zaklinowane bronie bandytów tańczące radośnie w powietrzu lub zastrzelony wilk zastygły w bezruchu. Czasem uratowani ludzie drą japy jakby nie wiadomo co się stało ale to może tak musi być. Nic poważnego. Przezornie robię sobie sejwy na dwóch slotach i wyłączam grę co jakieś 3h więc inne babole się nie pojawiają. 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 30 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2021 Co do NPC to w zasadzie w każdym obozie szefo jest łatwo zapamiętywalny i dorzuca swoje trzy grosze do odbioru gry. Copelanda chciało mi się słuchać w radio dużo bardziej niż odpowiednika w Spider-manie. Tutaj Bend odrobiło lekcje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 1 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2021 21 godzin temu, SebaSan1981 napisał: Przezornie robię sobie sejwy na dwóch slotach i wyłączam grę co jakieś 3h więc inne babole się nie pojawiają. Wyłączanie gry co jakiś czas to jakiś sprawdzony sposób na zapobieganie glichom i bugom? Na początku nie wiedziałem o jakiego brzęczka chodzi, dobrze, że tak tego nie przetłumaczono i jest po prostu Buzzer Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi