mitra 1 787 Opublikowano 26 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2021 To samo mu mówiłem ale po ponad godzinie już miał dosyć xD Cytuj Odnośnik do komentarza
patrykCBR 7 Opublikowano 26 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2021 Haha, to pociesz go, że tych niedźwiedzi będzie później tylko więcej. P.S. Problem ma ze zwykłym - żywym, czy z zarażonym wścieklakiem, bo ten drugi dopiero potrafi krwi napsuć. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 26 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2021 Ze wścieklakiem. Te zwykłe to nożem dosyć łatwo idzie zdjąć. Ja to w ogóle nie wiem dlaczego nie powiększył sakw i puścił się w nowy rejon na pusto. Cytuj Odnośnik do komentarza
patrykCBR 7 Opublikowano 26 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2021 Bo to zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 26 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2021 Albo się z nim bawisz w survival albo trzy-cztery strzały ze snajperki w głowę i po ptokach Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 725 Opublikowano 2 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2021 Juz wiem o co chodzilo w narzekaniu na cutscenki i spacerowanie w czasie rozmow z npc Spoiler Bylem z Sarah w tym centrum badawczym I co chwile byl spacer,loading, cutscenka, spacer , loading. Makabra ale to tak naprawde 1 taki moment ktory mnie podirytowal w tej grze:D Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 317 Opublikowano 2 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2021 Jak na gierke z otartym światem to takie zamulania cutscenkowe mi pasowały. Troche więcej narracji pomiędzy jeżdzeniem od punktu do punktu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 2 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2021 Ja już się trochę stęskniłem za grą. Jestem na tygodniowym urlopie i mimo, że grałem ostatnio tylko w DG do obrzydzenie to mam ochotę wskoczyć dalej i zgłębiać świat. Kupiłem ostatnio ten karabin Chicago cośtam, a słyszałem, że to dobre na hordy. Jakieś polecane taktyki? Myślę, że by trzeba ubić jakąś większą, np tę w tartaku. Co do cutscenek, to czasem są męczące, ale jakoś nie są zbyt upierdliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 317 Opublikowano 2 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2021 Ten chicagowski dobry na hordy bardzo. Jest jeszcze jego cięższa wersja z większym magazynkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 725 Opublikowano 2 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2021 Godzinę temu, LiŚciu napisał: Ten chicagowski dobry na hordy bardzo. Jest jeszcze jego cięższa wersja z większym magazynkiem. A gdzie go mozna dostac? Ja biegam z rpd, smp9 i wlasnie z tym czikagowskim ktory pierwszy byl dostepny Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 397 Opublikowano 2 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2021 Może mu o M60 chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 317 Opublikowano 2 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2021 34 minuty temu, standby napisał: A gdzie go mozna dostac? Ja biegam z rpd, smp9 i wlasnie z tym czikagowskim ktory pierwszy byl dostepny Nie pamietam jak się nazywał ale kupiłem go na 99% w obozie kpt Kouriego (chyba Diamond Lake) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 2 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2021 35 minut temu, standby napisał: A gdzie go mozna dostac? Ja biegam z rpd, smp9 i wlasnie z tym czikagowskim ktory pierwszy byl dostepny Upgrade w obozie, w którym go kupiłeś, ale trzeba osiągnąć odpowiedni poziom zaufania w danym obozie żeby to odblokować, jak pójdziesz do kupca to ci pokaże ile trzeba mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 725 Opublikowano 3 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2021 Skonczylem days gone. Zgadzam sie ze nieslusznie zostala zgnojona przez recenzentow ta gierka. Sa bledy oczywiscie. Slabo zarysowane postacie, taka sobie fabula. Sporo technicznych bledow, loadingi miedzy cut scenkami. Ale czy to byl.naprawde taki problem? Otrzymujemy gierke z fajnie skonstruowanym swiatem, ciekawa tematyka, soczystym gameplayem, najlepszym ever motocyklwym modelem jazdy i super klimatem. Ja to kupuje. Dla mnie solidne 8/10 kawal dlugiej, wciagajacej rozrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza
AbraHAM 8 Opublikowano 3 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2021 Gra na premiere miala slabe oceny no byla pelna błędów ale tak jak piszesz teraz jest cud miód i orzeszki. Sam gralem niedawno i atmosfera pandemi daje rade jak w malo ktorej grze miejscami mialem wrazenie jakbym gral w spin of last of us, moze taki niskobudżetowy ale jednak bliskosc miedzy tymi uniwersami jest zauważalna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 725 Opublikowano 3 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2021 Tak samo pomyslalem, ze to TLOU z open worldem:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 624 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 Zamiast ogrywac zaleglosci na PS5 to sie nie moglem powstrzymac i odpalilem DG i pogralem troche w NG+ na Survival II, alez to teraz dobrze wyglada, 60fps robi straszna robote, tego brakowalo na starych konsolach bo praktycznie zmienia sie caly feeling poruszania postacia, wczesniej bylo tak ze momentami mialem wrazenie ze kieruje wozem z weglem i strzelam kapiszonami a teraz jest bardzo przyjemnie. No i sama grafika o wiele lepsza. Tylko ten poziom trudnosci nie wiem co w ogole wprowadza bo rozegralem kilka potyczek i AI dalej tak samo kulawe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 622 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 Jak już wyjdzie ps5 pro to tez na pewno wroce do Days Gone. Najlepsza gra poprzedniej generacji w 60fps Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 Nie lubię gier z zombie i zombie podobnymi pamprami. Nie lubie klimatów z motocyklami. Byłem sceptycznie nastawiony do tej gry przez recenzje i ogólne postrzeganie tej gry jako średniaka. Wczoraj wbiłem platyne i to dopiero druga ever. Gra faktycznie mogłaby poprawić wiele elementów, ale nadrabia wszystko klimatem, fajnym podejściem do tematu (to tak naprawdę historia o miłości w świecie post apo), detalami i masą innych rzeczy. Nie będę omawiał tu wszystkiego, zachęcam jednak niezdecydowanych do sprawdzenia Gays Done, bo ten tytuł naprawdę może pozytywnie zaskoczyć. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 Naprawdę dobry tytuł. Dla niego aż przedłużyłem Plusa. Platyny nie wbiłem, jednak gra już na podstawowy wątek i kilka pobocznych sporo czasu zajęła. Emocje z hordami rzadko spotykane w grach IMO. Polecam również, bo gameplay niezły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 725 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2021 Skoro jesteśmy w temacie platyn, to jest ona tutaj bardzo przyjemna do zdobycia, więc zdecydowanie warto. W moim przypadku wpadła jako pierwsza ever xD. A sama gra była pierwszą, jaką ograłem na PS5 (nie miałem wcześniej PS4). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2021 Tak powinny być robione platyny, trochę trzeba pokombinować i coś porobić ale nie jest to jakoś mega uciążliwe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 089 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2021 Godzinę temu, mario10 napisał: Tak powinny być robione platyny, trochę trzeba pokombinować i coś porobić ale nie jest to jakoś mega uciążliwe Nie zgodzę się. Bardzo dobrze, że platyny są zróżnicowane pod względem trudności ponieważ różny jest też stopień satysfakcji ze zdobycia. Jest kilka platyn, z których jestem szczególnie zadowolony. „Tak powinny być robione platyny” brzmi jak totalnie bzdurne uproszczenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2021 Może zbyt daleko idące uproszczenie, ale niektóre gry mają tak wywaloną platynę, że odechciewa się grać np RDR2 lub Sekiro. Sam nigdy jakoś szczególnie nie goniłem za platynami w grach, ale jak w toku gry widzę, że nie trzeba wykonywać absurdalnych czynności to czasem się skuszę. Z drugiej strony ta platyna musi być jakimś wyzwaniem dla gracza. No ale to już zależy od samego gracza czy mu na tej platynie zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2021 Najgorszy jest grind przy calakowaniu, pół biedy jak gameplay sprawia przyjemność. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi