Ma_niek 860 Opublikowano 31 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2022 Mam nadzieję że to i tak nastąpi. Może nie w najbliższym czasie no ale trzymam kciuki. Uwielbiam tę grę Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 725 Opublikowano 1 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2022 14 godzin temu, Rash napisał: No ja też przyznaje gram pierwszy raz, aktualnie 3 obóz. Co mogę powiedzieć na już,nie wiem co jest w tej grze.Ale daaaaawno nie grałem w tak dobrego sandboxa.Nie wiem jak będzie się grało z biegiem kolejnych godzin ale na teraz,naprawdę jestem zachwycony i śmiało przyznaje że to naprawdę bardzo niedoceniona produkcja. Jak jesteś w 3 obozie, to graj dalej i ciesz się grą Dalej będzie jeszcze lepiej Spoiler potyczki z hordami, miodzio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 6 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2022 Powiem Wam, że jednak szkoda, że nie da się zmienić poziomu trudności bo momentami bym go jeszcze podbił ale niestety się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 234 Opublikowano 6 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2022 4 godziny temu, mario10 napisał: Powiem Wam, że jednak szkoda, że nie da się zmienić poziomu trudności bo momentami bym go jeszcze podbił ale niestety się nie da Na jakim grasz? Ja na hard one. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 6 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2022 Chyba survival ale musiałbym sprawdzić bo nie wiem czy nie hard. Początek zawsze jest ciężki, a później jest lepiej. Ale wiesz fajnie jak można zmienić poziom bo jak Ci za łatwo to podnosisz jak za trudno obniżasz, a tak to musisz grę zacząć od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 679 Opublikowano 6 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2022 Dla mnie początek byl najfajniejszy, bo trzeba było kombinować z zombiakami, albo je omijac bo było trudno, grałem na hardzie. Potem już jest jatka i polowanie truposze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 725 Opublikowano 6 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2022 52 minuty temu, Plugawy napisał: Dla mnie początek byl najfajniejszy, bo trzeba było kombinować z zombiakami, albo je omijac bo było trudno, grałem na hardzie. Potem już jest jatka i polowanie truposze. Też pamiętam jedną z pierwszych misji, jak musiałem przedzierać się nocą przez las, bez motoru, a wokół całkiem sporo świrusów łaziło w poszukiwaniu ofiary Fajne odczucie, później, jak już rozwiniemy postać było dużo łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 6 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2022 Początek jest trudniejszy bo pukawki to kapiszony, a zombiaki sporo przyjmą. Za pierwszym razem jak grałem to super się sprawdzała kusza teraz nie wiem czy dwa razy mi się udało trafić w głowę i jest jatka. Później są lepsze bronie więc można iść mocniej na wymianę, do motoru można dokupić sakwy. Na razie mam 3 obozy odkryte i śmigam z podstawową bronią, chyba 2 hordy załatwione z tego co pamiętam u Żelaznego Mikea pojawiają się lepsze bronie i na Wyspie MAgów więc tam dam wszystkie zdobycze. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 24 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2022 Ale się doskonale bawię przy tej gierce. Dopiero wczoraj jak już odblokowałem 3 poziom u Żelaznego Mikea zmieniłem broń, a tak cały czas do misji Spoiler spotkania z Sarą biegałem z podstawowym pistoletem i karabinem. Kupiłem dobry karabin snajperski i łamacz na jeden strzał w głowę, a przedtem jak gąbka Zabawy jest jeszcze przede mną sporo, a najlepsze pukawki do odblokowania przede mną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 24 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2022 4 godziny temu, mario10 napisał: Ale się doskonale bawię przy tej gierce. Dopiero wczoraj jak już odblokowałem 3 poziom u Żelaznego Mikea zmieniłem broń, a tak cały czas do misji Ukryj zawartość spotkania z Sarą biegałem z podstawowym pistoletem i karabinem. Kupiłem dobry karabin snajperski i łamacz na jeden strzał w głowę, a przedtem jak gąbka Zabawy jest jeszcze przede mną sporo, a najlepsze pukawki do odblokowania przede mną. Chicago chopper + jakiś LMG z powiększonym magazynkiem i świrusy będą ci tylko machać na dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 24 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2022 No właśnie przy pierwszym przejściu Chopper był świetny muszę tylko poziom zaufania podbić zanim go kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 26 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2022 Nie wiem. Mnie jakoś znudziło po dwóch godzinach. Może dam druga szanse kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 487 Opublikowano 26 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2022 Naprawdę warto, ale też czasem trzeba do gry podejść z innym nastawieniem, albo po prostu w lepszym nastroju danego dnia. Mam masę tytułów, które z różnych względów mnie odrzucały, nudziły, męczyły, ale po jakimś czasie robiłem kolejne podejście (a czasem nawet dwa lub trzy) i nagle znikąd zaskakiwało. Pamiętam, że tak miałem np ze Sniper Elite v2, Demon's Souls czy Darksiders i cieszę się, że udało się przemóc, bo inaczej te zejabiste gierki by mnie ominęły Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 084 Opublikowano 27 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2022 Mi Days Gone też nie siadło, bo jak zobaczyłem - idź, zbierz złom, wyczyść mapę z siedlisk potworów i powtórz to dostałem skrętu kiszek. Dosłownie aktywności z generatora. Między pierwszym podejściem do TLOU, a tym decydującym który sprawił, że skończyłem tytuł z wypiekami minęło 1.5 roku. Przy Horizon ZD były to dwa lata od pierwszego odpalenia. Może i na DG przyjdzie czas? Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 27 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2022 Mi DG bardzo spasował. Fajny jest klimat gierki, jazda motorem, walki z hordami, nawet fabuła nie jest zła. Wiadomo, że są też misje w stylu kuriera, idź tam zrób to, ale jak się dobrze wkręci w grę to dla mnie miodna gierka i jedna z nielicznych, w których mam platynę. Paolo de Vesir ja tak miałem z HZD pierwsze podejście i prolog mnie zamulił tak, że sprzedałem gierkę, ale drugie podejście po roku i wsiąknąłem na dobre i dla mnie to świetna gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 487 Opublikowano 27 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2022 Days Gone w porównaniu do innych open worldów ma naprawdę fajną historię i masę świetnych postaci. No i zajebisty klimacik. To, plus szczegółowo dopieszczony świat (jedna z głównych cech, jaka odróżnia sandboxy Sony od kopiuj/wklej ubisoftu), sprawia, że nawet jeśli trafiają się fetch-questy to i tak nie odczuwa się tego tak bardzo, jak w innych tego typu grach. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 27 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2022 Ucieczka z obozu Skizzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 2 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2022 Dziś mi się ciśnienie podniosło solidnie bo trafił się bug. Nie mogłem skończyć misji, w której Spoiler dla Obraiana załatwiamy pierwszego biegacza i hordę w jaskini, właśnie ta horda mi się nie pojawiała mimo restartu gry i wczytywania savea dopiero po restarcie konsoli gra zaskoczyła, a już byłem mocno podenerwowany Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 11 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2022 Skończyłem wczoraj po raz drugi i jak za pierwszym razem bawiłem się doskonale. Przy drugim przejściu wydaje mi się, że trafiłem "przypadkiem" na mniej hord niż za pierwszym razem. Dwa wieczory sobie czyściłem hordy i akurat wpadł Spoiler dodatkowy quest z Obrainem Szkoda, że nie będzie drugiej części Polecam każdemu kto nie ograł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 11 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2022 1 godzinę temu, mario10 napisał: Skończyłem wczoraj po raz drugi i jak za pierwszym razem bawiłem się doskonale. Przy drugim przejściu wydaje mi się, że trafiłem "przypadkiem" na mniej hord niż za pierwszym razem. Dwa wieczory sobie czyściłem hordy i akurat wpadł Pokaż ukrytą zawartość dodatkowy quest z Obrainem Szkoda, że nie będzie drugiej części Polecam każdemu kto nie ograł. A czemu grałeś drugi raz? miałeś buga przy pierwszym przejściu? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 11 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2022 Ja grałem drugi raz bo było trofeum, nic tak nie motywuje do ponownego przejścia niż pucharek Wydawało mi się że nie będzie mi się chciało grać drugi raz albo że odłożę to w czasie jak Mad Max'a ale gra jest tak zajebista że po zobaczeniu napisów końcowych wcisnąłem New Game + Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 11 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2022 2 godziny temu, Fanek napisał: A czemu grałeś drugi raz? miałeś buga przy pierwszym przejściu? Nie, po prostu ograłem DG dość dawno temu, a lubię co jakiś czas wracać do gier. I to jest jedna z gier, która mi bardzo pasuje klimatem i ogólną rozgrywką dlatego wróciłem. Za pierwszym przejściem wbiłem platynkę więc teraz było ponowne przejście dla przyjemności 2 godziny temu, darkos napisał: Ja grałem drugi raz bo było trofeum, nic tak nie motywuje do ponownego przejścia niż pucharek Wydawało mi się że nie będzie mi się chciało grać drugi raz albo że odłożę to w czasie jak Mad Max'a ale gra jest tak zajebista że po zobaczeniu napisów końcowych wcisnąłem New Game + Ja akurat zacząłem od nowa na wyższym poziomie, jakoś mnie nie kręci jak mam wszystkie najlepsze bronie i dopakowaną postać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 622 Opublikowano 10 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2022 Widze, że gra za darmo dla plusowiczow, przejde sobie jeszcze raz na normalu chociaz, zeby przezyc te przygode ponownie. Jakieś usprawnienia dla ps5? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 10 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2022 60FPS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2022 Tak na ps5 śmiga to jak złoto, niedawno przechodziłem. @Shen daj chociaż hard bo na normalu to luzik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi