Wredny 9 498 Opublikowano 28 października 2022 Opublikowano 28 października 2022 Kurde, ludzie kupują open-worlda i spodziewają się, że w 15h zobaczą napisy Jak ktoś ma ADHD to niech przy CoDzie zostanie. 1 Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 28 października 2022 Opublikowano 28 października 2022 9 minut temu, Plugawy napisał: Grając jakoś nie odczułem że muszę szukać ciągle paliwa. Dla mnie to był fajny pomysł, a kanister zawsze można było w jakichś zabudowaniach znaleźć. Stacji, było dużo, do tego obozy czy pierwsza nasza miejscówka, gdzie zawsze czekał na nas kanister. Ofc polecam jął najszybciej bak sobie powiększyć w motorze. Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 28 października 2022 Opublikowano 28 października 2022 Nie no pomysł z paliwem jest wporzo, motor, dbanie o niego i rozbudowa bajka, bo powoduje zaangażowanie i swego rodzaju więź z nim. Spokojnie jednak paliwa mogłoby starczać na tyle, aby nie musieć tankować prawie po każdym zadaniu. Jeśli jednak później są na to perki to Co do 15h to nie liczyłem bynajmniej na napisy końcowe, tylko by nie wkradło się tak szybko znużenie. Ale ok, ufam, że dalej będzie ciekawiej i może też trudniej. Gram na hardzie i raz zginąłem, a ammo i surowców pod dostatkiem. Cytuj
Elitesse 377 Opublikowano 28 października 2022 Opublikowano 28 października 2022 Za pierwszym razem jak grałem to z początku doskwierał ten mały bak, nie było tak łatwo z zasobami i na normalu potrafiło zrobić się ciężko. Świetnie się w to grało w pierwszych tygodniach pandemii w 2020 r. Kolejne przejścia na hardzie były już łatwiejsze ale gra i tak mnie wciągała. 10 godzin temu, Ma_niek napisał: Gdyby nie motyw przeszłości w horizon też bym tego nie ukończył. Ja tam już nawet żadnej postaci oprócz rudej nie pamietam O właśnie to, to mnie też zainteresowało. Jeszcze zrobię kolejne podejście do tej gry ale najpierw muszę ograć inne zaległości. Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 25 listopada 2022 Opublikowano 25 listopada 2022 gierka za 39zł na STEAM https://lowcygier.pl/keyshopy/days-gone-na-steama-za-39-zlotych-z-okazji-black-friday/ 1 Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 z tymi sojowymi recenzentami tak, co do reszty to oceny na premierę za techniczne niedoróbki jak najbardziej się należały 7/10 to dalej dobre oceny Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 25 minut temu, ASX napisał: ma rację? oczywiście, że ma racje. Cały czas licze, że moze film odniesie sukces i dostana zielone światło na kolejną cześć najlepszej gry na sonke 4. 1 Cytuj
Ukukuki 6 929 Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 W jakim świecie wy żyjecie, większość bohaterów w gierkach jest biała i noty ma dobre. Trzy razy podchodziłem do tej gierki przez gloryfikowanie na forumku i za każdym razem jest to samo. Gierka dostała średnią na poziomie 7/10 i w pełni na to zasłużyła. Nie ma w niej nic specjalnego, wręcz jak na taką wysokobudżetową gierkę ten model jazdy motorkiem to jest słaby, pifpaf też bez szału. 1 2 1 1 Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 Muszę powiedzieć że jestem pod wrażeniem jak Shen reaguje na każdą, choćby minimalna krytykę Days Gone, that's the spirit! 1 Cytuj
Pupcio 18 380 Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 każdy ma jakąś gre z którą trolluje forum. Shen wybrał days gone i pokemony Cytuj
mario10 515 Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 Dla mnie świetna gra i z miłą chęcią ograłbym drugą część ale gra miała na premierę swoje wady i przypuszczam, że przez to pojechali ją w recenzjach podobnie jak w ostatnim czasie pojechali Calisto. 1 Cytuj
Wredny 9 498 Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 Godzinę temu, Ukukuki napisał: W jakim świecie wy żyjecie, większość bohaterów w gierkach jest biała i noty ma dobre. Yup, ale kiedyś nie było tylu Julek, wysrywających swoje lewackie odchyły pod przykrywką recenzji w wielkich portalach, więc ma chłop rację i trzymam jego stronę. Zwłaszcza, że czytałem te paszkwile. 2 1 Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 A jest jakiś przykład innej gry, która posiadając męskiego bohatera została taka samo skrzywdzona przez te Julki recenzentki w wielkich portalach? 1 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 4 minuty temu, ASX napisał: A jest jakiś przykład innej gry, która posiadając męskiego bohatera została taka samo skrzywdzona przez te Julki recenzentki w wielkich portalach? Nie wiem, bo rzadko czytam recki, ale ostatnio Bayo 3 dostało nizsza ocene, bo główna bohaterka okazała się hetero Cytuj
Pupcio 18 380 Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 Calisto protocol!!1 Ja pyerdole nie wierze w to co czytam 1 Cytuj
SebaSan1981 3 580 Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 Mi się Daj Zgon podoba jeśli chodzi o klimat, zombi, śmiganie moturem i fajne poczucie zagrożenia. Ale jak patrzę na relację Deeka z Sarah to jest to crindżowe w chuy, straszne z nich sztywniaki a gadki mają niczym z Trudnych Spraw. Samego Deeka bardzo lubię choć bawi mnie że za każdym razem jak tankuje motor baniakiem z paliwem to powtarza "właśnie tak!" 2 Cytuj
giger_andrus 3 089 Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 Z jednej strony wraca ta sama drama z Days Gone. ZNOWU. Ileż można .... Z drugiej strony, cokolwiek by na ten temat nie uważali przeciwnicy gry, nie da się zaprzeczyć że skala niezadowolenia graczy ze skasowania tematu DG2 plus jakieś tam petycje (do Sony z tego co pamiętam) plus spory jakby nie było rozstrzał między ocenami od krytyków a samych graczy (71% -> 84%) może świadczyć o jakimś tam "skrzywdzeniu" tej marki. Z trzeciej strony polecam olewkę całej tej zawieruchy i sprawdzenie tytułu, który pewnie aktualnie lata za grosze. Ktoś się odbije a ktoś będzie się cudownie bawił. Bo ta gierka bez problemu może dać kilkadziesiąt godzin dobrej zabawy. Mnie dała. 1 Cytuj
mario10 515 Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 To znów burza o gierkę, no właśnie to tylko gra, która może dać każdemu różne odczucia, ja bawiłem się bardzo dobrze eksterminując zombiaki i kontynuację bym przytulił. Klimacik motor+zombie+ Oregon dla mnie super ale co kto lubi. Wydawać by się mogło, że gra ma sporą rzeszę fanów ale raczej na drugą część Sony się nie zgodzi Cytuj
aph 155 Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 Uważam że oceny na premierę zasłużone, gra wyszła o pół roku za szybko, w dodatku po serii świetnych first party gier od Sonki. Technikalia pociągnęły grę w dół. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 21 minutes ago, ASX said: A jest jakiś przykład innej gry, która posiadając męskiego bohatera została taka samo skrzywdzona przez te Julki recenzentki w wielkich portalach? Nie chodzi o meskiego bohatera tylko o typ maczo ktory praktycznie juz odszedl do lamusa w popkulturze. Dzisiaj takich bohaterow np. w filmach i serialach sie nie kreuje. 3 3 Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 2 godziny temu, Figuś napisał: z tymi sojowymi recenzentami tak, co do reszty to oceny na premierę za techniczne niedoróbki jak najbardziej się należały 7/10 to dalej dobre oceny Jakby pełna skala była używana to wtedy by można uznać 7/10 za dobrą ocenę, a tak jest chujowa ocena. Za kwestie techniczne oczywiście można zjebac gre, ale rzeczywistosc jest taka, że jedna gra jest jebana a inna nie. Walenie konia przez recenzentow do cyberpunka to najlepszy przykład. Samo days gone ultra sztos z zajebistymi postaciami, świeżymi hordami, świetna reżyseria itd. Jeden z lepszych open worldow poprzedniej gen. 1 Cytuj
smoo 2 254 Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 7 minut temu, Il Brutto napisał: Nie chodzi o meskiego bohatera tylko o typ maczo ktory praktycznie juz odszedl do lamusa w popkulturze. Dzisiaj takich bohaterow np. w filmach i serialach sie nie kreuje. Dokładnie tak. Mi się właśnie w DG bardzo podobał główny bohater, jego zacięcie, lekkie nieokrzesanie i ogólnie dorosły klimat w dobie obecnych stylizowanych na fartnajta gierkach. Gra się sprzedała dobrze i ma dużą rzeszę fanów, a brak sequela moim zdaniem wynika z tego że komuś puściły nerwy i pożarli się tam w studio, możliwe że są jakieś smrody zamiecione pod dywan o których nie wiemy. Ja tam liczę, że kiedyś jeszcze marka powróci. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 7 grudnia 2022 Opublikowano 7 grudnia 2022 Nadal się zastanawiam co to były za te mityczne błędy na premiere. Wbiłem platyne i miałem chyba dwa błędy dzwiekowe, gdzie sie dialog odpalił zanim doszedłem do postaci i w jednym quescie motor mi zwolnił i nie mogłem przyspieszyc. To tyle przez kilkadziesiat godzin. Jak działal cyberpunk na premiere czy jak wyglądały bagna w trzecim wieśku chyba nie musze przypominac, a oceny prawie same 10/10 z gory do dołu. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi