Opublikowano 17 lipca 20231 r Zdecydowanie lepsza gra niż jej recenzje. Podobnie jak inne open worldy poprzedniej generacji, które powoli nadrabiam po latach jak Mafia 3 i Mad Max. Szkoda, ze dwojka raczej nigdy się nie pojawi. Edytowane 17 lipca 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 17 lipca 20231 r Po co rozdrapywać stare rany. Sony zabiło swoją najlepszą, nową markę, a miałkiego Horizona ciągną dalej.
Opublikowano 17 lipca 20231 r No dwójka mogłaby być super, bo i założenia i universium ma zdecydowanie potencjał
Opublikowano 18 lipca 20231 r Myślę, że samo Bend się nie spodziewało, że nie będzie im dane zrobić drugiej części, na co wskazuje końcówka gry. Szkoda bo dla mnie to jedna z lepszych gier z PS4 i mega mi się podobała.
Opublikowano 18 lipca 20231 r Jest nadzieja. W koncu sie przebija przez mur. Kwestia czasu. Moze po przejeciu Activision przez wielkie M Sony sie obudzi ze snu i da im zielone swiatlo. Licze na to
Opublikowano 18 lipca 20231 r A Bend nie jest przypadkiem obrażone, że ludzie nie rzucili się na premierę ich zbugowanej gry tylko czekali i zagrali w plusie jak już była połatana?
Opublikowano 18 lipca 20231 r Oprócz sprzedaży to Sony nie było też zadowolone z ocen (71 na MC) i po prostu nie czekając na dalszy rozwój wydarzeń kazali robić Bend nową grę a nie sequel. A to że teraz nie pracują nad DG2 nie oznacza że w przyszłości coś takiego nie wyjdzie, no chyba że ta nowa gra od Bend okaże się mega hitem i Bend zacznie tylko nad nią pracować tak jak Guerilla nad Horizonem. Już to pisałem parę razy ale fajnie by było gdyby wszystkie większe studia miały przynajmniej 2 projekty w produkcji które wychodzą na przemian co 2-3 lata, a nie tak jak teraz jeden moloch wydawany raz na 4-5 lat.
Opublikowano 10 października 20231 r Ostatnio mi chodzi po głowie żeby ponownie pojeździć po Oregonie ma motorku
Opublikowano 10 października 20231 r To łap plusika. Bk to super tytuł ta jedynka, a dwójkę mogą spierdolić.
Opublikowano 10 października 20231 r Ściągnąłem i dziś pewnie pojeżdżę moturem Dwójeczki nie będzie przynajmniej w tej generacji, ale jak już do tej pory cisza to raczej pozamiatane.
Opublikowano 10 października 20231 r Swego czasu pisałem, że mogliby zrobić prawilne "Ride to Hell". Napierdzielanie się bejsbolami z innymi motorowcami w jakichś obskurnych melinach to by było coś. Szkoda, że takiej gierki się nigdy nie doczekamy.
Opublikowano 11 października 20231 r No i wieczorkiem pojeździłem motorkiem, zatłukłem pierwsza hordę i cieszyłem się klimatem lasu Dla mnie świetna jest ta gra.