Figuś 21 174 Opublikowano 26 października 2023 Opublikowano 26 października 2023 70zł z hakiem wychodzi 1 Cytuj
mario10 530 Opublikowano 17 listopada 2023 Opublikowano 17 listopada 2023 (edytowane) Chciałem delikatnie pojeździć powalczyć z hordami, a skończyło się jak zwykle Przeszedłem całą kampanię, wszystkie misje poboczne i znów bawiłem się doskonale. Klimat zombie, postaci, historia Deacona i Sary. No wszystko mi w tej grze pasuje. Watek fabularny bardzo fajny, postaci różnorodne, motor i podróżowanie na nim czysta przyjemność, cała gama broni i śmietanka na torcie to walka z hordami. Jest dreszczyk emocji jak się walczyło z hordą w Chelmut czy w tartaku Żałuję, że nie ma kontynuacji, ale co zrobić. Czekam tylko jeszcze na Spoiler kontak Obriana po zakończeniu wątku głównego Edytowane 17 listopada 2023 przez mario10 8 1 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 16 grudnia 2023 Opublikowano 16 grudnia 2023 Jeżeli lubisz walki z hordami to masz jeszcze wyzwania, o których nie wspomniałeś. Można tam spędzić ładnych parę godzin. @Square jak Ci gierka siadła bo widziałem, że grasz ? Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 16 grudnia 2023 Opublikowano 16 grudnia 2023 No gram, powoli do przodu, właśnie pojechałem na południe. Ogólnie spoko gra, ale technicznie poza grafika to jest padaka straszna. Te loadingi przed scenkami, darcie ryja Deacona, ratowanie ludzi xD A z tego co pamiętam to na premierę na PS4 było jeszcze gorzej i różnej maści błędy. Ale najbardziej mnie wkurza jak wyjeżdżam z obozu za jakimś celem/misją i po chwili wpada zlecenie z tego obozu i trzeba tam wracać. No jakby nie mogło się odpalić od razu. Gameplayowo jest dobrze, fajnie się eliminuje wrogów czy to po cichu czy w otwartej wymianie ognia. Motorek też na plus i nawet nie przeszkadza jakoś to uzupełnianie paliwa. Na hordy co wyłażą w nocy się nie porywam jeszcze, bo mnie szybko wyjaśniały. Fabuła na razie daje radę, zobaczymy jak później, ale raczej przejdę tylko raz. 1 Cytuj
Paolo1986 753 Opublikowano 16 grudnia 2023 Opublikowano 16 grudnia 2023 Hordy to najlepszy element i wizytówka tej gry Ale z ich eliminowaniem najlepiej poczekać, aż zdobędziesz lepsze bronie i wyposażenie. W późniejszej fazie gry nie będzie z tym problemu i mordowanie tych zgrai świrusów to będzie czysta przyjemność Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 16 grudnia 2023 Opublikowano 16 grudnia 2023 It was at this moment, he knew... 1 2 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 16 grudnia 2023 Opublikowano 16 grudnia 2023 Days Gone - jedna z największych niespodzianek poprzedniej generacji. Niedoceniona w recenzjach fantastyczna, najlepsza gra open world o zombie, hordy <3. Platyna to była czysta przyjemność. Szkoda, że prawdopodobnie nie będzie dwójki, bo dużo rzeczy można było zrobić w niej jeszcze sporo lepiej. 2 Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 16 grudnia 2023 Opublikowano 16 grudnia 2023 W ogóle to ubijanie hord to jedna z najbardziej satysfakcjonujących czynności w gierkach ostatnich lat. Najpierw to uczucie zaszczucia i paniki ile tego jest, potem uciekanie gdzie popadnie jednocześnie opróżniając magazynki, rozglądanie się dookoła głowy, klecenie na szybko pułapek, zbieranie amunicji, modlenie się żeby trafić jak najwięcej świrusów i na koniec satysfakcja z ubicia całej hordy. Piękne. 1 Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 16 grudnia 2023 Opublikowano 16 grudnia 2023 Pamiętam jak pierwszy raz na hordzie fabularnej wyprzytykałem się z prawie wszystkiego co miałem. Inną załatwiłem prawie całą za pomocą wabików oraz napalmu i mołotowów. Resztki tylko dobiłem. Cytuj
Paolo1986 753 Opublikowano 16 grudnia 2023 Opublikowano 16 grudnia 2023 (edytowane) No i o to chodzi. Zaczynamy rozwałkę w ukryciu, rzucamy wabiki i napalm Potem strzelanie i uciekanie. Ach, szczególnie epicka była walka w tartaku Edytowane 16 grudnia 2023 przez Paolo1986 1 Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 16 grudnia 2023 Opublikowano 16 grudnia 2023 I nie zapominajmy, że ta gra nadal świetnie wygląda. Pograłby, ale na wiosnę sobie odświeżałem tego sztosa, więc wolę nawet nie zaczynać. 2 Cytuj
Paolo1986 753 Opublikowano 16 grudnia 2023 Opublikowano 16 grudnia 2023 @PiotrekPJak znowu zaczniesz, to tak szybko nie skończysz Sam czasami mam chęci wrócić do tego tytułu. Darzę go sporym sentyment też z uwagi na to, że wbiłem tu swoją pierwszą Cytuj
Wredny 9 579 Opublikowano 16 grudnia 2023 Opublikowano 16 grudnia 2023 2 godziny temu, Paolo1986 napisał: Hordy to najlepszy element i wizytówka tej gry Dla mnie to klimat, piękny świat, motorek i Deacon Uwielbiam Days Gone - mimo, że nie umieściłbym jej w moim Top 25 ever to nadal jedna z gierek życia 1 2 Cytuj
Paolo1986 753 Opublikowano 16 grudnia 2023 Opublikowano 16 grudnia 2023 To powiem inaczej: hordy są najlepszym elementem tego pięknego, klimatycznego świata A zaraz po tym postać głównego bohatera przemierzającego ten świat na swym stalowym rumaku Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 16 grudnia 2023 Opublikowano 16 grudnia 2023 Znowu ruch w temacie najlepszej gry poprzedniej generacji na sonke4? Nieśmiertelny tytuł Już dawno miałem to zrobić, Co oni tam dodali za pucharki? Jakieś wyzwania z hordami chyba doszły? Cytuj
Wredny 9 579 Opublikowano 16 grudnia 2023 Opublikowano 16 grudnia 2023 Wyzwania z hordami i czasówki na motorku - wciąż jeszcze przede mną, ale trochę się ich boję. Mam jednak nadzieję, że dzięki 60fps będzie ciut łatwiej. 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 16 grudnia 2023 Opublikowano 16 grudnia 2023 Nie lubię czasówek, pewnie oleje tak samo jak w shadow of the colossus. Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 16 grudnia 2023 Opublikowano 16 grudnia 2023 Świetna przygoda. Bawiłem sie jak tylko mogłem od samego początku, po sam koniec. A zakończenie gry to jedno z lepszych jakie widziałem - piękny sztos 1 Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 18 grudnia 2023 Opublikowano 18 grudnia 2023 Jedno z wyzwań polega na przetrwaniu nocy w chacie, nie opuszczając jej obszaru. Świrusy nadciagają z każdej strony, włażą przez okna i drzwi, jest ich nieskończona fala, maxymalna adrenalina i jatka to coś pięknego Ogólnie wyzwania dopiero pokazują pazur bo tam kilka razy hordy są nieskończone, te które się szwendają w trybie fabularnym to popierdółki. 2 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 18 grudnia 2023 Opublikowano 18 grudnia 2023 Ubiłem dzisiaj pierwszą hordę przy okazji robienia czegoś innego, ale to chyba była jedna z tych mniejszych (co wychodzą w nocy). Bez ulepszonej kondycji i życia raczej nie ma co podchodzić, bo jak zaczną gonić to nie ma przebacz. Ulepszyłem mocniej motor i fajnie się śmiga teraz, do tego zakupiłem nowe bronie i gra nabrała jakoś więcej rumieńców. Cytuj
mario10 530 Opublikowano 18 grudnia 2023 Opublikowano 18 grudnia 2023 Z czasem jak motor ma już fajny zbiornik to nie ma potrzeby tak częstego tankowania, ale wszędzie są stacje bądź kanistry. Z hordami to jest najlepsze, że nigdy nie wiesz na jaką trafisz w ramach misji fabularnej są chyba dwie takie duże, ale czasem nie raz uciekałem przed hordą bo jednak była większa nić się wydawało Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 18 grudnia 2023 Opublikowano 18 grudnia 2023 Pod koniec już się trochę za łatwo robi, bo się tylko ucieka i kosi z maszynówki, ale początek/środek fajnie się planowało czyszczenie hord. 1 Cytuj
mario10 530 Opublikowano 18 grudnia 2023 Opublikowano 18 grudnia 2023 No jak się już ma te najlepsze pukawki to faktycznie jest łatwiej. A jest tych hord sporo w świecie gry więc można się pobawić w tępienie ich Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 20 grudnia 2023 Opublikowano 20 grudnia 2023 Ta horda w tartaku to największa w grze czy jest jeszcze większa? Na razie ubiłem trzy, które były zdecydowanie mniejsze, ale tutaj to trzeba mieć i zasoby i plan. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 20 grudnia 2023 Opublikowano 20 grudnia 2023 4 minuty temu, Square napisał: Ta horda w tartaku to największa w grze czy jest jeszcze większa? Na razie ubiłem trzy, które były zdecydowanie mniejsze, ale tutaj to trzeba mieć i zasoby i plan. Spoiler największa 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi