giger_andrus 3 092 Opublikowano 17 maja Opublikowano 17 maja Kurde chodzą mi te dodatkowe wyzwania po głowie żeby mieć w gierce 100%. Ale to chyba całkiem trudne jest do wbicia a czasu na granie niewiele Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja Z wyzwań jedynie te na motocyklu mogą być trudne, reszta to kwintesencja tej gry czyli walka z hordami. 1 Cytuj
PiotrekP 1 789 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja Z tego co pamiętam na jakieś drifty/nitro tutaj narzekano, że nie chce wejść. Polecano robić to w tartaku. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja 9 godzin temu, smoo napisał(a): Z wyzwań jedynie te na motocyklu mogą być trudne, reszta to kwintesencja tej gry czyli walka z hordami. Nie tylko. Jest jeszcze dość wymagająca walka z ludźmi. Trudnością dla mnie nie jest raczej konkretny rodzaj wyzwania lecz dyscyplina, pilnowanie się no i wiele powtórzeń. No ale może w końcu do tego usiądę. Cytuj
TomciooPL 16 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Kupiłem ostatnio swój egzemplarz i wsiąkłem - kilka godzin za mną. Podoba mi się strasznie jak zazwyczaj unikam takich gier, ta mnie wciągnęła dość mocno. Czy ktoś użyczyłby skanu recenzji z PSX Extreme? Chętnie poczytam, co Zgredzi myśleli o tej grze w dniu premiery. 1 2 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 14 minut temu, tomciozdwola napisał(a): jak zazwyczaj unikam takich gier Znaczy się jakich? Cytuj
TomciooPL 16 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Znaczy się - survival-horrorów a tutaj, o dziwo, czuję się "jak w domu". Historia się rozkręca w odpowiednim tempie, roboty jest od ciut-ciut i więcej. Cały ten świat naprawdę mi się podoba. Zobaczymy, jak będzie dalej, tak z rozgrywką, jak i z chęciami (stałem się raczej casualem już niestety), ale na razie zmierza to wszystko w dobrą stronę. Przez ostatni tydzień co wieczór odpalam Days gone i wyłączam konsolę z wielką niechęcią. Czuję w tej grze jakby klimat "starych" produkcji. 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 1 godzinę temu, tomciozdwola napisał(a): Znaczy się - survival-horrorów a tutaj, o dziwo, czuję się "jak w domu". Pewnie dlatego, że DG to nie survival-horror, ale tak, gra jest bardzo dobra. Sam dopiero ogrywałem w grudniu i bawiłem się wyśmienicie. Cytuj
TomciooPL 16 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja @Square masz może numer 261? Tam była recka Days gone, chętnie się z nią zapoznam Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca Sony? Nigdy nie szanowałem https://tech4gamers.com/days-gone-2-will-never-happen/ 1 1 Cytuj
mario10 518 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca Niech się walą na ryj szmaciarze, ale sony już od dłuższego czasu rozczarowuje. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca 43 minuty temu, Shen napisał(a): Sony? Nigdy nie szanowałem https://tech4gamers.com/days-gone-2-will-never-happen/ Widzę, że nowe newsy wchodzą, to, że DG2 na razie nie będzie wiadomo od premiery DG... ale nigdy nie mów nigdy, dyrektorzy przychodzą i odchodzą. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca Przecież te wszystkie teksty są non stop od tego samego kolesia (już nie pracującego w Bend) który ma ewidentny ból dupy że Sony nie dało zielonego światła na sequel, a nie dało bo był za niski numerek na MC. A to czy kiedyś zrobią DG2 zależy teraz najbardziej od tego jakim sukcesem będzie następny tytuł Bend, jak okaże się średniakiem który też nie podbije słupków sprzedaży to większa szansa na DG2. 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca Ale DG te słupki podbiło. Ogólnie te 250 milionów na ten nowy tytuł Bend trochę dziwnie brzmi. 1 Cytuj
Lukas_AT 1 187 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca 6 minut temu, łom napisał(a): to czy kiedyś zrobią DG2 zależy teraz najbardziej od tego jakim sukcesem będzie następny tytuł Bend, jak okaże się średniakiem który też nie podbije słupków sprzedaży to większa szansa na DG2. Jak się nie okaże sukcesem to pewnie studio zamkną hehe. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca 5 minut temu, Square napisał(a): Ale DG te słupki podbiło. Ogólnie te 250 milionów na ten nowy tytuł Bend trochę dziwnie brzmi. DG sprzedało się bardzo dobrze ale oceny miało za niskie a widać że Sony na tym zależy, szczególnie jak to jest AAA. Jak ta nowa gra będzie powiedzmy 80+ na MC i sprzeda się w miarę dobrze (nawet jeśli to by było mniej niż DG) to pocisną te nowe IP, co innego jak okaże się że ocena na MC to ~70 a do tego sprzedaż będzie średnia to wtedy jest możliwy powrót do DG2 (albo zaoranie studia jak będzie kompletna porażka). 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca 24 minuty temu, Square napisał(a): Ale DG te słupki podbiło. Ogólnie te 250 milionów na ten nowy tytuł Bend trochę dziwnie brzmi. Jasne, ale Sony zawsze liczy na 2 składowe, Days Gone to w sumie jedyna wielka gra z PS4 era od Sony, która nie "spełniła" się w recenzjach. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca Nie będę oceniał DG na premierę, bo grałem zaledwie pół roku temu jak już wszystko od dawna naprawione, ale mogliby se dać spokój z tymi średnimi, skoro działają one jak działają. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca 22 minuty temu, Square napisał(a): Ale DG te słupki podbiło. Ogólnie te 250 milionów na ten nowy tytuł Bend trochę dziwnie brzmi. Co by nie mówić to koleś jako były pracownik studia jest dosyć wiarygodny. Dziwi mnie tylko że ot tak rzuca takie objęte NDA informacje na twitterze pod własny nazwiskiem. Bo to nie tylko zamyka mu w zasadzie powrót do Sony, ale może mu utrudnić znalezienie innej pracy w innych studiach. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca 5 minut temu, Square napisał(a): Nie będę oceniał DG na premierę, bo grałem zaledwie pół roku temu jak już wszystko od dawna naprawione, ale mogliby se dać spokój z tymi średnimi, skoro działają one jak działają. Ja grałem na premierę, było trochę skopane na premierę, najgorzej dzialajaca gra Sony PS4 era, ale szybko naprawili, pewnie gdyby nie to byłoby 80+ i byłby sequel, po czasie szkoda, ale pytanie co robią w zamian, bo dalej nic nie wiemy. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca nie bedzie sequela, na pewno w formie jakiej była jedynka, nie zapominajcie jak środowisko lewicujace i inne resetery się zesrały na grę przy premierze bedzie to trochę casus The Order 1886, świetnie zbudowane uniwersum ale coś nie pykło i o kontynuacji możecie zapomnieć Cytuj
PiotrekP 1 789 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca I to wszystko, bo Sara chciała żeby Deek ją często bzykał Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca 4 minuty temu, PiotrekP napisał(a): I to wszystko, bo Sara chciała żeby Deek ją często bzykał Taka jest cena gier un-woke xD. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca Średnie gry nie dostają kontynuacji zazwyczaj i tak będzie też w tym przypadku. Reszte sobie dopowiadacie bo wam się podobała 6 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi