Rudiok 3 407 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, messer88 napisał(a): Ciekaw jestem różnic graficznych no ale w styczniu w to grałem na PS5, wygląda i rusza się dobrze nie ma się czego wstydzić ta gra. Z tym to się zgodzę, że nadal gierka gra i buczy, ale nawet na tym zwiastunie widać lepsze efekty świetlne, do tego wyraźnie większe i lepiej animowane hordy. Domyślam się, że widoczki też mogą pójść w kierunku Horizona. 2 godziny temu, mario10 napisał(a): Ja teraz wróciłem do HZD Remaster i szału jakiegoś dużego nie ma, jak podobnie będzie w DG to jak dla mnie nie warto, ale czy nie sięgnę to się nie zarzekam A tu się nie zgodzę, bo chyba masz jakiś retro-filtr w głowie, jest sporo różnic, szczególnie w detalach otoczenia, oświetleniu, mimice twarzy, designie miast i efektach graficznych. Pomysł remastera HZD pierwotnie hejtowałem, ale finalnie trzeba oddać twórcom, że się postarali. Cytuj
PiotrekP 2 066 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu ten irytujący, mega sztuczny głos przy ratowanych typkach pewnie pozostał taki jaki był. Nie pamiętam jak to w wersji PL brzmiało. Cytuj
mario10 577 Opublikowano 19 minut temu Opublikowano 19 minut temu @RudiokJa ogólnie lubię przygody Aloy ale ja tego wszystkiego nie widzę, a może nie dostrzegam. Coś co rzuca mi się w oczy to cutscenki wyglądają pięknie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi