Opublikowano 19 października 20186 l Koniec stycznia jeszcze RE2, zagranie raczej strategiczne, gra już pewnie i tak jest gotowa. edit: nowa strona - prawda Edytowane 19 października 20186 l przez Fanek
Opublikowano 29 października 20186 l Ta gra powinna zostać skasowana, po rdr2 nikt po nią nie sięgnie. Bieda, nędza, brak pomysłu, itd.
Opublikowano 6 listopada 20186 l Tylko klimat zombiaków może kogoś do tej gry przyciągnąć, o ile już się komuś nie przejedły zombie.
Opublikowano 6 listopada 20186 l Tak, jak pisałem wcześniej. Wyjdzie z tego gra w stylu Mad Maxa do ogrania w Plusie.
Opublikowano 6 listopada 20186 l Przed 26.10 byłem neutralnie nastawiony do tej gierki. Po 26.10 już tylko meh.
Opublikowano 6 listopada 20186 l W sumie to jeszcze daje im nadzieje ale to bedzie sredniak. To na bank, tylko mozw z tych lepszych, grywalnych w chwilach gdy nie ma nic innego na rynku
Opublikowano 6 listopada 20186 l Dokładnie. Mam nadzieję, że cenowo szybko zleci w dół i będzie mozna ograć po taniości jak Mad Maxa czy Dooma.
Opublikowano 6 listopada 20186 l Zobaczymy, ale im więcej oglądam materiałów z tej gry to hype stopniowo mi opada. Edytowane 6 listopada 20186 l przez lukas_k96
Opublikowano 6 listopada 20186 l tez sie jaralem pierwszymi materialami, ale zagladam co jakis czas do tematu, bo setting zombiakow lubie od zawsze i tylko utwierdzam sie tylko w przekonaniu ze ta gierka to Spoiler rzygi w ch uj. Edytowane 7 listopada 20186 l przez Andżej
Opublikowano 17 listopada 20186 l Tu się muszę zgodzić. Wygląda jak jakiś model na profesjonalnej sesji, prawie dziubek do słitfoci zrobił. Mogli użyć tego ujęcia, na którym stoi obok motocykla i obserwuje okolice - wyglądałoby naturalniej. Logo fajne, ale art ch#jowy.
Opublikowano 17 listopada 20186 l Ciekawe, czy broda, jak u Arthura będzie rosła? Spoiler Raczej nie, prawda? Ale okładka spoko. Główny bohater (zapomniałem, a może nie znałem nawet imienia) patrzy wprost na patrzącego na niego. Takie puszczenie oka do gracza, burzenie czwartej ściany, zrywanie ze schematami, zrywanie granic, śmianie się śmierci w twarz, hihotanie losu, Ew wpiszcie tu [........ ] coś, co chcecie wyrazić po długotrwałym wpatrywaniu się w rzeczoną okładkę.
Opublikowano 18 listopada 20186 l No ale jak on am tak dalej bedzie siedzial to go zaraz wpieprza. Fajnie by bylo jakby w tym openworldzie zrobili jakis porzadny feeling jazdy na tym mottocyklu. Strasznie sobie za to cenilem Maxa
Opublikowano 18 listopada 20186 l Okladka rzeczywiscie bez szalu. No ale to gierka o zombie i motocyklu wiec trzeba bedzie kupic xd
Opublikowano 17 stycznia 20196 l Dobrze zrobiony trailer, gra potrafi pokazać pazur ten obóz na koniec i eksploracja kanału. Widać że od strony graficznej gra ma lepsze i słabsze momenty, ale tak było i w RDR2, o nic się nie martwię dawać to