Skocz do zawartości

Days Gone

Featured Replies

Opublikowano

Koniec stycznia jeszcze RE2, zagranie raczej strategiczne, gra już pewnie i tak jest gotowa.

edit: nowa strona - prawda :D

Edytowane przez Fanek

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 407,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie oczekuję, że Ty to zrozumiesz, bo jesteś właśnie jedną z tych osób, o których pisał @ASX - nie umiesz wyrażać swojego zdania w sposób w miarę neutralny, tylko musisz operować przejaskrawionymi skr

• No dobra, na chwilę obecną gra jest naprawdę dobra. To zdecydowanie najlepszy setting-postapo jaki widziałem. Nie ma absolutnie żadnych atomówek (czy innych badziewi), a sam świat i tak leży w komplet

• Ja mam fundamentalnie inne zdanie, na różnych płaszczyznach.  Po pierwsze, uważam, że branża gier i tak jest za mało przejrzysta jeśli chodzi o kalendarz wydawniczy. Osobiście życzyłbym sobie znać w p

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ta gra powinna  zostać skasowana, po  rdr2 nikt po nią nie sięgnie. Bieda, nędza, brak pomysłu, itd.

Opublikowano

Tylko klimat zombiaków może kogoś do tej gry przyciągnąć, o ile już się komuś nie przejedły zombie.

Opublikowano

Tak, jak pisałem wcześniej. Wyjdzie z tego gra w stylu Mad Maxa do ogrania w Plusie.

Opublikowano

Przed 26.10 byłem neutralnie nastawiony do tej gierki. Po 26.10 już tylko meh.

Opublikowano

W sumie to jeszcze daje im nadzieje ale to bedzie sredniak. To na bank, tylko mozw z tych lepszych, grywalnych w chwilach gdy nie ma nic innego na rynku

Opublikowano

Dokładnie. Mam nadzieję, że cenowo szybko zleci w dół i będzie mozna ograć po taniości jak Mad Maxa czy Dooma.

Opublikowano

Zobaczymy, ale im więcej oglądam materiałów z tej gry to hype stopniowo mi opada. 

Edytowane przez lukas_k96

Opublikowano

tez sie jaralem pierwszymi materialami, ale zagladam co jakis czas do tematu, bo setting zombiakow lubie od zawsze i tylko utwierdzam sie tylko w przekonaniu ze ta gierka to 

Spoiler

rzygi w ch uj.

Edytowane przez Andżej

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nawet okładka wygląda kiepsko :smutas:

Opublikowano

Tu się muszę zgodzić. Wygląda jak jakiś model na profesjonalnej sesji, prawie dziubek do słitfoci zrobił. 

Mogli użyć tego ujęcia, na którym stoi obok motocykla i obserwuje okolice - wyglądałoby naturalniej. Logo fajne, ale art ch#jowy. 

Opublikowano

Ciekawe, czy broda, jak u Arthura będzie rosła?

Spoiler

Raczej nie, prawda?

Ale okładka spoko. Główny bohater (zapomniałem, a może nie znałem nawet imienia) patrzy wprost na patrzącego na niego. Takie puszczenie oka do gracza, burzenie czwartej ściany,  zrywanie  ze schematami, zrywanie granic, śmianie się śmierci w twarz, hihotanie losu, Ew wpiszcie tu [........ ] coś, co chcecie wyrazić po długotrwałym wpatrywaniu się w rzeczoną okładkę.

Opublikowano

Albo nie kupić wcale :potter:

Opublikowano

No ale jak on am tak dalej bedzie siedzial to go zaraz wpieprza. Fajnie by bylo jakby w tym openworldzie zrobili jakis porzadny feeling jazdy na tym mottocyklu. Strasznie sobie za to cenilem Maxa

Opublikowano

Okladka rzeczywiscie bez szalu.

No ale to gierka o zombie i motocyklu wiec trzeba bedzie kupic xd

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ru

Spoiler

grałbym.

Opublikowano

Oho zmienili figurkę na... jeszcze gorszą niż była.

Opublikowano

Pomału łapię hajpa. 

Czuje, ze jednak dadzą radę .

Opublikowano

Dobrze zrobiony trailer, gra potrafi pokazać pazur ten obóz na koniec i eksploracja kanału.

Widać że od strony graficznej gra ma lepsze i słabsze momenty, ale tak było i w RDR2, o nic się nie martwię dawać to :D