Yakubu 3 047 Opublikowano 15 czerwca 2016 Opublikowano 15 czerwca 2016 w jestem legendą potrafiły nawet pułapki robić Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 czerwca 2016 Opublikowano 15 czerwca 2016 Don, przed wypowiedzią warto się zastanowić: prawie każda gra przypisuję logikę i AI do pojedynczych przeciwników (czasami grup) - nie chodzi o żadne flankowanie i wymyślność wrogów, tylko o zwykły sznur akcja-reakcja, czy to na skrypt, czy na każdą inną czynność przeciwnika/npc w grze. Tutaj, jak w każdej innej dziedzinie tworzenia gier, też zachodzi proces optymalizacyjny. Cytuj
okens 541 Opublikowano 15 czerwca 2016 Opublikowano 15 czerwca 2016 A w Shaun of The Dead na koncu widzialem jednego ktory gral na plejstejszyn! Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 15 czerwca 2016 Opublikowano 15 czerwca 2016 w jestem legendą potrafiły nawet pułapki robić w jestem legendą nie było zombie Cytuj
Blue 245 Opublikowano 15 czerwca 2016 Opublikowano 15 czerwca 2016 W książce nie było zombii. W filmie mogliby nazywać te paszczury jak chcieli, ale to były zombii. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 czerwca 2016 Opublikowano 15 czerwca 2016 Rozszerzone demo pokazujące sporo możliwości, świetne: Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 15 czerwca 2016 Opublikowano 15 czerwca 2016 Wyglada fpytke tylko jestem ciekawy na ile podkrecili ta gromade zombii bo jakos nie widzi mi sie aby w grze wlasciwej tyle ludu nas gonilo No i fajny survival jak koles biega z 700 kulami do karabinu i kieszenia pelna molotova ale rozumiem ze to tylko pokazowka mechaniki uciekania i blokowania zombiakow elementami otoczenia i ogolnej rozwalki Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 15 czerwca 2016 Opublikowano 15 czerwca 2016 zdecydowanie było widać ze zombie w bliskim kontkcie nic nie robia w demo bohaterowi więc sądzę że to tylko tak na potrzeby prezentacji. Bohater LoU by chybazapłakał jakby widzial te łuski. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 15 czerwca 2016 Opublikowano 15 czerwca 2016 (edytowane) na tym video gość zayebał 2x więcej "zarażonych" niż Joel przez całą kampanię. jednak wolałbym ich mniej, ale by im się choć chciało go łapać, jak jesteśmy już na wyciągnięcie ręki Edytowane 15 czerwca 2016 przez nobody Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 15 czerwca 2016 Autor Opublikowano 15 czerwca 2016 No i fajny survival jak koles biega z 700 kulami do karabinu i kieszenia pelna molotova ale rozumiem ze to tylko pokazowka mechaniki uciekania i blokowania zombiakow elementami otoczenia i ogolnej rozwalki Sony nazywa tą gre action-adventure, nie survivalem Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 15 czerwca 2016 Opublikowano 15 czerwca 2016 mam nadzieje, ze kazda lokacja w grze bedzie oferowac takie mozliwosci, bardzo fajne rozszerzone demko w fullu jak dojdzie energia te uciekanie przed ta chmara bedzie mega stresujace Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 15 czerwca 2016 Opublikowano 15 czerwca 2016 Tak myślę że w sumie jest spora szansa by zombiaki byly na strzał w pełnej wersji. Zwróćcie uwagę na to, że nawet jeśli to był poziom izi + nieskończona amunicja + nietykalnośc to i tak jak w nich napieprzał to potrafiły do niego podejśc taką chmarą. Wystarczy, że zmienili by to, że zombiak jest na 2 strzały i koleś nie miałby szans się poruszać. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 15 czerwca 2016 Opublikowano 15 czerwca 2016 Ostatnia gra z takimi standardowymi zombie, która faktycznie mnie bawiła to dead island w coopie (jakbym miał w to grac sam to skończyłoby sie na 30min zabawy). Ten tytuł, nawet mimo, iż tylko singlowy, ma wielka szansę bym mnie porwac na te naście, a może kilkadziesiąt godzin. To co widziałem na prezentacji po prostu mi się podoba. Mam nadzieje, że klimat zrobi swoje i nie dostane "tylko" czegoś na wzór nieustannej-bezmyslnej-sieczki na ekranie. Kredyt zaufania u mnie maja - teraz czekam na kolejne materiały z produkcji. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 15 czerwca 2016 Opublikowano 15 czerwca 2016 Ta horda zombie nie musi być głównym elementem gry powtarzającym się w każdej lokacji, myśle że pokazali to tylko by zaprezentować możliwości, wprowadzić w klimat i aby było efektownie na pierwszym pokazie. Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 16 czerwca 2016 Opublikowano 16 czerwca 2016 Dziwi mnie tylko, ze to zombiaki padaja jak muchy nawet po kilku strzalach w klate. Przyjrzyjcie sie jak jak bohater strzela do hordy. Mam nadzieje ze to jeszcze poprawia, bo zombiaki powinny zdychac po strzale w glowe. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 16 czerwca 2016 Opublikowano 16 czerwca 2016 Zdychać tak ale paść mogą nie od HS. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 16 czerwca 2016 Opublikowano 16 czerwca 2016 Dziwi mnie tylko, ze to zombiaki padaja jak muchy nawet po kilku strzalach w klate. Przyjrzyjcie sie jak jak bohater strzela do hordy. Mam nadzieje ze to jeszcze poprawia, bo zombiaki powinny zdychac po strzale w glowe. Nie trzeba będzie strzelać w głowę, aby padły, mówią o tym LiveCascie, który wrzuciłem na poprzedniej stronie (jak o kilku innych rzeczach). Cytuj
okens 541 Opublikowano 16 czerwca 2016 Opublikowano 16 czerwca 2016 (edytowane) Ktos gre cholernie trafnie porownal z World War Z. I chcialbym, zeby w takim klimacie wlasnie zostala wydana. Spontanicznej ucieczki i kombinownaia w biegu jak nie zostac zalany nieumarlymi a pojedyncze przypadki tylko w ciasnych pomieszczeniach tudziez od czasu do czasu w lasach itp. Nie wiem czemu ale widzac te strzelanie do masy zombiakow na mysl przychodzi mi jeszcze jedna gra.... za nic nie przypominam sobie tytulu... wiecie chodzilo sie kolesiem z widokiem z trzeciej osoby po roznych miejscach i robilo jak najwieksza rozpierduche E: O juz mi sie przypomnialo: State of Emergency! Edytowane 16 czerwca 2016 przez okens Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 16 czerwca 2016 Opublikowano 16 czerwca 2016 Przed hordą pewnie lepiej uciekać, ten dłuższy gameplay fajnie to pokazuję - wątpię w możliwość wybicia jej do cna. Z wywiadu wynika, że to nie są zombie w dosłownym sensie tego słowa, tylko żywe istoty z legowiskami i potrzebą snu oraz jedzenia, reagujące na warunki pogodowe - wiem, że to semantyka, ale jednak. Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 17 czerwca 2016 Opublikowano 17 czerwca 2016 To samo rozszerzone demo tylko, że w lepszej jakości http://gamersyde.com/hqstream_days_gone_e3_2016_gameplay_demo_extended_-37567_en.html Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 17 czerwca 2016 Opublikowano 17 czerwca 2016 Lubię takie gry i ich nieścisłości, idzie sobie gość, widzi uciekającego zombiaka i co robi? Jak to co: mówi "oh, shit!" i podąża dokładnie za nim Ale i tak fajnie się zapowiada. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 17 czerwca 2016 Opublikowano 17 czerwca 2016 Gdzie tam masz nieścisłość? Powiedział oł sziet i pomyślał, że lepiej dla jego egzystencji będzie zająć się zagrożeniem. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 18 czerwca 2016 Opublikowano 18 czerwca 2016 demko z konfy troche dropi, fajnie widać przez to, że serio grane we wczesny build a nie ubistyle Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi