Skocz do zawartości

Days Gone

SzczurekPB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro po pracy pójdę kupić i sam ocenie. Widziałem kawałek gameplayu u the sarge i to co zobaczyłem mnie przekonało. Mi to strasznie przypomina the last of us, jest klimat, są zombi i jest sieka. Druga sprawa że wiem jakie studio to robiło i nie nastawiałem się na hit a i tak świetnie to wygląda. Prawda jest taka że jak ktoś lubi takie klimaty to i tak to kupi. 

• Lubię! 1
Opublikowano
5 minut temu, Bansai napisał:

Chyba w Sons of Anarchy byl podobny tekst, biorac pod uwage za kogo wychodzi za maz w sumie nie widze tutaj nic az tak strasznego, mozna sie usmiechnac pod wasem.

Ale to uprzedmiotowienie kobiet. Nie widzisz tego?

Opublikowano (edytowane)

zydzi to tych iksboksow maja chyba wiecej poskladowanych w kupach na magazynach, niz poobcinanych napletkow

plot twist, chyba kupie days gone. tak o, zeby wesprzec sony :D

Edytowane przez Andżej
Opublikowano (edytowane)

Metacritic nie jest żadnym wyznacznikiem jakości gry, a ten prosty i oczywisty fakt jest znany od pokoleń. Zwłaszcza teraz, gdy Ci najwięksi "dziennikarze growi" mają tyle wspólnego z grami co ja z haftowaniem wyczynowym chusteczek higienicznych (czyli raczej niewiele).

Edytowane przez Bzduras
  • Plusik 4
Opublikowano
20 minut temu, hav7n napisał:

jestes pewny? bo wyszlo nawet smiesznie 

Nie, nie jestem. Mam jeszcze kompa do ogrywania RPG. Jakby wyszła dobra giera na klocka, w moich klimatach pewnie bym kupił znowu uzywanca. Ale na przestrzeni 2 lat chyba nic dobrego nie powstało dla zielonych. Taka jest po prostu smutna prawda.

Opublikowano
15 minut temu, Bigby napisał:

Raczej poczekam kilka miesięcy, bo i tak mam od groma zaległości, ale taki Mad Max ma 69 na Meta, a sztosik jak chvj. :reggie:

Max na serio tak nisko? Gra kozak strasznie mi się podobała. Z resztą ja na oceny już nie patrzę. Odpalam youtuba, wybieram jakiegoś spoko gościa który robi serię i jeśli to co widzę mi pasuje po prostu kupuje. Tak samo jest z days gon, zobaczyłem dwa odcinki i to co zobaczyłem przekonało mnie do zakupu. Zabawne że teraz po obejrzeniu mam większego "hajpa".

Opublikowano

Kurde, z jednej strony slabe oceny, a z drugiej autystyczny screech recenzentow. Ciezki wybor ale chyba jednak wleci, szal pi.zdy na reseterze jak ten tytul sie dobrze sprzeda bedzie wart zainwestowania paru zlotych zeby sie do tego przyczynic

Opublikowano

Myślę, że gdyby nie bugi w grze, falujący framerate, dziwnie żyjący świat w postaci ludzi poruszających się tylko na motorach oraz małego urozmaicenia aktywności to gra maila by średnią 90+
Sam świat wydaje się fajnie zaprojektowany i klimat dzięki samotnikowi na motorze daje radę.

W sumie to sru z recenzjami, trzeba się samemu przekonać... często oceny niesłusznie krzywdzą gry.

Opublikowano
9 minut temu, teddy napisał:

Kurde, z jednej strony slabe oceny, a z drugiej autystyczny screech recenzentow. Ciezki wybor ale chyba jednak wleci, szal pi.zdy na reseterze jak ten tytul sie dobrze sprzeda bedzie wart zainwestowania paru zlotych zeby sie do tego przyczynic

A czemu szal na reseterze? Co za drama znowu? 

Opublikowano

Juz byly jeki o bialego bohatera, widze w temacie ze przewijaja sie jakies zale o seksistowskie teksty czy wybory moralne w reckach wiec zakladam ze resetera dostarczy jak zwykle

Opublikowano
Godzinę temu, Bansai napisał:

Chyba w Sons of Anarchy byl podobny tekst, biorac pod uwage za kogo wychodzi za maz w sumie nie widze tutaj nic az tak strasznego, mozna sie usmiechnac pod wasem.

Na 100% w SoA był podobny tekst. Co więcej, tego rodzaju teksty to normalka w tej subkulturze. W Polsce również - sam na takim weselu byłem.

W sumie Sony Bend mogło się spodziewać, że będzie o to ból tyłka. Mam nadzieję, że ich następna gra będzie o rodowitym Teksańczyku spluwającym na widok każdego obcego. ;)