Banan91PL 34 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 35 minut za mną pierwsze wrażenie mega uwielbiam te klimaty wiec 10/10 Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Każdy ocenia sam jak mu gra odpowiada. Miesiąc tremu ogrywałem Shadow of Mordor które jedno wybitne czasopismo potrafiło ocenić na 10/10 a tam jest takie ubigame w wiekszosci ze to jest max 6/10. Ogram ocenie, ale ten setting czy to co wynika z recenzji wskazuje że jak najbardziej Days Gone mi podejdzie. 1 Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 (edytowane) Patche chyba poprawiły co nieco na amatorce chodzi ładnie nie ma dropsów graficznie mega klimat sztos półtora godziny za mną i czuje ten efekt przyciągania przed konsole. Najlepiej zagrajcie sami jak uwielbiacie takie klimaty będziecie w niebie dropsów praktycznie nie ma Edytowane 26 kwietnia 2019 przez Banan91PL Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 (edytowane) Nic tylko kupować Edytowane 26 kwietnia 2019 przez YETI Cytuj
Lukas_AT 1 193 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 (edytowane) W ktorejs tam recce sie czepiaja (chyba arhn), ze nie ma zbyt wielu zadan pobocznych, jak w innych sandboksach. Hehe no ja bym nie chcial kolejnego Assassyna albo Far Cry’a pod tym wzgledem, wiec to imo plus, ze gra jest bardziej „zbita”. Rozumiem zarzut, ze nie ma jakiejs innowacji na tym polu, ale nie ze za malo, bo gra ponoc i tak jest dluga. Edytowane 26 kwietnia 2019 przez Lukas_AT Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 6 godzin temu, Banan91PL napisał: Patche chyba poprawiły co nieco na amatorce chodzi ładnie nie ma dropsów graficznie mega klimat sztos półtora godziny za mną i czuje ten efekt przyciągania przed konsole. Najlepiej zagrajcie sami jak uwielbiacie takie klimaty będziecie w niebie dropsów praktycznie nie ma Ok dzięki za relacje na pewno zagramy fajna gra nie ma co słuchać nikogo 10/10 lubie taki klimat Jeszcze fabuła chyba daje rade z tego co piszą dropsy itp dzięki zaraz do sklepu Jade na pewno 7 Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Człowiek wrócił z trzeciej zmiany i może wpatrywać kuriera, oby szybko dostarczył, potem tylko zassać patche i będzie można grać. @Banan91PL a jak tryb foto? Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 (edytowane) Pograłem godzinę z najnowszym patchem 1.04. na duży plus - klimat, grafika, efekty pogodowe, freakersi na średni plus - główny bohater jest śmiesznym white traszem, dialogi, jazda motórem ni to plus, ni to minus - przekombinowana walka oraz crafting i używanie przedmiotów, dziwny gunplay (nie do końca czy broń) na minus - na pro czasem gubi klatki, motocykle strasznie nienaturalnie się pochylają (jak się jedzie to wszystko jest ok, ale jak oglądasz jak jadą inni to masakra), dźwięki motocykla są fatalne, dziwna brutalność (niby dużo krwi, ale jakbyśmy nic nie robili przeciwnikom) Edytowane 26 kwietnia 2019 przez kislawa 1 Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 19 minut temu, Lukas_AT napisał: W ktorejs tam recce sie czepiaja (chyba arhn), ze nie ma zbyt wielu zadan pobocznych, jak w innych sandboksach. Hehe no ja bym nie chcial kolejnego Assassyna albo Far Cry’a pod tym wzgledem, wiec to imo plus, ze gra jest bardziej „zbita”. Rozumiem zarzut, ze nie ma jakiejs innowacji na tym polu, ale nie ze za malo, bo gra ponoc i tak jest dluga. https://naekranie.pl/recenzje/days-gony-recenzja-gry Z tej recenzji wynika, że misji pobocznych jest sporo. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 To brać czy nie brać w końcu? Mącicie tylko w głowach. Podskocze do media expert na wiosce u nas, kto wie moxe znowu wbiją jakiś cudowny rabat tak jak przy Sekiro Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Starh 3 170 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 kwietnia 2019 (edytowane) Podobno Babka z gamespotu nie doszła nawet od połowy gry, tak samo recenzent EGM, Slant, Telegraph, Guardiana i paru innych. Dodatkowo nie grali na patchu 1.4, który usprawnił o wiele działanie gry. Nawet Archon z arhn.eu się przyznał, że nie przeszedł wielu misji pobocznych, które podobno nadają tempa fabule xD Narzeka na brak hordy, gdzie w paru misjach pobocznych właśnie owa horda występuję - no ale tak to już jest jak się leci na pałę i nie widzi połowy gry. Za to mortalik grindowy Kochany xD #Za(pipi)iści recenzenci dający Mortalowi 9/10 za grind, skrzynki i (pipi)anie graczy w dupe, którzy nawet nie przechodzą gry otrzymanej do recenzji Mad Max, Alien Izolacja, The Surge czy nawet Dying Light to gry ładnie skrzywdzone przez recenzentów. Edytowane 26 kwietnia 2019 przez Starh 13 2 Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 4 minuty temu, Starh napisał: Podobno Babka z gamespotu nie doszła nawet od połowy gry, tak samo recenzent EGM, Slant, Telegraph, Guardiana i paru innych Spoiler 1 Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 "ale oni dali 5/10 więc na bank to jest kroczowe, bo tamci co dali 8+/10 się nie znają, a wogóle to sprzedajne koorwy" Że też są ludzie, dla których zdanie jednego typa jest jedyne słuszne i na bank on stwierdzi tak samo, nie sprawdzając produktu samemu. Prawie jak sondaże w tym kraju. Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 (edytowane) Recenzenci nie kończą gier? Szok i niedowierzanie No fajnie, tylko Days Gone nie jest żadnym wyjątkiem. Tak samo traktuje się wiele innych gier, jeśli nie wszystkie. Ale gdyby ci sami januszowi recenzenci dali 8/10 czy 9/10 mielibyśmy tu spusty że to kolejny mesjasz i klejnot generacji. Proponuję po prostu przestać jojczeć i płakać i ruszyć dalej, jeśli gra was interesuje to kupcie i sprawdzcie sami czy wam się spodoba to wasza własna opinia jest tutaj najważniejsza, a nie urządzacie polowanie na czarownice, lustracje recenzentów pod kątem płci i poglądów politycznych czy badanie profili na playstation Edytowane 26 kwietnia 2019 przez ASX 6 Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Damn, ale piękne akrobacje tutaj wykonujecie. Szukacie każdego możliwego wytłumaczenia, żeby tylko usprawiedliwić oceny i nie wiem, utwierdzić się w przekonaniu? Budować propagandę sukcesu? Zracjonalizawać zakup? Czytać się tego nie da. 4 Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Czytać się tego nie da. A ja mam dziwne wrażenie, że wchodzisz do tego tematu głównie aby poczytać takie posty i dla „beki”, bo wydaje mi się, że gierki raczej nigdy nie kupisz. 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Rozumiem jesteście absolutnie pewni, że gdyby typiara grała do końca to ocena magicznie podskoczyłaby o 2 oczka? Że Bend na koniec gry przygotowało jakiś kosior, który dramatycznie poprawia radość z zabawy do tego stopnia, że nie przeszkadza już (rzekomo) nudne pierwsze 20h? I ten kosior z jakiegoś powodu nie jest dostępny wcześniej? No ma to sens, zdecydowanie. Bo póki co za granie w za długie gry nigdy nie poprawiało mi ich w oczach. God of War byłby zdecydowanie lepszy moim zdaniem, gdyby był mniej rozwleczony. Spiderman też miał za dużo pobocznych i powtarzalnych aktywności, więc granie w tą grę z czasem mi tylko obniżało jej ocenę. 3 Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 2 minuty temu, balon napisał: A ja mam dziwne wrażenie, że wchodzisz do tego tematu głównie aby poczytać takie posty i dla „beki”, bo wydaje mi się, że gierki raczej nigdy nie kupisz. Po wczorajszej recce Arhona doszedłem do wniosku, że gra przypomina take budżetowe The Last of Us na komórki, więc kupić raczej nie kupię. Nie teraz, raczej nigdy. Sytuacja tutaj jest komiczna. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 1 minutę temu, balon napisał: A ja mam dziwne wrażenie, że wchodzisz do tego tematu głównie aby poczytać takie posty i dla „beki”, bo wydaje mi się, że gierki raczej nigdy nie kupisz. A to w danych tematach można pisać tylko jeśli kupujesz grę? Asax musi teraz być bardzo smutny, że dopiero teraz takie zasady wprowadzamy . 2 Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 (edytowane) Ale też i @ASX napisał jedno cholernie trafne zdanie, które powinno przyświecać każdemu, kto kupuje gierki: 19 minut temu, ASX napisał: Proponuję po prostu przestać jojczeć i płakać i po prostu ruszyć dalej, jeśli was gra was interesuje to kupcie i sprawdzcie sami czy wam się spodoba to wasza własna opinia jest tutaj najważniejsza, a nie urządzacie polowanie na czarownice, lustracje recenzentów pod kątem płci i poglądów politycznych czy badanie profili na playstation Życie staje się prostsze, gdy po prostu kupujecie tytuł, który Wam się podoba z tych czy innych względów i cieszycie się nią. Edytowane 26 kwietnia 2019 przez Bzduras Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 (edytowane) @raven_raven Broń Panie Boże. Edytowane 26 kwietnia 2019 przez balon Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Słuchanie ulańca arhona jako wyroczni na gierki 2 1 2 Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Jest dobrze, po patchu 1.4 nie wiedzę póki co większych baboli. Jest klimat!To sandbox a wiec fabuła musi być lekko rozjechana ale podobno jak ktoś dobrze zrozumie założenia gry w tym otwartym świecie to zrozumie, że dobrze jest to ze sobą splecione i poczuje się jakby żył w tych realiach (oczywiście to tylko gra). Czas pokaże czy ja będę należał do tej grupy ale początek obiecujący! Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 17 minut temu, oFi napisał: Słuchanie ulańca arhona jako wyroczni na gierki okej czyli to wina kobiet, soyboyi (?) i ulańców, kogoś jeszcze brakuje czy to już całe grono oskarżonych? Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 soyboy? To ten co zamawia latte z sojowym? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi