Opublikowano 26 kwietnia 20195 l jak Brian z PS4 Trophies Hunters daje 8/10 to nie moze byc za dobrze
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l Yeti daj sobie już spokój z tymi opiniami z Twittera. Po premierze interesują mnie tylko i wyłącznie opinie użytkowników forumka.
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l Czyli teoria kruka sie zgadza Pierwsze godziny gry - klimat i 8/10 15h do recenzji - 5/10 60h aby skonczyc wszystko -
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l 4 minuty temu, Shen napisał: Yeti ty kupiles w ogole gre? Czy bronisz bo ps4? Jestem rownagą, dla osób, które nie mają zamiaru kupić gry, a które piszą tu ciągle.
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l Wczoraj miałem piękna akcje w obozie strzelali do mnie a ja się schowałem , resztę swirusy zrobiły mmm
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l 2 minuty temu, Banan91PL napisał: Wczoraj miałem piękna akcje w obozie strzelali do mnie a ja się schowałem , resztę swirusy zrobiły mmm Niesamowita akcja
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l 1 godzinę temu, Szymek_PL_ napisał: Gorzej jest niz w Origins ?? Jest nawet gorzej niż w The Division. Polski dubbing niestety słaby, można przełączyć na angielski z napisami, które notabene też dziwnie się wyświetlają. Chyba, że to taki czelendż, szybko czytaj i znajdź właściwe
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l Za to jest miła niespodzianka w wydaniu limitowanym - poza grą w steelbooku oraz artbookiem jest jeszcze druga płyta z muzyką z gry (zaliczaną w większości recenzji do plusów).
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l 43 minuty temu, YETI napisał: Jestem rownagą, dla osób, które nie mają zamiaru kupić gry, a które piszą tu ciągle. Ja grę już mam a ty yeti?
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l Przeczytałem kilka recek i rozrzut ocen straszny, od 3 do 9. Dla jednych hit, a dla innych crap. Dziwna sprawa.
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l Z dwie godziny pograłem i jest spoko, zadnych spadkow nie uswiadczylem na prosiaku, moze to zasługa prawie 9gb patcha.
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l Gra dotarła, dzięki wielkie jeszcze raz @Ryo-San za info. Patch już się zasysa. Ludzie narzekają na twarz w figurce, ale u mnie jest spoko.
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l Nie ma za co @PiotrekP. Mnie MediaExpert za to wydymał bez mydła. Żeby nie offtopować to reszta historii w temacie "gry na premiere. gdzie kupić" (od razu podpowiem że na pewno nie w MediaExpert
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l 2 godziny temu, _Be_ napisał: To jest po japońsku? Aż to sobie puściłem w "text to speech japanese female voice". Brzmi jak japoński.
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l Nie jest to hit na poziomie Horizon, ale oceny na poziomie 4/10 to chyba jakiś trolling. Pierwsze spotkanie z horda i niezle się łapy spocily
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l 12 minut temu, Shen napisał: Nie jest to hit na poziomie Horizon No to mnie pocieszyłeś
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pograłem 2,5h i jak na razie jestem absolutnie zauroczony. Historyjka trzyma się kupy, Deacon jest zayebisty (uwielbiam tego aktora już od Star Wars The Force Unleashed), jego relacje z Boozerem są mega naturalne, dialogi fajne, świat jest przepiękny - detale otoczenia, te wszystkie opuszczone samochody, zapuszczone drogi, motele, stacje benzynowe, szczegółowość pomieszczeń, warunki pogodowe, zachowanie roślinności, motocykl super, model jazdy OK, eksploracja, crafting, stealth... Na plusik jeszcze wykorzystanie Touchpada w czterech kierunkach - rzadko kiedy ktoś z tego korzysta. Jestem po dwóch pierwszych misjach, więc wiele nie widziałem - przywiozłem bandaże Boozerowi i zaraz znów wyruszam w świat. Graficznie bajka, a technicznie póki co stabilnie - żadnych zauważalnych dropów i przede wszystkim zero pop-upu, którego się obawiałem po kilku recenzjach (choć niewykluczone, że jak się porządnie rozpędzę to otoczenie nie zdąży się doczytać, ale np początek był raczej "ścigany" i nie zauważyłem). Z technicznych narzekań to wywaliłbym połowę cut-scenek, bo zaburzają płynność rozgrywki. Tzn uwielbiam jak są zagrane, przyjemnie się na nie patrzy, ale wchodzą zawsze po wyciemnieniu ekranu, czasem z loadingiem i wybijają z rytmu - część z nich w pierwszej misji można by załatwić zwykłym gadaniem podczas rozgrywki - rozumiem co bardziej wielkopomne wydarzenia, ale nie trzeba nimi ilustrować wielu banalnych czynności. Jest to jakiś game changer w sandboxach, bo nie przypominam sobie innej gry tego typu tak gęsto usianej przerywnikami, ale można było część z nich zastąpić rozmowami podczas chodzenia np. Strzelanie spoko, choć ciężko wymierzyć w baniak freakerowi, jak sobie patroluje teren i non stop zmienia pozycję. Dużo większą frajdę daje stealth i dźganie nożykiem, a zaskakująco dobrze wypada melee - nie ma zbytnio problemów z namierzeniem przeciwnika, a razy bejsbolem wchodzą nad wyraz soczyście - no i newty - nie przypominam sobie innej gry, gdzie można masakrować dzieciaki-zombie Ogólnie "świrusy" to fajne "zombiaki", robią klimacik i człowiek kombinuje, żeby nie zostać zauważonym - obawiałem się wesołej sieczki, ale nic z tych rzeczy - jest survival, są emocje. Z wad wymieniłbym jeszcze menusy, które są niepotrzebnie skomplikowane i to śledzenie kilku linii fabularnych - niby fajny pomysł, ale jakiś taki rozpyerdol przez to panuje. No i brak licznika czasu, znowu... (chyba że ja coś źle szukam, ale jak już pisałem - menusy mało czytelne). A! No i te ubi-markery bym wyebau - strasznie paskudzą ekran. Póki co zayebisty sanbox w moich ukochanych klimatach - oceny typu 5/10 to niesmaczny żart i dowód na upadek marek niegdyś renomowanych w branży. Trzeba by coś zjeść, bo od powrotu z roboty spędzam czas w Oregon, a później znów daję nura w ten piękny świat Edytowane 26 kwietnia 20195 l przez Wredny
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l @Wredny Zaraz jedyne czego się dowiesz to, że racjonalizujesz sobie wydatek 250 zł.
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l Btw jak ktoś chce zniżkę na 100 zeta na zwykłą wersje w MediaExpert to pisać na priv. Rzucili mi ten ochłap jako rekompensatę za anululowanie kolekcjonerki. Miałem im to wsadzić w doope ale może ktoś zrobi z tego lepszy użytek edit: już nieaktualne, kodzik poleciał do @Faka Edytowane 26 kwietnia 20195 l przez Ryo-San
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l 9 minut temu, Voytec napisał: @Wredny Zaraz jedyne czego się dowiesz to, że racjonalizujesz sobie wydatek 250 zł. Yebać idiotów - nigdy nie musiałem uciekać się do takich zagrywek i zawsze jestem w stanie uczciwie przyznać, że wtopiłem kasę. Żałuję wydania 149zł na Generation Zero czy 169zł na World War Z, a moim ulubionym przykładem wtopienia kasy będzie na zawsze premierowy zakup Killzone 3. Days Gone? Póki co moje GOTY 2019 przed The Division 2 i Resident Evil 2 Edytowane 26 kwietnia 20195 l przez Wredny