Fanek 668 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Opublikowano 30 kwietnia 2019 W dniu 29.04.2019 o 14:54, Starh napisał: Dlatego oby Sony jednak było zadowolone i rozbudowało to studio. Z tego co pamiętam to Bend robi już nową gre na PS5, nie sequel DG tylko nowe IP. Tak donosił jakiś "insajder", Bend ma być kolejnym studiem produkującym gry AAA. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Opublikowano 30 kwietnia 2019 (edytowane) Po prostu są też tacy którzy są zmęczeni gierkami. Ja gdy mialem kiedyś kryzys, no bo gram od 89', wiec mogę mieć, przerwałem zabawę na jakiś czas, zająłem się czymś innym. Przeanalizowałem fakt jaki jest w branży i zaakceptowałem to, że już od czasów Xbox360/PS3 nie będzie takiego skoku jaki doznałem przesiadajac sie z Ataryny>C64>Amiga>PSX>PS2=Xkloc=DC Staram się po prostu czerpać fun z gierek i tyle. Bo czasu na giercowanie z lat 90 to na pewno nic nie wróci. No chyba, że uyebie mi nogi to wtedy zasram to forum tak jak Najtmer Edytowane 30 kwietnia 2019 przez II KoBik II 2 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Opublikowano 30 kwietnia 2019 57 minut temu, Fanek napisał: Z tego co pamiętam to Bend robi już nową gre na PS5, nie sequel DG tylko nowe IP. Tak donosił jakiś "insajder", Bend ma być kolejnym studiem produkującym gry AAA. Next-genowy Syphon Filter? O taaaaaaaaaaaak! Cytuj
SebaSan1981 3 588 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Opublikowano 30 kwietnia 2019 4 godziny temu, Najtmer napisał: czy chodzi tylko o to ze zebym mial prawdo do opinii, to musze wtopic hajs jak reszta? Nie musisz topić hajsu. Pożycz po prostu grę od licznych kolegów których tam masz, tak chociaż na jeden lub dwa dni, zapoznaj się z mechaniką, gameplayem. Wtedy Twoja opinia będzie bardziej (prawdopodobnie) respektowana. 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Voytec 2 761 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 kwietnia 2019 5 godzin temu, Najtmer napisał: no czyli gra nie przekona do siebie niczym poki sie nie zmusisz do zagrania i nie osiagniesz syndromu sztokholmskiego? Ależ Ty jesteś tragicznym przypadkiem gracza. Najgorszy z możliwych. Na tym forum nie widziałem ani jednego wartościowego posta napisanego przez Ciebie. Jedyne co potrafisz pisać to ferment i skrajne narzekanie na wszystko. Zamilcz w tym temacie, proszę. Wredny napisał, że nawet proste questy jak przyniesienie mięsa pasują swoją przyziemnością do tego świata, a jedyne co potrafisz napisać to wyśmiać go że jara się fetch questami. I super, bo gość czerpie przyjemność z wielu prostych elementów gry które składają się na cały obraz, a Ty nie potrafisz się grami cieszyć w ogóle. Jak myślisz, kto się ma lepiej? 13 2 2 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Ucieczka z obozu wieczystych, co za po(pipi)usy 2 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 1 maja 2019 Opublikowano 1 maja 2019 https://www.dailydot.com/parsec/days-gone-review/ 2/5 AJ Moser is a Brooklyn-based reporter who focuses on video games, movies, and internet culture. His work has appeared in Paste Magazine, Game Informer, and Big Spaceship. Jeśli ktoś byłby na Brooklynie wiecie co z nim zrobić Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 maja 2019 Opublikowano 1 maja 2019 A po co mam sie interesowac nonejmem? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 maja 2019 Opublikowano 1 maja 2019 (edytowane) W dniu 29.04.2019 o 21:15, Wredny napisał: Po chooy go przywołujesz tutaj? Wyeb ten odnośnik fpissdu. A ty masz jakiś personalny problem ze mną czy ki chuy? XD O ile mi wiadomo to forum jest otwarte dla każdego, do tego sam gram w tę grę i nie potrzebuje zaproszenia do tematu bo w nim pisałem i czytam posty więc o chuy ci ceramiczny użytkowniku chodzi? Edytowane 1 maja 2019 przez _Be_ Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 1 maja 2019 Opublikowano 1 maja 2019 18 godzin temu, Wredny napisał: Kolejny "koneser gejmingu", który wymaga więcej, bo dzięki temu branża będzie lepsza... W konsekwencji nie gra w NIC, w ten sposób wspierając tę branżę, o którą tak bardzo walczy, ale wchodzi praktycznie do każdego tematu, żeby się przypyerdalać, bo grę widział na YouTube... Podziwiam @Square, że chciało Ci się prowadzić merytoryczną dyskusję, ale ja od jego występów w tematach RE2 i RDRII już wiem, że to nie ma sensu, bo to albo ciężka choroba, albo uporczywy trolling, co również świadczy o niezbyt stabilnym stanie umysłowym. Akurat tutaj klamiesz bo najwiekszym rakiem re2 byles Ty a najtmer bronil slusznej sprawy. W pozostalych to nie wiem, ale nie chce zeby ktos odniosl wrazenie ze nie masz tez za uszami. 2 Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 1 maja 2019 Opublikowano 1 maja 2019 Nie wiem ale wydaje mi się, że w najnowszej aktualizacji na prosiaku jest niezły downgrade graficzny.Ostatnio 3dni nie było mnie w domu i grałem na wersji 1.4. Obecnie na 1.6 wydaje mi się, że jest jak napisałem wyżej... Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 1 maja 2019 Opublikowano 1 maja 2019 Godzinę temu, milan napisał: Akurat tutaj klamiesz bo najwiekszym rakiem re2 byles Ty "Byłem rakiem", bo upierałem się, że zdjęcie lickera w temacie o RESIDENT EVIL 2 to żaden spoiler? Ok.. A w temacie Days Gone... Wczoraj zaliczyłem moją drugą posiadówę do piątej nad ranem dzisiejszego dnia - zdecydowanie póki co moja gra roku. Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 1 maja 2019 Opublikowano 1 maja 2019 Na amatorce nie ściągnął mi się 1.06 i jak chce ręcznie sprawdzić pokazuje ze mam najnowsza aktualizacje (1.05) 1 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 1 maja 2019 Opublikowano 1 maja 2019 Dziwne rzeczy opowiadacie - u mnie patch 1.06 pobrany i zainstalowany bez problemu - PS4Plebs, ten drugi model, matowy z 1TB. Cytuj
grzech83 6 Opublikowano 1 maja 2019 Opublikowano 1 maja 2019 Też mi się nie ściągnął patch 1.06, gram na prosiaku Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 1 maja 2019 Opublikowano 1 maja 2019 Patcha 1.06 też brak a chciałem pobrać, żeby wieczorem nie czekać aż to się skopiuje. Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 1 maja 2019 Opublikowano 1 maja 2019 Podobno update 1.6 został wycofany z powodu błędu, który zawiesza konsolę. Ludzie na reddit piszą, że aby włączyć konsolę to trzeba odłączyć z prądu i radzą tym co już ściągnęli najnowszą wersję aby odinstalować grę i zainstalować na nowo z wersją 1.5. Całkowicie możliwe, że postęp gry z wersji 1.6 będzie trzeba usunąć. Coś w tym musi być skoro ma serwerach nie ma już tej wersji. Cytuj
Rafael0089 105 Opublikowano 1 maja 2019 Opublikowano 1 maja 2019 Aktualnie na PRO pobiera mi się patch 1.07- 131MB. Od wczoraj grałem na 1.06, żadnych błędów nie miałem. Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 1 maja 2019 Opublikowano 1 maja 2019 Tak jest patch 1.7, właśnie pobieram! Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 1 maja 2019 Opublikowano 1 maja 2019 Ło kurrła, to mi się upiekło Wychodzę z gierki i pobieram 1.07 w takim razie. 1 Cytuj
SebaSan1981 3 588 Opublikowano 1 maja 2019 Opublikowano 1 maja 2019 Mnie zastanawia jedno.. co musi być w patchu zaimplementowane aby zawieszało konsolę? O podobnych cyrkach ostatnio było w Anthem ale nie.. absolutnie nie porównuję obu tych tytułów, to byłby wyrok śmierci na forum 1 Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 1 maja 2019 Opublikowano 1 maja 2019 ostatnią grą która powiesiła mi konsolę było Ride to Hell Retribution na PS3 (nie pytajcie skąd to miałem) Pliki jakieś bankowo, których chyba być nie powinno. Albo wcale, albo w takiej wersji. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 1 maja 2019 Opublikowano 1 maja 2019 Muzyka jest super, jak przejezdzalem przez górską trasę do nowego regionu to ciareczki. 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 maja 2019 Opublikowano 1 maja 2019 Tak sobie gram i nie wiem skąd te chuyowe oceny a zwłaszcza tego dzbana arhona który chyba pograł godzinkę na kolanie. Mocne mialem obawy co do gry ale nie sluszne. Gameplay bardzo miodny. Graficzka, warunki pogodowe, muzyka. No kurde bele nieźle. 3 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi