Berion 207 Opublikowano 25 stycznia 2020 Opublikowano 25 stycznia 2020 (edytowane) To i tak lepszy bug (to w zasadzie nawet nie jest bug ;]) niż mój. Wyskoczyłem na motorze w atmosferę i podziwiałem ośnieżoną górę z oddali (jest cała), podział mapy na 7 sekcji i ciekawostka taka że woda znika w pewnej odległości od postaci (czyli np. całe to jezioro z końca wysycha w mgnieniu oka ). Edytowane 25 stycznia 2020 przez Berion Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 25 stycznia 2020 Opublikowano 25 stycznia 2020 Horda w Spoiler tartaku jest największa czy gra mnie jeszcze zaskoczy? Trochę się z tą napociłem podchodząc do niej nieprzygotowany Cytuj
Berion 207 Opublikowano 25 stycznia 2020 Opublikowano 25 stycznia 2020 (edytowane) Zdecydowanie największa. Edytowane 25 stycznia 2020 przez Berion 1 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 27 stycznia 2020 Opublikowano 27 stycznia 2020 Serio 30 giga patch do pobrania 1 Cytuj
Lukas_AT 1 187 Opublikowano 28 stycznia 2020 Opublikowano 28 stycznia 2020 W dniu 10.01.2020 o 07:16, Ma_niek napisał: I bardzo dobrze należało się im. Jedna z moich ulubionych gier tej generacji. Ostatnio mam ochotę powrócić do gry i zacząć od nowa, tym razem na najwyzszym poziomie trudnosci. Chec ponownego przejscia gry to dla mnie wyznacznik gry dobrej. Klimat robi swoje w tej grze. 1 Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 28 stycznia 2020 Opublikowano 28 stycznia 2020 MI najbardziej podobala sie ta transformacja glownego bohatera - od lamusa, ktory czail sie za rogiem zeby po cichu zabic swirusa nie wzbudzajac zbyt duzego zainteresowania, po zlodupca ktory byl w stanie swoim arsenalem broni wykosic setki przeciwnikow. Dodatkowo fajny design swiata + motocykl + muzyka sprawialy, ze eksploracja (ktora defacto byla duzym fragmentem gameplay'u) nie nuzyla sie ani troche. Cytuj
kiseki 765 Opublikowano 28 stycznia 2020 Opublikowano 28 stycznia 2020 (edytowane) Transformacja to chyba złe słowo. Żadnej zmiany w charakterze nie zauważyłem tam. Deacon do końca był lamusem tylko, że z lepszym arsenałem. Edytowane 28 stycznia 2020 przez kiseki 1 2 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 28 stycznia 2020 Opublikowano 28 stycznia 2020 Wczoraj skończyłem grę. Szczerze przyznam, że na trudnym poziomie parę razy było naprawdę ciężko. Została platyna do wbicia w tym jeszcze ze 20 hord :Czekam na drugą część. Cytuj
aph 155 Opublikowano 29 stycznia 2020 Opublikowano 29 stycznia 2020 (edytowane) W najnowszym patchu Bend zmniejszyło rozmiar gry o 30%. Chyba się szykują do PS Hits. Edytowane 29 stycznia 2020 przez aph Cytuj
mario10 519 Opublikowano 30 stycznia 2020 Opublikowano 30 stycznia 2020 Zamówiłem swoją kopię bo jakoś wcześniej nie było czasu ograć zobaczymy czy przypadnie mi do gustu 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 30 stycznia 2020 Opublikowano 30 stycznia 2020 W moim przypadku na początku trochę się nudziłem, ale im dalej w las było coraz lepiej gdzieś tak od momentu jak na poważnie rozkręcił się wątek Spoiler rippersów i z rozwojem obozów, co wiązało się z coraz to lepszymi zabawkami. Jedyny mój zarzut to to, że misje są bardzo ale to bardzo powtarzalne. W sprawach technicznych to raz tylko miałem przypadek że musiałem konsolę zrestartować bo misja mi nie chciała ruszyć dalej, a restart samej gry nie pomógł. No i przerywniki filmowe, nosz ku.rwa 1min> czarny ekran> znowu 30sek >znowu czarny ekran doczytujący cutscenkę. Hordy fajna sprawa, ale prócz 3-4 większych które nawet z pełnym rynsztunkiem mogą stanowić jakieś wyzwanie, tak większość zajmuje raptem 1-2min. No chyba że będziemy bawić się z nimi wcześniej niż po ukończeniu głównego wątku fabuły wtedy być może będzie to jakieś wyzwanie. Fabularnie chyba trzy czy cztery razy będziemy mieli możliwość zabawy z hordą. Ode mnie Masorzowe 8=/10 i liczę na poprawę głównie spraw technicznych w kolejnej odsłonie. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 30 stycznia 2020 Opublikowano 30 stycznia 2020 Mam pytanie do osob, które wbiły lub zamierzają wbić platynę. Brakuje mi 4 trofeów, z czego dwa pewnie wbije nawet dziś. Konkretnie chodzi mi o wszystkie obozy wypadowe. Mam 71% ukończenia a doczytałem, że nie można ich po prostu jeżdżąc po mapie po zakończeniu gry zrobić, tylko wszystkie są zlecane z misji z obozów. Niestety wszystkie misje mam zrobione. Nie pokazuje mi już żadnej misji w obozach i nie wiem co teraz zrobić... trochę szkoda mi po 50-60h gry odpuścić platynę przez coś takiego. Cytuj
aph 155 Opublikowano 30 stycznia 2020 Opublikowano 30 stycznia 2020 Obozy wypadowe zalicza jak je oczyścisz, nie bój żaby. Ja tylko część zrobiłem z misji, większość z marszu. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 30 stycznia 2020 Opublikowano 30 stycznia 2020 6 minut temu, Koleś88 napisał: Mam 71% ukończenia a doczytałem, że nie można ich po prostu jeżdżąc po mapie po zakończeniu gry zrobić, tylko wszystkie są zlecane z misji z obozów. Niestety wszystkie misje mam zrobione. Bzdura, mi po ukończeniu fabuły brakowało 3 obozów, normalnie je zrobiłem. Cytuj
kiseki 765 Opublikowano 30 stycznia 2020 Opublikowano 30 stycznia 2020 @Koleś88przejrzyj mapę i sprawdz gdzie masz zamglone rejony. Ewentualnie poszukaj mapy z naniesionymi punktami w necie. Tak czy srak do zrobienia. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 30 stycznia 2020 Opublikowano 30 stycznia 2020 No i dziękuję. Po pracy poszukam, juz pękałem, że lipa wyjdzie. Cytuj
Artur_K 196 Opublikowano 31 stycznia 2020 Opublikowano 31 stycznia 2020 Na legendzie mapy każdego regionu widać ile obozów jeszcze zostało do zaliczenia, czasami są na obrzeżach i wtedy pozostaną zakryte na mapie dopóki na nie nie wpadniesz. Najlepiej rozglądać się za słupem czrnego dymu, on zaprowadzi Cie do aktywnego obozu. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 1 lutego 2020 Opublikowano 1 lutego 2020 (edytowane) kurde...to jest chyba pierwszy sandbox gdzie na POTEGE korzystam z szybkiej podrozy podroz do obozu, wziecie misji, wykonanie misji, powrot do domku aby dotankowac szybka podroz do obozu po misje. Wiem ze apokalispa i wgl ale strasznie pusto i zbytnio nie ma co robic. Edytowane 1 lutego 2020 przez Szymek 1 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 1 lutego 2020 Opublikowano 1 lutego 2020 Mieliście racje. Platyna wbita. Świetna gierka, mimo wielu błędów i paru wk.rwow. To prawda. Marzy mi się druga część ale na innym obszarze USA, jakieś L.A., Nowy York czy coś tego typu. Może nie tylko taki obszar ale przeplatany chociaż jakimiś ruinami wieżowców itp. Tak czy siak czekam na drugą część. 1 Cytuj
pawelas 8 Opublikowano 1 lutego 2020 Opublikowano 1 lutego 2020 Boże drogi, chyba druga albo trzecia aktualizacja wielkości całej gry. Ktoś tam gdzieś kiedyś ich pochwalił to łatają ten worek gówna zwany przez niektórych żartobliwie grą. 2 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 1 lutego 2020 Opublikowano 1 lutego 2020 Boże drogi, chyba druga albo trzecia aktualizacja wielkości całej gry. Ktoś tam gdzieś kiedyś ich pochwalił to łatają ten worek gówna zwany przez niektórych żartobliwie grą.Świetną grą* 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 1 lutego 2020 Opublikowano 1 lutego 2020 2 godziny temu, pawelas napisał: Boże drogi, chyba druga albo trzecia aktualizacja wielkości całej gry To ile zajmuje grą obecnie, 200GB? Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić tak duże paczki. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 1 lutego 2020 Opublikowano 1 lutego 2020 79gb ważyła, jak usuwałem z dysku po sprzedaży w zeszłą niedzielę 1 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 1 lutego 2020 Opublikowano 1 lutego 2020 3 godziny temu, Square napisał: To ile zajmuje grą obecnie, 200GB? Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić tak duże paczki. 36 giga 1 Cytuj
aph 155 Opublikowano 1 lutego 2020 Opublikowano 1 lutego 2020 9 godzin temu, Szymek napisał: ale strasznie pusto i zbytnio nie ma co robic. Coś konkretniej? Przecież zombiaki, zdarzenia losowa i poboczne rzeczy są co krok. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi