Gość DonSterydo Opublikowano 14 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2016 Na PS4 Neo pewnie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 14 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2016 (edytowane) Pewnie celują/celowali w premierę filmu - darmowy marketing, choć przyśpieszenie premiery mogło ich zaskoczyć.Edit: Potwierdzili, że więcej ujrzymy i dowiemy się na PSX Experience w tym roku Edytowane 14 czerwca 2016 przez Hendrix Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 840 Opublikowano 14 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2016 Także pół roku przerwy od materiałów: Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 16 Opublikowano 14 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2016 Ale jestem podjarany na tę grę. Spidey i to jeszcze od Insomniac Games. To może być sztos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 14 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2016 Poruszanie sie po miescie w Sunset Overdrive bylo fenomenalne, takze jestem dobrej mysli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 14 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2016 Ten Spidey to jak spełnienie mokrych marzeń z dzieciństwa. Pokładam ogromne nadzieje w tej grze, największe ze wszystkich zapowiedzianych na targach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2016 XM piszesz, że czekasz od czasów PSXa a na VI generacji też był znakomity pająk mianowicie Spiderman 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 14 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2016 Dla mnie to chyba najlepsza gra tych targów - uwielbiam Spidera, kiedyś grało się w te gierki na PSX czy PS2, po prostu bosko to wygląda. Czekam jak na nic innego! Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 14 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2016 (edytowane) @upPrawda, najlepsze bujanie w historii gier z Spider-manem - Treyarch jeszcze przed maszynką do CoDa. Edytowane 14 czerwca 2016 przez Hendrix Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 840 Opublikowano 14 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2016 XM piszesz, że czekasz od czasów PSXa a na VI generacji też był znakomity pająk mianowicie Spiderman 2. A grałem w "dwójke" tylko, że te wersje na PC co była kichowata bez free roamu . Grałem tez w Ultimate'a ale tez mnie nie porwał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2016 No to dużo straciłeś. Wersja konsolowa była si. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 14 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2016 Jeszcze jak Chociaż jak byłem guwniakiem to nawet wersja na pc mi się podobała xD Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 14 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2016 nie wiem czemu ale cały czas myślałem że to robi Sucker Punch od Infamousa xD oby to był Spidermanowy odpowiednik Arkham Asylum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 246 Opublikowano 14 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2016 Bo takie chodziły plotki. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 14 czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2016 (edytowane) No takie były domysły po tym jak dawno temu w CV jakiegoś aktora znaleziono wzmiankę o Spidermanie na PS4. Sucker Punch wydawało się logicznym wyborem, bo tworzą podobne gry. A tu niespodzianka, bo Sony wybrało Insomniac do roboty, i słusznie bo Sunset był świetny (zwłaszcza poruszanie się po mieście) Edytowane 14 czerwca 2016 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 14 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2016 bałem się o grę na max 7. ale była chwila stresu Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 14 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2016 Jakby sucker punch to robilo to bylaby kolejna gra na 7 od insomniac bedzie niszczator i najlepszy spidey ever Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 15 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2016 Jaki nerdgasm Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 15 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 15 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2016 ciekawe czy da radę jakiś gościnny występ spoza uniwersum spidera jak np. wolverine, czy morbius Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2016 Marvel zapowiedział więcej gier - Spiderman to dopiero początek. Taki Punisher od Remedy... - wcale nie jest taki niemożliwy, wiemy, że mają dwie gry w produkcji, że są niezależnym developerem (co raz mniej liczna grupa), widziałbym ich z przygodami pana Castle.Co do X-menów, Deadpoola i FF - tutaj podobno ostry ban od Marvela i dopóki nie wrócą do nich prawa, nie ma na co liczyć na wykorzystywanie tych marek. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 15 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2016 licze tylko ze nie bedzie jakiegos season passa do spidermana z bossami jak w przypadku batmana i dlc z kobieta kotem itp Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2016 Marvel zapowiedział więcej gier - Spiderman to dopiero początek. Taki Punisher od Remedy... - wcale nie jest taki niemożliwy, wiemy, że mają dwie gry w produkcji, że są niezależnym developerem (co raz mniej liczna grupa), widziałbym ich z przygodami pana Castle. To by bylo coś pięknego. Albo Punisher od twórców Max Payne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2016 No właśnie - Marvelowi w zasadzie pozostają niezależni developerzy plus Take2, Activision nie ma szans, Ubi-Soft też - te firmy mają za dużo swoich marek. EA to SW na kolejne 8 lat (2 lata z 10 letniej umowy mają już wykorzystane) i nie mają wolnych rąk do pracy.Zostają więc:Insomniac Games (Spider-man od Sony - pewnie przez umowę związaną z filmem)Ninja Theory (widziałbym ich w egranizacji Daredevilla) - wiemy, że oprócz Hellblade mają niezapowiedzianą grę AAA w produkcji.Remedy (jak wyżej: idealny kandydat na Punishera - dwie gry AAA w produkcji, brak kontynuacji Alan Wake).Ready At Dawn (imo Kapitan Ameryka pasowałby, głownie przez wzgląd na dobre spin-offy GoW) mają kilka małych gier w produkcji, plus niezapowiedzianą AAA w pre-produkcji.GearBox (nie mam pomysłu, ale może Iron-man?) - po Batllebornie długa cisza, pewnie mają jeszcze kontrakt z Take2, ale to duże studio i na pewno mają kilka gier w produkcji.No, to tyle bajdurzenia :v Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 15 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2016 (edytowane) Marvel zapowiedział więcej gier - Spiderman to dopiero początek. Taki Punisher od Remedy... - wcale nie jest taki niemożliwy, wiemy, że mają dwie gry w produkcji, że są niezależnym developerem (co raz mniej liczna grupa), widziałbym ich z przygodami pana Castle. To by bylo coś pięknego. Albo Punisher od twórców Max Payne 3 jezu do tego samego dziś fapowałem w myślach przed godziną. no i brutalnymi finisherami melee/ przy wykorzystaniu otoczenia. Edytowane 15 czerwca 2016 przez nobody Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi