Skocz do zawartości

Spider-Man

SzczurekPB

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kasias
Opublikowano (edytowane)

Śliczne dziecko Insomniac i Batmana od Rocksteady. Czyli jakość, fun i obłędne wykonanie. To nie mogło się nie udać. Stawiam na wiosnę 2018, między kwietniem a czerwcem.

Edytowane przez Kasias
Gość Kasias
Opublikowano

W każdej innej grze to byłyby cutscenki, tutaj jest możliwość interakcji.

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Mam nadzieję, że będzie kilku villainów w pobocznych misjach, jak to ma miejsce w Batmanie. Venom i Carnage musem kurde!

Opublikowano

Mam nadzieje, ze te QTE zostawia tylko dla nielicznych akcji w pojedynczych misjach. Na pokazanym trailerze bylo tego masakrycznie duzo. Ladnie to wyglada, ale co z tego jak najlepsze akcje beda QTE.

Inne gry bylyby scenkami, a tu interakcja? Sorry wolalbym normalne scenki. Nie chce QTE, ktorych bede musial wypatrywac, uwazac, zamiast cieszyc sie tym co sie dzieje na ekranie.

Opublikowano

W każdej innej grze to byłyby cutscenki, tutaj jest możliwość interakcji.

Prompty z zerojedynkowym wynikiem to nie interakcja, szanujmy się. qte to pójscie po najmniejszej liniii oporu

Opublikowano

Ja tam uwielbiam gry od Insomaniac. Sunset to dla mnie jedno z najlepszych nowych IP tej generacji. Oni potrafią tworzyć fantastyczne gry pod względem gameplayu. Tutaj będzie podobnie i ta sekwencja QTE tego nie zmieni. To samo było w Sunsecie - jedna czy tam dwie takie akcje podyktowane fabułą, a reszta o Jezusie uff.png

Spider zapowiada się na grę bardzo, ale to bardzo dobrą.

Oglądając ten materiał przypomniało mi się to:

52795-Spider-Man_(E)-6.jpg

Czekam smile.png!

Opublikowano (edytowane)

Ciekawe czy po wydaniu Spidermana, Sony będzie chciało wykupić Insomniac i przygarnąć na stałe pod swoje skrzydła.

Hendrix jak myślisz?

Ogólnie studia jak Bend i GG chwalą sobie to, że Sony ich jakoś nie goni z terminami, nie ma reżimu. Sony zależy na jak najwyższej jakości gier i nie szkodują siana.

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

I skumali się z EA - co z tego wyszło? 

Fuse :| 

256px-FuseInsomniacGames.jpg

Z Insomniac zrobiło się dość duże studio, więc raczej chyba nie wrócą do Sony na stałe. Gry na wyłączność dalej będą robić ze względu na dobre relacji i stare marki (Ratchet), ale pozostaną niezależni.

Opublikowano (edytowane)

@Fanek

A w życiu, Insomniac Games miało kiedyś już ofertę na stole  i odmówili, wolą niezależność. Sony obecnie też nie ma interesu w kupowaniu ich, to duży dev (300+) i drogi w utrzymaniu.  Stosunki między oboma podmiotami są zresztą na tyle dobre, że IG i tak większość gier robi na PS, ponieważ tam też jest ich klientela, próbowali i multiplatformowości, i całkowicie własnego IP dla MS (MS ma pewnie prawo first refusal, stąd SO prędko nie zobaczymy, chyba że klauzula ma ograniczony czas trwania) - nie wypaliło.

Poza tym nie skończą na jednym Spider-Manie :v

Edytowane przez Hendrix
  • Plusik 2
Opublikowano

Ja stawiam na środek roku - darmowy marketing związany z Avengersami, w których wreszcie jest Spider-man, może być pokusą nie do odparcia (jeśli gra będzie gotowa do tego czasu oczywiście).

Opublikowano

Jaka liga. O czym ty gadasz. Ocenie surowy gameplay a nie skryptoqte. Rozyebalo mnie i tak ale nie wiem czemu gra wedlug ciebie nie moze tak wygladac.

Liga prezentacji gry pod wzgledem graficznym.To co widzielismy na ,,gameplay-u,, spidermana  oceniam lige wyzej od horizona.

Popatrz jak to sie rusza,ilosc obiektow(wykonanie budynkow) i tekstury,fizyka.