Skocz do zawartości

Spider-Man

Featured Replies

Opublikowano

Dobra, ale trochę zbaczacie z tematu :P

Co do SM to nie każdej grze jest potrzebne 30kl/s, ale w najnowszym dziecku Insomniac wydaje mi się, że 60kl/s robiłoby znaczącą różnicę. Pytanie czy przy ograniczeniu się do 30 klatek, gra będzie bardziej dopakowana graficznie.

Miejmy nadzieję, że sytuacja analogiczna do Horizon - przepiękny open world w rock solid 30fps - mi to jak najbardziej wystarczy.

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 251,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Spider - 2B  

• Gruszczyk 10/10.    

• Ostatnie odpowiedzi na twiterze Insomniac: - nad grą pracują już od ponad roku - duży team pracuje nad Spiderem ok 200 osób (przy żadnej grze jeszcze nie wydzielili tyle osób) - gra działa na silni

Opublikowano

1RVfoVK.png

Opublikowano

Ja w ogóle mam bekę z debili, którzy się do tego przypierdzielali :)

Przecież o to chodzi, żeby nudny z natury sandbox, choćby dzięki QTE miał filmowe momenty efekciarstwa w misjach głównych. Wiadomo było, że będzie normalna swoboda i zwiedzanie, oraz robienie typowych dla open-worldów, nudnych i powtarzalnych czynności, ale tu akurat to świetny zabieg, coś jak w drugim inFamous, gdzie Sucker Punch udało się wrzucić kilka momentów rodem z Uncharted.

Opublikowano

Nie no, lepiej by bylo gdyby dzwig upadal z predkoscia 1 centymetra na minute a ty musialbys normalnie dookola niego skakac i napierdalac pajeczyna w podswietlone punkty zeby jakis pasek bezpieczenstwa sie wypelnil zatrzymujac magicznie dzwig, wtedy byloby super.

Gra wyglada znakomicie, a takie momenty jesli beda sie ograniczac tylko do jakis oskryptowanych akcji w misjach glownych/pobocznych to bedzie git.

Opublikowano

Ja w ogóle mam bekę z debili, którzy się do tego przypierdzielali :)

Przecież o to chodzi, żeby nudny z natury sandbox, choćby dzięki QTE miał filmowe momenty efekciarstwa w misjach głównych. Wiadomo było, że będzie normalna swoboda i zwiedzanie, oraz robienie typowych dla open-worldów, nudnych i powtarzalnych czynności, ale tu akurat to świetny zabieg, coś jak w drugim inFamous, gdzie Sucker Punch udało się wrzucić kilka momentów rodem z Uncharted.

No spoko, ale lepiej to wrzucic w formie scenki po prostu, a nie odciagac uwage gracza od super skryptow pojawianiem sie przyciskow na ekranie

Opublikowano

Ale gdy masz cos wcisnac to jest spore slow mo, uwydatniony dzwiek. Nie rozumiem stekania w tym temacie. Gra wyglada i rusza sie jak nigdy dotad ze spiderem, to i tak znajdzie sie lament.

Edytowane przez U Heisenberg U

Opublikowano

W Tomb Raiderach nowych jest tego od cholery i to w tak debilnym wydaniu (spamowanie chaotycznie triggerów, bo Lara się wspina) a mimo to ludzie spuszczali się jakie to dobre gry są tfu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale co innego oceniac gameplay jak sie ma gre w czytniku, a co innego filmik na ktorym polowa jak nie lepiej to QTE. Ja po obejrzeniu materialu z E3 tez mam duze obiekcje, ze za duzo QTE i 'cinematic experience'. Oczywiscie Insomniac mowi, ze zostawi to tylko do najbardziej epickich akcji - mam nadzieje, ze tak bedzie.

Opublikowano

No w takim Sunset to w zasadzie rdzeń rozgrywki opiera sie na czystym gameplayu. Jak i wszystkie ich gry. O Spidera sie wyjatkowo teraz nie martwie.

Opublikowano

Nie jestem fanem ich gier, ale tez daje im kredyt zaufania. Slyszalem/widzialem, ze Sunset czy Ratchet sa wysoko cenione.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z komiksowych serii najbardziej lubiłem the Amazing. Najciekawsze historię, walki z Venomem i Carnage no i ta kreska:

1461340-carnagevid_270h.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Opublikowano

Po tym zwiastunie już chyba wiem, że te etapy z Parkerem będą najgorsze :D Oby to były tylko krótkie epizody.

Opublikowano

Shocker, Kingpin, prawdopodobnie tez Zielony Goblin, ciekawy czy jeszcze ktoś trafi do gry.

Opublikowano

W zasadzie to był zwiastun nowego filmu marvela;p No zobaczymy czy nie przedobrzą

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jego obecnosc w tym momencie nic nie wniesie, dopiero na następne projekty. A co do pytania to oczywiście ze źle - dla mnie rottr to jeden z większych syfow na tej generacji, nic dobrego taka osoba na pewno nie wniesie.

Opublikowano

oboje nie mamy wiedzy czy jego obecność coś wniesie, ale z treści jego tweeta wynika że raczej będzie zajmować się Spider-manem

i opis na twitterze 

Cytat

Design Director at Insomniac on Spider-man

Opublikowano

No jak gra ma wyjść w przyszłym roku to już chyba nie zdąży jej spyerdolić

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiadomo już coś więcej nt. daty premiery? Można się spodziewać 4 kwartału?