sprite 1 784 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 Na razie zero info. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 (edytowane) 4 godziny temu, Kalel napisał: Wiadomo już coś więcej nt. daty premiery? Można się spodziewać 4 kwartału? W trakcie E3 Sony mówiło, że wszystkie gry, które podczas prezentacji kończyły się napisem "2018" (czyli też Spidey) wyjdą w pierwszym półroczu. I poza tym skoro Brian pisał, że trzeci raz kończy grę, to znaczy, że są już co najmniej w fazie alfa (albo i beta), więc raczej żadnej obsuwy nie będzie. Myślę, że spokojnie się na tą premierę avengersów wyrobią, obstawiam początek maja. Edytowane 6 stycznia 2018 przez MBeniek Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 967 Opublikowano 7 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2018 https://twitter.com/insomniacgames/status/949367413610504192 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 Skoro GoW wychodzi dopiero 20 kwietnia, to raczej nie ma szans, że Spider-man wyjdzie w okolicach premiery avengersów. Pewnie będą chcieli zostawić trochę miejsca Kratosowi. No i będą potrzebowali czasu, aby rozkręcić hype/maszynę marketingową na pajączka. Czyli pewnie gdzieś tak początek czerwca, przed targami? ( @Hendrix masz może jakieś insiderskie info? ). A jeszcze przecież muszą gdzieś wcisnąć Detroit, które też ma wyjść na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 Ja obstawiam właśnie czerwiec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 W dniu 25.12.2017 o 13:32, XM. napisał: A co do pytania to oczywiście ze źle - dla mnie rottr to jeden z większych syfow na tej generacji, nic dobrego taka osoba na pewno nie wniesie. Sama gra może szału nie robiła, ale za to co odpowiadał moim zdaniem wypadło całkiem ok, generalnie reboot Tomb Raidera to świetna robota jeśli chodzi o "art design" inna sprawa, że gra się to tak sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 @MBeniek Nie mam absolutnie żadnych powiązań z tym co robi Sony (i przenigdy tak nie pisałem), więc no... muszę rozczarować każdego, kto myśli odwrotnie xDDD Data wydania Spider-Mana? Pewnie gdybym miał obstawiać, to postawiłbym też na czerwiec, ale równie dobrze może być wrzesień, wszystko zależy od tego jak wypadają milestone'y wszystkich gier Sony i tych do których mają marketing, bo w tej generacji, raczej każdy się nauczył nie wchodzić sobie w drogę w takich przypadkach. Zresztą to gamedev, dosłownie w ostatniej chwili może wypaść coś co spowoduje przesunięcie premiery danej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 15 godzin temu, Hendrix napisał: Nie mam absolutnie żadnych powiązań z tym co robi Sony Z tego oczywiście zdaję sobie sprawę (to insiderskie to było tak w cudzysłowiu) Po prostu liczyłem, że skoro bardziej śledzisz te zakulisowe sprawy z gamedevu (blogi devów itp) to może obiło Ci się coś o uszy - nie tylko o premierze, ale nawet jakieś ogólne nowe info Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 967 Opublikowano 29 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2018 Premiera według szwedzkiego sklepu, który już niejednokrotnie zdradzał daty wydanie gier przed ich oficjalnym ogłoszeniem, to 28.09. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 826 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2018 Jak to wygląda, jak to się zjawiskowo rusza i jak fajnie gameplay wygląda będzie N A P I E R D A L A N E 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2018 wygląda zayebiście o takiego spidermana nic nie robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2018 gameplay z e3 średnio mi sie widzial przez mase qte ale tu prezentuje sie wy-je-ba-nie wnioskuje po materiale ze premiera w tym roku na bank insomaniac <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2018 Uuuu sztos Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 3 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2018 Wreszcie coś nowego i ekscytującego na PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2018 Insomniac i człowiek pająk = sztos. Ajjjjj jakbym pograł w takiego spajdiego w postaci FPSa na jakimś VR... Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2018 Jak to nie wyjdzie w tym roku to gargantuiczny hói w doope sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2018 Troszkę się jaram, będzie grane na bank Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 323 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2018 Aż wstyd że pajęczarz musiał czekać tyle lat na dobrą gerke Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2018 Poruszanie się po mieście to nie lada wyzwanie jeśli chodzi o pająka. Samo łapanie się sieci do obiektów pod jednym klawiszem i bujanie się w linii prostej nie byłoby ani efektowne ani przyjemne. A tutaj jest chyba wszystko: prędkość, styl, klasa, moc. Ostatni raz przyjemnie przemierzało mi się mapkę w Dying Light. Dobrze jest być graczem. Czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2018 To poruszanie się po budynkach itd. Sunset był dobrą rozgrzewką, bo tutaj jest jeszcze bardziej efekciarsko. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2018 Zawiodłem się na demie VR. Tutorial robiony pod downa, nudno i bez kozackich efektów. Dobrze, że to tylko demo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2018 Jerona pierona, jak wykorzystuja doswiadczenie z infaumosa i sunseta...BRAWO Bedzie sztos Jerona pierona, jak wykorzystuja doswiadczenie z infaumosa i sunseta...BRAWO Bedzie sztos Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2018 I jeszcze te coverek od Alexa Rossa w gameinformerze 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2018 47 minut temu, Ficuś napisał: Jerona pierona, jak wykorzystuja doswiadczenie z infaumosa i sunseta...BRAWO Bedzie sztos Jerona pierona, jak wykorzystuja doswiadczenie z infaumosa i sunseta...BRAWO Bedzie sztos No ale oni przecie nie robili Infamousa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi