Pacquiao 889 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Godzinę temu, Hendrix napisał: Game sprzedaje Special Edition (to samo co w przypadku God of War, czyli steelbook i mały artbok), więc i u nas pewnie będzie tak samo dostępny. Taka edycja, to będzie DAY ZERO Cytuj
mersi 804 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 ciekawe jak będzie wyglądało skakanie w nocy po takim oświetlonym mieście Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 3 godziny temu, Frantik napisał: Meeh, właśnie mi się przypomniało, że 15.09 ma wychodzić nowy Tomb Raider. No to sorka, pajonku, poczekasz sobie. xD coooooooooooo Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 woli zagrac w tomb raidera i tyle nie twoj interes Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 dzieki za wyjasnienie kapitanie obvious xd Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Czepianie się tego też było obvious ;] Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 (edytowane) Czy to dobry moment by wrzucić 10 MB gify? http://www.gameinformer.com/cfs-filesystemfile.ashx/__key/CommunityServer-Components-SiteFiles/imagefeed-featured-sony-insomniac-spider_2D00_man-gameplay-1/spidergignew3a.gif http://www.gameinformer.com/cfs-filesystemfile.ashx/__key/CommunityServer-Components-SiteFiles/imagefeed-featured-sony-insomniac-spider_2D00_man-gameplay/spidergignew.gif Nie kłóćcie się już chłopacy Edytowane 4 kwietnia 2018 przez Cedric Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Nie można było chyba zrobić bardziej spidermanowej gierki, mam małe obawy tylko co do ekipy przeciwników, mam nadzieję nie tylko na venoma, ale i na carnage'a ;/ Ale coś mi mówi że może się skonczyć na tych grzeczniejszych, hydromany, sandmany, rhino, i octopusy. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Symbionta nie będzie, to już dawno jest potwierdzone. W tej grze postawią na mniej znanych przeciwników - stąd wybór między innymi Mr. Negative'a 1 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Carnage robiący rzeź jak w wydaniach The Amazing Spiderman z lat 90' A zapomnij Pan 1 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 No jak nie będzie nawet venoma to gra dla mnie już ma mega minusa. Nie mam ochoty na mniej znanych, jedyne co mi przychodzi do glowy to cała ta dzika jazda z cameleonem, Kainem, Jackalem i tym siwym dziadkiem wędrownisiem, ale t by były zbyt mroczne klimaty, by np. główny bohater na koncu dowiedzial sie ze jest klonem... Nie mam ochoty na walkę z wieśniakami, spiderman to nie jest najlepszy komiks ;/// Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Venom Doc Ock Magneto Scorpion Rhino Carnage Shocker tak powinno być Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 18 minut temu, Hendrix napisał: Symbionta nie będzie, to już dawno jest potwierdzone. W tej grze postawią na mniej znanych przeciwników - stąd wybór między innymi Mr. Negative'a Jak nie będzie dużo znanych postaci tylko takie gow.no jak ten mr negative yo beka wnusiu. Cytuj
Pupcio 18 418 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 :| no troszke lipa jak take lamusy mają być Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 To może paru mniej znanych którzy położą tę grę: i jakoś tak smutniej Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Dobrze, że oprócz Spidermana nie znam nikogo z tego uniwersum. Przynajmniej nie będę czuł straty, że kogoś nie będzie Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Serio niech lepiej powiedzą ze jednak będą bardziej znani przeciwnicy i to była beka bo jak widzę mr negative to strach pomyśleć o resztę zakapiorow. Do dzis wszystkie newsy super, a tu taka petarda na spier.dolnie xD Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Obecność mniej znanych nie oznacza, że nie będzie znanych postaci, przecież Kingpin jest już potwierdzony. Spider-Man ma kilku ciekawszych, mniej znanych przeciwników jak właśnie Mr. Negative (no i naturalnie pojawia się przez to Wraith) czy Taskmaster (prawdopodobnie w grze, skoro będzie rozbrajanie bomb ukrytych w mieście). W jakiejś formie pewnie pojawią się: Scorpion, Rhino, Volture i Electro (patrząc po materiałach z GI), Shocker również. Bardzo wątpię w pokazanie najbardziej niszowych i nielubianych postaci. Kogo chciałbym jeszcze widzieć? Jackala, Smythe'a i pewnie Ocka. Oby obyło się na razie bez Goblinów, Kravena i Carnage'a. Nie skończy się na jednym Spider-Manie, więc wolę aby klasyków ładnie rozłożyli, niż popełnili błąd gier Rocksteady :v Co do symbionta - jestem ciekaw jak Marvel się zapatruje na to, skoro filmy robione przez Sony nie będą specjalnie współgrać z MCU. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Cytat Nie skończy się na jednym Spider-Manie, A skąd ty to wiesz? Hendrix bez obrazy, ale czasami mam wrażenie, że w swoich postach na siłę szukasz wytłumaczenia na wszystko, a niektóre informacje bierzesz z kapelusza. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Nie, po prostu czytam. Serio - nie jest to specjalnie wyszukana umiejętność (i polecam każdemu stosowanie jej): Cytat "But the future of the Spider-Man console games is with Sony and Insomniac. We're delighted about this partnership, and that's something that's going to continue forward Słowa Jaya Onga szefa Marvel Games (wywiad z 2016, szeroko dostępny w internecie) Plus: Sony posiada IP do tej gry, tej konkretnej wersji growego Spider-Mana, tylko porażka i słaba sprzedaż może wystraszyć Sony w kontynuowaniu projektu, a to jest coś na co Sony (i Marvel) sobie po prostu nie pozwolą, ba, stawiam, że Spider-Man będzie w trójce najlepiej sprzedających się gier od SIE. 4 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Troszkę za dużo zmiennych jak na mój gust, no ale niech ci będzie że można w ten sposób tłumaczyć ewentualne braki w kadrze bad guyów. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Oj tylko czekam na preorder kolekcjonerki, będzie day one, na taką grę ze spideyem czekałem dłuuugo (aczkolwiek shattered dimensions też dawał radę). Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Ja tam się cieszę, że będą mniej znani przeciwnicy. Ile razy można wałkować tych samych złoczyńców? Może niech jeszcze od razu wrzucą origin story, po co jakaś nowa historia? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi